Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Vratili se !!!
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1991. na dalje
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 11:10 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

mene je strah da ce za 20 godina opet ovi preko Drine dobiti neutazivu glad za nasim prostorima.......pa opt jovo nanovo...

Za mjesec dana će ionako smak svijeta. Tko je jamio, jamio je! Very Happy Very Happy Very Happy
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 11:14 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
Slider Napisao/la:

mene je strah da ce za 20 godina opet ovi preko Drine dobiti neutazivu glad za nasim prostorima.......pa opt jovo nanovo...

Za mjesec dana će ionako smak svijeta. Tko je jamio, jamio je! Very Happy Very Happy Very Happy

vis, pa da, tocno mjesec.....ali, ne bi li onda vec trebali vidit taj Nibiru?? Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Boris G.

PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 11:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

vis, pa da, tocno mjesec.....ali, ne bi li onda vec trebali vidit taj Nibiru?? Very Happy

Nećemo mi ništa vidit, to će bit isto ko kad kresneš muhu ili komarca. Mirno uživaš u svom obroku a onda odjednom "tras" i nema nas! Very Happy Very Happy Very Happy
bosanac

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 12:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
Zašto su građani Republike Hrvatske postali tek '95. !?
Zašto to nisu bili '91.?
Što se mene tiče, onaj tko digne oružje na državu u kojoj živi automatski se odriče i državljanstva i svakog prava koje mu kao državljaninu te države pripada.
Jer moramo biti svjesni jedne stvari, nisu Srbi iz Srbije i Bosne 1991. dolazili sa motornim pilama rušiti stabla na ceste i pucati na civilna vozila "nepodobnih" registracija koja su prolazila tim krajem. Sve to su pokrenuli i radili isti ti "nevini" građani i seljaci koji su '95. sjedili na tim traktorima.

Dakle jedno je nasa percepcija a drugo je lege artis.
Ako je netko rodjen recimo u Dvoru na Uni, Imao tamo kucu i zivio je li on gradjanin republike Hrvatske? Moze li se njemu osporiti mjesto rodjenja ili pravo na vlasnistvo? Dakle bez obzira na nase misljenje o njihovim djelima oni su drzavljani Republike Hrvatske koji su se pobunili podstaknuti i potpomognuti iz Republike Srbije. Ne znam postoji li u nasem krivicnom zakoniku odredba o oduzimanju drzavljanstva i eksproprijaciji privatne imovine na osnovi pobune protiv drzave? Ako nema onda su oni i dalje drzavljani ivlasnici ako ima onda se u sudskom postupku to treba utvrditi i provesti. Pored toga jasno je da su i Srbi iz Srbije i Bosne dolazili 1990. i 1991. podsticati i potpomagati pobunu. Postoje brojna svjedocanstva o tome pa i uhicenje arkana podkraj 1990. ili pocetkom 1991. godine. Po mojem skromnom misljenju rat je bio osvajacki pohod velikodrzavnog velikosrpskog projekta pri cemu su prečani to jest srbi u Hrvatsko upotrijebljeni kao topovsko meso i nakon toga odbaceni.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Boris G.

PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 3:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bosanac Napisao/la:
Ako je netko rodjen recimo u Dvoru na Uni, Imao tamo kucu i zivio je li on gradjanin republike Hrvatske? Moze li se njemu osporiti mjesto rodjenja ili pravo na vlasnistvo? Dakle bez obzira na nase misljenje o njihovim djelima oni su drzavljani Republike Hrvatske koji su se pobunili podstaknuti i potpomognuti iz Republike Srbije. Ne znam postoji li u nasem krivicnom zakoniku odredba o oduzimanju drzavljanstva i eksproprijaciji privatne imovine na osnovi pobune protiv drzave? Ako nema onda su oni i dalje drzavljani ivlasnici ako ima onda se u sudskom postupku to treba utvrditi i provesti. Pored toga jasno je da su i Srbi iz Srbije i Bosne dolazili 1990. i 1991. podsticati i potpomagati pobunu. Postoje brojna svjedocanstva o tome pa i uhicenje arkana podkraj 1990. ili pocetkom 1991. godine. Po mojem skromnom misljenju rat je bio osvajacki pohod velikodrzavnog velikosrpskog projekta pri cemu su prečani to jest srbi u Hrvatsko upotrijebljeni kao topovsko meso i nakon toga odbaceni.

Sve stoji, ali ne može se iz njegovog Dvora na Uni 4 godine bombardirat, ubijat, pljačkat i palit pa kad dođe kraj onda plakat: "Ajme nama jadnima, nas potjeralo, nismo mi krivi, to su sve radili neki drugi!"
Koji drugi??
Slider

PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bosanac Napisao/la:
Citat:
Zašto su građani Republike Hrvatske postali tek '95. !?
Zašto to nisu bili '91.?
Što se mene tiče, onaj tko digne oružje na državu u kojoj živi automatski se odriče i državljanstva i svakog prava koje mu kao državljaninu te države pripada.
Jer moramo biti svjesni jedne stvari, nisu Srbi iz Srbije i Bosne 1991. dolazili sa motornim pilama rušiti stabla na ceste i pucati na civilna vozila "nepodobnih" registracija koja su prolazila tim krajem. Sve to su pokrenuli i radili isti ti "nevini" građani i seljaci koji su '95. sjedili na tim traktorima.

ne znam ni ja, al bi to trebali stavit u zakon
brajko moj, ak se pobunis protiv drzave i uzmes oruzje u ruku ( ne moras ni metak ispalit) - automatski se svega odricres
a da ne govorimo o onima koji su ubijali, palili, a sad se secu mirno...a ima ih...
medjutim, tu je problem nasih sudova...
kaj je najgore, i sad su opet zasticeni ko licki medjedi...
Slider

PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 3:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
Slider Napisao/la:

Nećemo mi ništa vidit, to će bit isto ko kad kresneš muhu ili komarca. Mirno uživaš u svom obroku a onda odjednom "tras" i nema nas! Very Happy Very Happy Very Happy

pa tak bi bilo super...da se ne mucimo Very Happy
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 4:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo o čemu vi raspravljate sigurno ima neke veze s maketarstvom, samo sam ja prebedast da shvatim...
Natrag na vrh
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Stu 21, 2012 4:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne vodite političke rasprave na ovom forumu . Mislim da ste se zaigrali , otišli totalno off topik i temu , nažalost , moram zaključati. .
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> - od 1991. na dalje Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5/5

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma