Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 11:10 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
mene je strah da ce za 20 godina opet ovi preko Drine dobiti neutazivu glad za nasim prostorima.......pa opt jovo nanovo... |
Za mjesec dana će ionako smak svijeta. Tko je jamio, jamio je!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4219 | |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 11:14 am Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
mene je strah da ce za 20 godina opet ovi preko Drine dobiti neutazivu glad za nasim prostorima.......pa opt jovo nanovo... |
Za mjesec dana će ionako smak svijeta. Tko je jamio, jamio je!  |
vis, pa da, tocno mjesec.....ali, ne bi li onda vec trebali vidit taj Nibiru??  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
vis, pa da, tocno mjesec.....ali, ne bi li onda vec trebali vidit taj Nibiru??  |
Nećemo mi ništa vidit, to će bit isto ko kad kresneš muhu ili komarca. Mirno uživaš u svom obroku a onda odjednom "tras" i nema nas!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bosanac
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 253 | |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 12:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | Zašto su građani Republike Hrvatske postali tek '95. !?
Zašto to nisu bili '91.?
Što se mene tiče, onaj tko digne oružje na državu u kojoj živi automatski se odriče i državljanstva i svakog prava koje mu kao državljaninu te države pripada.
Jer moramo biti svjesni jedne stvari, nisu Srbi iz Srbije i Bosne 1991. dolazili sa motornim pilama rušiti stabla na ceste i pucati na civilna vozila "nepodobnih" registracija koja su prolazila tim krajem. Sve to su pokrenuli i radili isti ti "nevini" građani i seljaci koji su '95. sjedili na tim traktorima.
|
Dakle jedno je nasa percepcija a drugo je lege artis.
Ako je netko rodjen recimo u Dvoru na Uni, Imao tamo kucu i zivio je li on gradjanin republike Hrvatske? Moze li se njemu osporiti mjesto rodjenja ili pravo na vlasnistvo? Dakle bez obzira na nase misljenje o njihovim djelima oni su drzavljani Republike Hrvatske koji su se pobunili podstaknuti i potpomognuti iz Republike Srbije. Ne znam postoji li u nasem krivicnom zakoniku odredba o oduzimanju drzavljanstva i eksproprijaciji privatne imovine na osnovi pobune protiv drzave? Ako nema onda su oni i dalje drzavljani ivlasnici ako ima onda se u sudskom postupku to treba utvrditi i provesti. Pored toga jasno je da su i Srbi iz Srbije i Bosne dolazili 1990. i 1991. podsticati i potpomagati pobunu. Postoje brojna svjedocanstva o tome pa i uhicenje arkana podkraj 1990. ili pocetkom 1991. godine. Po mojem skromnom misljenju rat je bio osvajacki pohod velikodrzavnog velikosrpskog projekta pri cemu su prečani to jest srbi u Hrvatsko upotrijebljeni kao topovsko meso i nakon toga odbaceni. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 3:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| bosanac Napisao/la: | Dakle jedno je nasa percepcija a drugo je lege artis.
Ako je netko rodjen recimo u Dvoru na Uni, Imao tamo kucu i zivio je li on gradjanin republike Hrvatske? Moze li se njemu osporiti mjesto rodjenja ili pravo na vlasnistvo? Dakle bez obzira na nase misljenje o njihovim djelima oni su drzavljani Republike Hrvatske koji su se pobunili podstaknuti i potpomognuti iz Republike Srbije. Ne znam postoji li u nasem krivicnom zakoniku odredba o oduzimanju drzavljanstva i eksproprijaciji privatne imovine na osnovi pobune protiv drzave? Ako nema onda su oni i dalje drzavljani ivlasnici ako ima onda se u sudskom postupku to treba utvrditi i provesti. Pored toga jasno je da su i Srbi iz Srbije i Bosne dolazili 1990. i 1991. podsticati i potpomagati pobunu. Postoje brojna svjedocanstva o tome pa i uhicenje arkana podkraj 1990. ili pocetkom 1991. godine. Po mojem skromnom misljenju rat je bio osvajacki pohod velikodrzavnog velikosrpskog projekta pri cemu su prečani to jest srbi u Hrvatsko upotrijebljeni kao topovsko meso i nakon toga odbaceni. |
Sve stoji, ali ne može se iz njegovog Dvora na Uni 4 godine bombardirat, ubijat, pljačkat i palit pa kad dođe kraj onda plakat: "Ajme nama jadnima, nas potjeralo, nismo mi krivi, to su sve radili neki drugi!"
Koji drugi?? _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 3:10 pm Naslov poruke: |
|
|
| bosanac Napisao/la: | | Citat: | Zašto su građani Republike Hrvatske postali tek '95. !?
Zašto to nisu bili '91.?
Što se mene tiče, onaj tko digne oružje na državu u kojoj živi automatski se odriče i državljanstva i svakog prava koje mu kao državljaninu te države pripada.
Jer moramo biti svjesni jedne stvari, nisu Srbi iz Srbije i Bosne 1991. dolazili sa motornim pilama rušiti stabla na ceste i pucati na civilna vozila "nepodobnih" registracija koja su prolazila tim krajem. Sve to su pokrenuli i radili isti ti "nevini" građani i seljaci koji su '95. sjedili na tim traktorima.
|
Dakle jedno je nasa percepcija a drugo je lege artis.
ne znam ni ja, al bi to trebali stavit u zakon
brajko moj, ak se pobunis protiv drzave i uzmes oruzje u ruku ( ne moras ni metak ispalit) - automatski se svega odricres
a da ne govorimo o onima koji su ubijali, palili, a sad se secu mirno...a ima ih...
medjutim, tu je problem nasih sudova...
kaj je najgore, i sad su opet zasticeni ko licki medjedi... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
vis, pa da, tocno mjesec.....ali, ne bi li onda vec trebali vidit taj Nibiru??  |
Nećemo mi ništa vidit, to će bit isto ko kad kresneš muhu ili komarca. Mirno uživaš u svom obroku a onda odjednom "tras" i nema nas!  |
pa tak bi bilo super...da se ne mucimo  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1717 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 4:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ovo o čemu vi raspravljate sigurno ima neke veze s maketarstvom, samo sam ja prebedast da shvatim... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| von Stuck Administrator
 | | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 3474 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 21, 2012 4:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ne vodite političke rasprave na ovom forumu . Mislim da ste se zaigrali , otišli totalno off topik i temu , nažalost , moram zaključati. . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|