Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dmarkesic
| | Član od: 19 Svi 2012 | | Poruke: 13 | |
|
Upisano: Pet Kol 03, 2012 10:20 pm Naslov poruke: Molim pomoć |
|
|
Ukoliko neko ima brojeve od 1 - 20 a nije ih još sastavio molim da mi se javi, jer koliko sam ja vidio nije baš to jako precizno. ja bi si djelove precrtao pa poučen ovime što sa do sad radio malo bi to poboljšao. moja adresa je markesic.darko@gmail.com ili mob 0981631333. Unaprijed vam se zahvaljujem na pomoći. _________________ TIGAR |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| OutOfFocus
 | | Član od: 22 Tra 2012 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Kol 09, 2012 2:48 pm Naslov poruke: |
|
|
jel zna netko od kojeg drveta je furnir koji smo dobili za pregrade (smeđi)? _________________ Brzina X krivina = slobodno vrijeme |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
| | Član od: 10 Tra 2012 | | Poruke: 529 | |
|
Upisano: Čet Kol 09, 2012 11:13 pm Naslov poruke: damac |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| OutOfFocus
 | | Član od: 22 Tra 2012 | | Poruke: 71 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 10, 2012 10:06 am Naslov poruke: Re: damac |
|
|
| damacn Napisao/la: |  |
kak ti to misliš pofarbat, danas-sutra? _________________ Brzina X krivina = slobodno vrijeme |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Pet Kol 10, 2012 1:58 pm Naslov poruke: damac |
|
|
| neznam ni sam , daj predlozite kada da pocmem farbati, dajte mi neki prijedlog, ja sam mislio jos nekoliko brojeva i poceti polako farbati, |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grof_mo
| | Član od: 12 Kol 2012 | | Poruke: 20 | | Mjesto: Mostar |
|
Upisano: Ned Kol 12, 2012 10:24 am Naslov poruke: Re: damac |
|
|
| damacn Napisao/la: | | neznam ni sam , daj predlozite kada da pocmem farbati, dajte mi neki prijedlog, ja sam mislio jos nekoliko brojeva i poceti polako farbati, |
najbolje uzmi lak u spreju i predji ga ja sam o tome razmisljao,
ali kad podjem sastavljati brodic jos je u najlonu nikako da krenem sa radovima:) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| marin
| | Član od: 14 Svi 2012 | | Poruke: 39 | |
|
Upisano: Pon Kol 13, 2012 8:50 pm Naslov poruke: Re: damac |
|
|
[quote="damacn"]neznam ni sam , daj predlozite kada da pocmem farbati, dajte mi neki prijedlog, ja sam mislio jos nekoliko brojeva i poceti polako farbati,[/quote]
Pošto još treba brusiti rebra broda, bolje je bojadisati iza tog posla. Tijekom brušenja boja se na rubovima rebara ošteti pa je treba popravljati, jer se vide kroz otvoreni desni bok. Dakle, kad već nisu ranije, najbolje je bojati nakon brušenja rebara a prije postavljanja oplate.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pero
| | Član od: 12 Kol 2012 | | Poruke: 3 | |
|
Upisano: Uto Kol 14, 2012 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam isto počeo sklupljati broj po broj i da ću nakraju poćeti slagati ali jednostavno sam odustao jer nemam ni vremena. Skupio sam sve do sada što je izašlo. Sve do broja 23, zapakirano i nisam ni gledao.
