Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 9:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| U tom slučaju tobolac otpada jer mi se ne da reskulptat cijelu togu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 9:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | U tom slučaju tobolac otpada jer mi se ne da reskulptat cijelu togu... |
pa samo dva remena prek toge? _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
A da izbacis tobolac i stavis joj strijelu ili dvije u ovu ruku koja drzi luk da sve skupa drzi? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Imam i ja ideju (još jednu)... izbaci i luk i sve i skini joj togu... sise ne diraj!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
|
Upisano: Pet Svi 18, 2012 11:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | darko Napisao/la: | | U tom slučaju tobolac otpada jer mi se ne da reskulptat cijelu togu... |
pa samo dva remena prek toge? |
Samo dva remena preko toge kompletno mjenjaju smjer i oblik nabora... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
 | | Član od: 12 Svi 2012 | | Poruke: 328 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 2:39 am Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | U tom slučaju tobolac otpada jer mi se ne da reskulptat cijelu togu... |
Pogledaj ove primjere:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 2:43 am Naslov poruke: |
|
|
| Po mom mišljenju najbolja bi bila ova zadnja slika i mislim da nabore nebi trebo mjenjati ako pokušaš raditi po ovoj zadnjoj slici. Vidio sam još negdje ženska je držala manji luk i strijelu, a tobolac za strijele joj je s 2 remena bio pričvršćen za natkoljenicu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 12:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pokušat ću sa vrijantom ove zadnje... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | Pokušat ću sa vrijantom ove zadnje... |
ali ideja s tobolcem na listu ili bedru je isto zanimljiva.....
ps, imaj na umu da je ova na slici ljevoruka....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 2:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: | | darko Napisao/la: | | Pokušat ću sa vrijantom ove zadnje... |
ps, imaj na umu da je ova na slici ljevoruka....  |
To si ljepo primjetio. Ali zato onaj strijelac u 2. primjeru nije ljevoruk, a ima isto riješenje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 3:27 pm Naslov poruke: |
|
|
| SturmmannDado Napisao/la: | | Slider Napisao/la: | | darko Napisao/la: | | Pokušat ću sa vrijantom ove zadnje... |
ps, imaj na umu da je ova na slici ljevoruka....  |
To si ljepo primjetio. Ali zato onaj strijelac u 2. primjeru nije ljevoruk, a ima isto riješenje. |
ima , ali tog tipa bi ja stel vidit u frci kak vadi strele.....
ne bi se stel delat prevec pametan, ali gadjal sam iz luka a imal sam i tobolac...pa mislim da ovaj koji je crtal tog tipa nije nikad imal luk i strele u luci
al dobro, ja samo pokusavam dat konstruktivne primjedbe
ja ne bih ni tak znal napravit.... _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SturmmannDado
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 5:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| A niš onda il na drugu stranu il na nogu tobolac. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 9:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
ne bi se stel delat prevec pametan, ali gadjal sam iz luka a imal sam i tobolac...pa mislim da ovaj koji je crtal tog tipa nije nikad imal luk i strele u luci
|
Da, ali ovdje se ne radi o indijancu ili Robinu Hoodu, nego srednjovjekovnom strijelcu koji je strijele odapinjao zajedno sa još sto-dvjesto-tristo svojih kompanjoma u stroju, svi lijepo poravnati i sve po sistemu: "napniiii, nišaniii, paliii!" , sve se to radilo polako i po komandi. Njemu u opisu radnog mjesta nije bilo brzog i histeričnog vađenja strijela iz tobolca i odapinjanja. Oni sa mačevima, kopljima i buzdovanima su bili tamo gdje je bila prava frka, strijelci su bili dragocjena i zaštićena elita koja je djelovala sa sigurne udaljenosti (osim naravno onih izuzetnih slučajeva kad bi naletjeli na nekog ljutitog Mela Gibsona).  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
|
Da, ali ovdje se ne radi o indijancu ili Robinu Hoodu, nego srednjovjekovnom strijelcu koji je strijele odapinjao zajedno sa još sto-dvjesto-tristo svojih kompanjoma u stroju, svi lijepo poravnati i sve po sistemu: "napniiii, nišaniii, paliii!" , sve se to radilo polako i po komandi. Njemu u opisu radnog mjesta nije bilo brzog i histeričnog vađenja strijela iz tobolca i odapinjanja. Oni sa mačevima, kopljima i buzdovanima su bili tamo gdje je bila prava frka, strijelci su bili dragocjena i zaštićena elita koja je djelovala sa sigurne udaljenosti (osim naravno onih izuzetnih slučajeva kad bi naletjeli na nekog ljutitog Mela Gibsona).  |
sve pet, u pravu si, ali ne znam kak bi cura bila negdje iza ak je cuvar...ona je slobodni strijelac pa mora imat to pri ruci  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Svi 19, 2012 11:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| Slider Napisao/la: |
sve pet, u pravu si, ali ne znam kak bi cura bila negdje iza ak je cuvar...ona je slobodni strijelac pa mora imat to pri ruci  |
Jep, al' ti si govorio o momku s druge fotke a ne o Darkovoj curi.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|