Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| toni36
 | | Član od: 05 Lis 2007 | | Poruke: 301 | | Mjesto: Baška Voda |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 5:16 pm Naslov poruke: jetkovina i ljepila... |
|
|
Ovih dana sam počeo spajati kabinu Dorniera i imao Eduardov set...išao zaljepiti pojaseve i nijedno od "brzih" ljepila ne" hvata"....ni nkon 2-3 mnuta pritiska opet se odvajalo i bilo tekuće ili u gelu....
evo krivaca
do sada su mi bili većinom uspješni...zamjerke su na volumenu...više zraka negoljepila...ako imate koje bolje vrlo rado ću ga nabaviti... _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 5:19 pm Naslov poruke: |
|
|
neznam sto ti ne radi, ali meni zeleni loctite i loctite gel u maloj tubici rade perfektno.
Koristim ih od kad sam poceo..probao sam UHU i neki jeftiniji iz Chine shopa, ali nije to to.
Zericu su preskupi, ali placam i sutim, jer su dobri.
Neznam gdje se kod tebe krije problem, dali su ljepila nova? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| toni36
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Sva sam otvorio i probio upravo prije upotrebe, ono veliko sam kupio dan dva prije slikanja...ostali par mjeseci u ladici.......
da li su nova? Moram provjeriti datume na tubicama
jetkovina odmašćena čak malo i pobrušena prije stavljanja....sjedalo lak, mat enamel kao i uvijek... _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 6:05 pm Naslov poruke: |
|
|
| nije mi jasno što bi mogao biti problem, ako si napravio sve to, jedino eto da su stari, zapravo možda ako si dirao prstima jetkovinu prije samog lijepljenja pa je znoj - kojeg uvijek ima i slično utjecalo na ljepljenje, meni je to bilo par puta i sa bojom i sa ljepilom... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grega X
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1058 | |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 6:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja komadiče jetkovine u kokpitu više manje ljepim običnim lakom. Kap ili dve valejo glossa jsu sasvim dovoljno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| toni36
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| st65uka Napisao/la: | | nije mi jasno što bi mogao biti problem, ako si napravio sve to, jedino eto da su stari, zapravo možda ako si dirao prstima jetkovinu prije samog lijepljenja pa je znoj - kojeg uvijek ima i slično utjecalo na ljepljenje, meni je to bilo par puta i sa bojom i sa ljepilom... |
Zato sam i pitao i stavio slike jer mi je do sada sve bilo ok... _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bebonja
 | | Član od: 07 Ožu 2011 | | Poruke: 124 | | Mjesto: Mokrice |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 8:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Previše raznih ljepila da bi bio do njih problem.
Da je jedno ili čak dva možda bi nešto sa njima bilo u krivu.
Ali nemreju baš sva da nisu u redu.
Ajde probaj bilo što drugo zalijepiti da vidimo jel su ljepila ok.
Mada držim da jesu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
ma sigurno nije do ljepila, meni se zna desit da ovo zeleno ljepilo mi ostane otvoren i onda se polako pocinje susit i zgusti se, ali i dalje ljepi kako treba. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| toni36
|
Upisano: Čet Pro 27, 2012 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
probao na većoj i ravnoj povšini sva rade ok... na tankom i jetkovini nikako...idu u smeće i sutra u nabavku... _________________ We few, we happy few. We band of brothers. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|