Ako netko želi nastaviti i sastaviti jedrenjak, nek me kontaktira pa ćemo se dogovoriti jer nebi htio da mi to sad stoji u ormaru bzvz. tnx |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Ned Kol 26, 2012 9:29 pm Naslov poruke: damac |
|
|
| Marine tako sam i mislio, sve izbrusiti sto treba i onda poceti polako farbati, dajte mi recite koju boju za farbanje da uzmem jeli sadolin dobar,. to mogu nabaviti ovdje , sada su ovdje kod nas nesnosne vrucine i ne radi mi se nista , kad malo zahladi krecem u brusenje polako pa ako to uspijem uraditi kako treba mislim da cu ovaj jedrenjak uspjeti zavrsiti, sve je sada kako ga dobro i pravilno izbruisiti, hvala vam svima na komentarima, pozz damir |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| marin
| | Član od: 14 Svi 2012 | | Poruke: 39 | |
|
Upisano: Ned Kol 26, 2012 10:10 pm Naslov poruke: Re: damac |
|
|
[quote="damacn"]Marine tako sam i mislio, sve izbrusiti sto treba i onda poceti polako farbati, dajte mi recite koju boju za farbanje da uzmem jeli sadolin dobar,. to mogu nabaviti ovdje , sada su ovdje kod nas nesnosne vrucine i ne radi mi se nista , kad malo zahladi krecem u brusenje polako pa ako to uspijem uraditi kako treba mislim da cu ovaj jedrenjak uspjeti zavrsiti, sve je sada kako ga dobro i pravilno izbruisiti, hvala vam svima na komentarima, pozz damir[/quote]
Tako treba, polako i sigurno. Ja sam bojao sa orahovim prahom i poslije lijepljenja sa mat bezbojnim lakom. Sa sadolinom i sličnim premazima je o.k., samo bilo bi dobro da su na bazi vode, jer poslije još možeš lijepiti, a i ekološki je.
Brušenju posveti vremena i dotjeruj uz "suhe" kontrole letvicama i spajanjem sa ogradom glavne palube i bokovima za donju topovsku palubu. Kad do toga dođe mislim da će biti dosta komentara i prijedloga od svih koji nešto zapaze. ZAJEDNO SMO JAČI!
Toliko i čujemo se. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| damacn
|
Upisano: Ned Kol 26, 2012 11:30 pm Naslov poruke: damac |
|
|
| Hvala ti lijepo Marine na savjetu, pozz |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| E77NN
| | Član od: 29 Svi 2012 | | Poruke: 15 | |
|
Upisano: Pon Kol 27, 2012 7:24 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav za sve. Mozeli mi neko reci sta se desava sa brojevima, ja sam dosao do 22. Na kioscima koje obicno posjecujem kazu da im ne dolaze? Ima li neko neki odgovor?
Hvala!
Pozdrav
Safet |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| graffa
 | | Član od: 07 Stu 2011 | | Poruke: 241 | | Mjesto: velika gorica |
|
Upisano: Pon Kol 27, 2012 8:30 am Naslov poruke: |
|
|
| E77NN Napisao/la: | Pozdrav za sve. Mozeli mi neko reci sta se desava sa brojevima, ja sam dosao do 22. Na kioscima koje obicno posjecujem kazu da im ne dolaze? Ima li neko neki odgovor?
Hvala!
Pozdrav
Safet |
Nije baš ono obavjest iz sigurnih izvora, već od osobe koja radi na kiosku gdje ja kupujem.
Naime, prodaja je kod mene od 10 komada tjedno pala na 1 tjedno tj. samo ja. Zbog velike remitende možda ću i ja morati ići tržiti dalje ili obaviti pretplatu.  _________________ Moja su samo moja dobra i loša djela.
Ostalo je Njegovo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| E77NN
|
Upisano: Pon Kol 27, 2012 10:38 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam iz Sarajeva, BiH, kod nas je svakako izlazio jednom tjedno, a mislim da je tako i u Hrvatskoj. Ja bih zamolio nekoga sa ovog foruma koje iz BiH da mi odgovori kakva je situacija kod njega sa kupovinom brojeva. Hvala.
Pozdrav
Safet |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| E77NN
|
Upisano: Pon Kol 27, 2012 10:52 am Naslov poruke: |
|
|
Kontakt broj koji ste poslali, 063 538 444 je nedostupan, ako je to broj za BiH, a besplatni info broj je iz BiH nepostojeci. Molim Vas da mi odgovorite zasto nema brojeva 23 i dalje na kioscima u Sarajevu, njih 10 sam obisao. Ja se iskreno nadam da ce te razumijeti moju zabrinutost i brzo odgovoriti.
U naprijed hvala
S postovanjem
Safet |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|