Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| lato
| | Član od: 03 Svi 2012 | | Poruke: 3 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Svi 03, 2012 10:03 pm Naslov poruke: Razarač Ulan |
|
|
Brodomodelarstvom se bavim veoma dugo, ali se nebi bavio ciframa. Trudiću se da vas upoznam sa svojim radovima kroz fotografije. Naravno nemam fotose svih brodova koje sam dosad napravio, s obzirom da nekad nisam imao foto aparat. Zovem se Latovljević Đorđe po zanimanju kapetan rečnog broda, pa otuda i ljubav prema modelima brodova. Posebno sam opčinjen Austrougarskom ratnom moranricom. Evo za početak nekoliko slika razarača Ulan. [/list][/code][/quote][/url] _________________ Reka je život - brod je način života |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Čet Svi 03, 2012 10:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Čini mi se, malo kriva rubrika za predstavljanje, ali svejedno dobrodošao na forum. I da, nema nikakvih slika  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| lato
| | Član od: 03 Svi 2012 | | Poruke: 3 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Pet Svi 04, 2012 8:38 pm Naslov poruke: razarač ulan |
|
|
Sobzirom da je na ovom forumu jako zamršeno postavljati fotose odustajem od postavljanja. Ukoliko želite da vidite moje radove idite na forum Paluba info,Brodomaketarstvo pod Lato su svi moji radovi. _________________ Reka je život - brod je način života |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|