Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| danijel S
 | | Član od: 11 Jul 2012 | | Poruke: 23 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 2:21 pm Naslov poruke: Hrvatska zastavica |
|
|
| Zanima me ako netko zna gdje se moze nabavit htvatska zastavica, dimenzija cca 40x20mm |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 3:42 pm Naslov poruke: Re: Hrvatska zastavica |
|
|
| danijel S Napisao/la: | | Zanima me ako netko zna gdje se moze nabavit htvatska zastavica, dimenzija cca 40x20mm |
napravi ju sam....ja radim ovako - nadjem zastavu na netu, stavim ju u velicinu koju zelim u photoshopu.
onda napravim i negativ, tj okrenem image za 180 horizontalno
taj negativ isprintam 2 puta na onaj papir koji kupis a koji sluzi za printanje preslikaca na majice
isprintam, izrezem, uzmem taaanku bijelu pamucnu maramicu ( na uzas moje zene koja stalno kupuje nove) i s peglom prenesem preslikac na maramicu
okrenem na drugu stranu, i ponovim s drugom naljepnicom
obrezem visak i imam pravu zastavicu, platnenu, velicine koju zelim, koju mozes savinut u polozaj koji zelis jer je kruca nego sama maramica..... za 20 min posla.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 3:48 pm Naslov poruke: Re: Hrvatska zastavica |
|
|
| Slider Napisao/la: | | danijel S Napisao/la: | | Zanima me ako netko zna gdje se moze nabavit htvatska zastavica, dimenzija cca 40x20mm |
napravi ju sam....ja radim ovako - nadjem zastavu na netu, stavim ju u velicinu koju zelim u photoshopu.
taj negativ isprintam 2 puta na onaj papir koji kupis a koji sluzi za printanje preslikaca na majice
isprintam, izrezem, uzmem taaanku bijelu pamucnu maramicu ( na uzas moje zene koja stalno kupuje nove) i s peglom prenesem preslikac na maramicu
obrezem visak i imam pravu zastavicu, platnenu, velicine koju zelim, koju mozes savinut u polozaj koji zelis jer je kruca nego sama maramica..... za 20 min posla.... |
Mozda je zato sto sam upravo popio pivu... Ali bas ne kuzim cemu ova sva komplikacija ( ...a bas nisam ni do kraja skuzio proces, ...preslikaci, majice, dva puta printanje negativa.. ). Sto fali najnormalnijem printanju na tanki papir, obicnim skarama i obicnom ljepilu? Pa ne bu covjek mahal sa zastavicom od 4x2 cm, ne mora bas "vijorit"...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 3:53 pm Naslov poruke: Re: Hrvatska zastavica |
|
|
| Damir Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | danijel S Napisao/la: | | Zanima me ako netko zna gdje se moze nabavit htvatska zastavica, dimenzija cca 40x20mm |
obrezem visak i imam pravu zastavicu, platnenu, velicine koju zelim, koju mozes savinut u polozaj koji zelis jer je kruca nego sama maramica..... za 20 min posla.... |
Mozda je zato sto sam upravo popio pivu... Ali bas ne kuzim cemu ova sva komplikacija ( ...a bas nisam ni do kraja skuzio proces, ...preslikaci, majice, dva puta printanje negativa.. ). Sto fali najnormalnijem printanju na tanki papir, obicnim skarama i obicnom ljepilu? Pa ne bu covjek mahal sa zastavicom od 4x2 cm, ne mora bas "vijorit"...  |
i ja sam upravo popil pivu.....
enivej, papirna zastavica je papirna i to bode oci na maketi
platnena zastavica je platnena kako i samo ime veli, pa izgleda stodvajspet puta bolje na maketi, ''k'o prava''......
hik....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 4:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro, ak ti tak velis... hik.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel S
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 5:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| što realnije to bolje, papirnata bi malo bola u oci, hvala na savijetu, samo nisam skuzio koji papir treba.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 8:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| danijel S Napisao/la: | | što realnije to bolje, papirnata bi malo bola u oci, hvala na savijetu, samo nisam skuzio koji papir treba.. |
odes u kompjuter sop, i trazis papir za preslikace na majice
u paketu ti je cca 10 kom A4 ( neki prodaju i po komadu)
to je papir koji na sebi ima sloj necega na sto printas zastavu ali u negativu
onda izrezes to kaj si isprintao, stavis na maramicu da ti papir bude s gornje strane
2 minute peglanja vrucom peglom, i onda ogulis papir
na maramici ti ostane tanki sloj s onim kaj si isprintao _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 8:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Sorry, ali nije mi baš jasno kako misliš u negativu? Jel misliš možda kao na sliku u zrcalu? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 8:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| da zrcalno treba biti kod tih preslikača, a bome nisu ni jeftini |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel S
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 8:44 pm Naslov poruke: |
|
|
| aha.. dada, kužim sve.. ideja je odlicna.. kolko košta taj papir odprilike..? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 8:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kekso Napisao/la: | | Sorry, ali nije mi baš jasno kako misliš u negativu? Jel misliš možda kao na sliku u zrcalu? |
da, imas u photoshopu komandu flip image 180 horizontal
to je zato jer ti printas na ''donju stranu'' kasnije naljepnice
ja mislim da sam platio cca 70 kn za 12 komada, ali nemojte me drzat za rijec
istina, ja sam i klincu printal neke bandove na majice, ali znam da nakon par godina jos imam jedno dva arka
probaj proguglat
inace, nakon sedam godina, zastave su ko nove ( kaj se ne moze rec za majice ))))) _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 9:02 pm Naslov poruke: |
|
|
evo, otisel sam potrazit u stolu :
APLI ( to je ime firme)
Hobby line
Transfer paper
white t shirts ( to znaci da je bijelo na slici na naljepnici prozirno pa moras imat bijelu majicu/maramicu)
10 A4 sheets
Inkjet colour
Pr.No 04128
proizvodjac Apli paper SA Spain
uvoznik Eurotrade doo Rovinj
jel dost precizno?????  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 9:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako je to to, ima na ebayu za već cca 35-40kn 10 listova (poštarina uključena). Samo ukucaj "heat transfer paper".
I ako naručiš moli Boga da ti pošiljka zaobilazi V.Britaniju  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel S
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | evo, otisel sam potrazit u stolu :
APLI ( to je ime firme)
Hobby line
Transfer paper
white t shirts ( to znaci da je bijelo na slici na naljepnici prozirno pa moras imat bijelu majicu/maramicu)
10 A4 sheets
Inkjet colour
Pr.No 04128
proizvodjac Apli paper SA Spain
uvoznik Eurotrade doo Rovinj
jel dost precizno?????  |
e, odlicno.. puno hvala, ovo mi je puno pomoglo jer mislim da za kupit tako malene hrvatske zastavice nema nigdje.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel S
|
Upisano: Čet Jul 12, 2012 9:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kekso Napisao/la: | Ako je to to, ima na ebayu za već cca 35-40kn 10 listova (poštarina uključena). Samo ukucaj "heat transfer paper".
I ako naručiš moli Boga da ti pošiljka zaobilazi V.Britaniju  |
zasto V. Britaniju, sta nevalja s njima..?  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|