Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1056 | |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:00 pm Naslov poruke: He-219 UHU |
|
|
Evo, završeno. Dugo je trajalo, sa puno muke i izgubljenih živaca, ali ne izgleda mi loše sada kada je završen. (podloga nije prava, napravit ču drugu). Komentari i kritike zaželjene.
Aha: kit je Tamiya 1/48 + CMK motor, kontrolne površine, nekoliko loputa od Airesa, schratch podvozje, kolesni prostori, malo kokpit i tako.
Evo slika...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Perfektno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo je najblaže rečeno : MRAAAAK!
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Mrak, super, odlično.
Samo najbolje!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Kao i uvijek, užitak je gledati tvoje radove. Bravo!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda perfektno stvarno svaka cast , trenutno se nalazi na moojem stolu, izmedju ostalog .
Nego imam pitanje, i ja sam dobio ovaj grb sa dekalim, ali ga nigdje ne nalazim u sastavnicama, tj. ovu verziju ne mogu naci. Nisam siguran da li mi fali papir ili sta? Imam dekal ali nigdje uputu kamo ide.
Ja sam mislio raditi isto CL, ali sa praznim krizom, onaj koji ima oznaku IV kod sajbe, prvenstveno zbog motlinga koji je okrugliji i puno gusci.
Jos jenom, bravo, ovo je zakon !! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Oces stvaljati poklopce motora jos? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 2:53 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | | Oces stvaljati poklopce motora jos? |
Eee, ne može se! Kod CMK-ja su napravili glupost i na motor ne može se staviti ništa. Vjeruj, pokušao sam, ali ne možeš staviti ni "flame dampere" jer su prveliki, a poklopce motora bih trebao staviti na njega. Nisam to obratio dok sam satavljao, a kad je bilo sve sfiniširano, nije mi vrjedilo opet sve rastaljati zbog toga. Ah, je.i ga, šta je tu je. Nemoj slućajno nabavljati išta od CMk-aja. Stvara jaku glavobolju i gubljenje živaca.
A za onaj grb, u pravu si. Nema ga na nacrtima, ali sam to vidio na nekoliko izrađenih maketa. Isto tako nema na nacrtu mjesta, gdje se stave one dvje crne crte. Ide pod Canopy pored grba. I ne zaboravi na stencile za gorivo. Nema jih (osim jednog stencila, koji ne valja), tako da protraži malo svoju spare decal kutiju. Evo, ako imaš pitanja, samo slobodno.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 3:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Ok, tnx, nisam niti vidio da nema stensila. jos jedno pitanje: onaj okvir na prednjoj lijevoj strani canopya, da li je to zaljepljena tanka traka ili je maskirano i spricano, da li si mozda koristio eduard maske?
Poz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 3:44 pm Naslov poruke: |
|
|
! ! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 4:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| evo jedino sto bih promijenio je pomatirao unutrasnjio dio canopija, samo mozda kistom ove rubne, ovaj srednji ostaviti da se ne zezne, malo bode u oci, ali weathering bi ostavio taman ovako kako je, nekako mi izgleda zakon ovak cisci. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
|
Upisano: Pet Kol 18, 2006 5:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| mskukan Napisao/la: | Ok, tnx, nisam niti vidio da nema stensila. jos jedno pitanje: onaj okvir na prednjoj lijevoj strani canopya, da li je to zaljepljena tanka traka ili je maskirano i spricano, da li si mozda koristio eduard maske?
Poz |
Prvo maskirano sa eduardovim maskama, koje su sve zahebale, pa onda popucano i maskirano trakom i špricnuto. Ono matiranje nije ti loša ideja.... možda ču probat. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|