Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1723 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Čet Stu 22, 2012 10:39 pm Naslov poruke: 20. godina od osnutka 7. gardijske brigade |
|
|
Povodom 20. godina Puma u Varaždinu je u tijeku cijeli niz događaja. Maketarima bi mogla zanimati dva. U subotu 24.11. kod sportske dvorane "Graberje" od 10-20h će među ostalim biti izložen i tehnički zbor MORH-a. Ne znam što, ali tako piše na plakatu.
Uz to do 02.12.2012 u galeriji Stančić na Stančićevom trgu u VŽ je izložba koja uključuje ratne fotografije 7. gbr, video projekcije i izložba naoružanja Vojnog muzeja. Izložba nije velika, a ali je zanimljiva pa evo par fotki s mjesta događaja. Fotografije iz rata mi nisu bile toliko interesantne jer ih sve imam (a i dosta ih je krivo titulirano), ali je zato postava noružanja zanimljiva jer ima zbilja rarireteta poput američke bazuke, ili ruske protutenkovske puške iz WWII pa sam to više slikao. Slikano je mobitelom tako da nisu neke slike.
Ako nekog zanima monografija 7. gbr. može je kupiti na licu mjesta za 200 kn (inače je 300). Pa ako vam Varaždin nije na drugom kraju svijeta pogledajte... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pet Stu 23, 2012 2:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Moje čestitke svim pumama,i bivšim kolegama iz 1.GBR "Tigrovi" _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3475 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Stu 23, 2012 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Degtjarev bogte...uvijek mi je bio zanimljiv. Jel čemu ??? Ja sam ono par mjeseci šta sam bio imao Bren-a u blizini;, nije se niko usudio pucati iz njega ali... Bren, Degtjarev, MG-ludnica totalka.
Čestitke svakako. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1723 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Stu 23, 2012 7:04 pm Naslov poruke: |
|
|
@Taurus, pošto znamd a su neki pripadnici OKB Puma 1991 bili kao Tigrovi u Starom Grabovcu, vjerujem da se i osobno dobro poznajete
@P-51, na izložbi ti je inače izložen i Bren, samo ga nisam slikao. Ima i Šmajser, PPŠ, "Pijani Ustaša", strojnica Ero i još svakojakog željeza. Ko god da je birao postav izložbe znao je što radi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Stu 23, 2012 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
mi nasli trofejnog Spagina....i pucali su iz njega, al ja sam se drzal malo podalje  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Pet Stu 23, 2012 11:24 pm Naslov poruke: |
|
|
[quote="Tomo"]@Taurus, pošto znamd a su neki pripadnici OKB Puma 1991 bili kao Tigrovi u Starom Grabovcu, vjerujem da se i osobno dobro poznajete
Da,peta pješačka,Korade,Zec,Klek,bili smo u S.Grabovcu udaljeni 50-ak metara od Koradeovog zapovjedništva.
Na južnom bojištu smo dosta prošli zajedno,Orahov Dol.
Bila su to vremena  _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|