Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5421 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 10:38 pm Naslov poruke: Polikarpov I-185 ,ArtModel ,1/72 |
|
|
Završen još jedna "egzota" koju sam dugo čekao ,prvo nigdje nisam mogao naći ,pa sam vidio da su ovi rusi iz ArtModela izbavili ovu maketu koja mi se ćinila ok ,pa sam lovio di ću ga upiknuti...
I napokon gotov ,malo mi se odužio jel su temperature pale ,a u "radionici" nemam grijanje ,pa nisam imao ni volje smrzavati se "...kao njemački vojnik 41..."
O avionu neću jel svatko koga zanima može stisnuti gogle i pročitati osnovne podatke, pa kratko o maketi: iako je dosta detaljna maketa radi se o ,po meni, tipičnoj krtoj ruskoj plastici i dekalima koji se raspadaju (fala bogu da se radi samo o 4 zvijezde) bilo je tu kitanja i pripasivanja i to dosta, kokpit je dosta vidljiv, jel je širok trupa i samim time pokrov kokpita, pa sam morao skrečati rebra na bočnim stranama ,instrumentalna tabla je ravna i dat je dekal za instrumente ,sastavnica je dosta gruba (radi se i fotkama pa je sve sivo)i nisu date upute za bojanje....Kao što sam rekao malo sam detaljirao kokpit sa bočnim stjenkama i dodao pojaseve, morao sam produbiti panele jel su bili pre-pre plitki te sam malo izrivetirao panele.
Fotkao sam na brzinu pa je na fotkama paneli i presheding oko njih izgledaju tamniji i izraženiji nego što su uživo ,fotkamo je i ovak sa macro-om pa je sve izraženije nego što u stvarnosti je...
 _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 10:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlićan je  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 11:36 pm Naslov poruke: |
|
|
smijesna zujalica....
malo mi je precrn odozgo, ali ispod je taman kak treba
lijepo je vidjet avione koji nisu mainstream _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FilipZG
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 387 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Pro 17, 2012 2:58 pm Naslov poruke: |
|
|
| Super je, nisam prije čuo za taj avion, malo me podsjeća na J2M Raidena |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Pro 17, 2012 4:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijepo ti je ispao Poky, weathering si stvarno pogodio.
Izgleda jednostavno, tipično ruski. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Pon Pro 17, 2012 7:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je! Sviđa mi se!! _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Pro 17, 2012 8:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Jaako dobro, obozavam ovakve "egzote".  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Uto Pro 18, 2012 10:39 am Naslov poruke: |
|
|
Fala dečki!
@ Damir: Kad ćeš opet na put?  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gugy
 | | Član od: 16 Lis 2012 | | Poruke: 133 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Uto Pro 18, 2012 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan je!
A posebno, paneli!  _________________ WW2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Pro 18, 2012 7:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Fala dečki!
@ Damir: Kad ćeš opet na put?  |
Pa kaj ima jos nesto sto nemas? Mozda "Projekt 321-povlaka 21" iz biroa "Žukovski-Ciolkovski-Polikapovljeva punica" iz kasne jeseni 1937.?
Ak radis ovakve stvari, onda pretpostavljam da su svi lovci drugog svjetskog rata vec na polici. Sto je slijedece? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Sri Pro 19, 2012 1:25 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | Pa kaj ima jos nesto sto nemas? Mozda "Projekt 321-povlaka 21" iz biroa "Žukovski-Ciolkovski-Polikapovljeva punica" iz kasne jeseni 1937.? Wink
Ak radis ovakve stvari, onda pretpostavljam da su svi lovci drugog svjetskog rata vec na polici. Sto je slijedece? |
Ha gle ni približno nisam napravio sve ,one mainstream ,jesam ,a egzote i dalje tražim, skupljam ,za neke još nema ni maketa ,al razni proizvođaći u zadnje vrijema rade razne egzote, pa se nadam...
Ima tu još raznih rusa: Su-1/3 ,MiG je imao isto par zanimljivih pokušaja MiG-7, MiG-9 (I-210)... A RS je upravo izdao meni duuuugo nedosanjani san Morko Morane  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|