Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

airbrush
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
blaž

Član od: 21 Tra 2010
Mjesto: Ivanić-Grad
PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 8:54 pm    Naslov poruke: airbrush Citiraj ovaj komentar

pozz svima,evo nakon mog malo duljeg Sad izbivanja iz maketarskih voda zbog poslovnih obaveza,odlučio sam se malo vratititi nazad Very Happy ,pa me zanima šta mislite o AB-u VEGA 2000,jel kad sam čitao vidio sam da je dosta ljudi bilo zadovoljno s njim,i gledao na ebay tak oko 500-600kn,al mislim da su neki ljudi uzimali taj AB za nkih 200 kn+20kn poštarine,al to je bilo ja mislim u početku valda dok se pojavila,sad neznam jel ima tak...,hvala.... Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 9:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam kupil nedavno VEDA-u, kopiju toga za cca 200 kn i ovo kaj sam do sad probal je jaaaako dobro
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
blaž

PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 10:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a gde si to nabavljal ak se sme znat:)
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 10:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kolega mi je to nasel na evil bayu, bum pital pa javim
Thundercat

Član od: 13 Tra 2007
Mjesto: Hirvatistan
PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 10:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovaj:

http://www.ebay.co.uk/itm/140339257692

Plastiku akbar!

3D Glasses for 3D Prints...

Regional A-4, F-104 i Hunter Group Build.
Joďż˝ nekakvi Spitfajeri, Fokeri, MiG-29, Matilde i tak...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Slider

PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 10:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

eto, odgovor i prije pitanja Very Happy
tnx thunder

inace, putuje mjesec i pol da se ne iznenadis.. Sad
Vukic

Član od: 16 Stu 2010
Mjesto: 385 km predaleko
PorukaUpisano: Uto Tra 10, 2012 11:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kupio i ja nedavno, ali onaj veci komplet. 50 eura. 3 dizne, 3 igle, 3 regulatora. 0.2, 0.3, 0.5.

Za sada mi se pokazalo jako dobro. Iako moram priznati da nisam pogodio razrjedjenost boje i jacinu tlaka za ovu najmanju iglu. Ali ove dvije vece su ODLICNE.
Somi

Član od: 18 Lis 2010
PorukaUpisano: Sri Tra 11, 2012 10:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ti ABovi imau dve velike mane: gumice su jako lose i kratko traju i igla je "mekana", tj. lako se krivi. Drugim recima, dobri su samo ako koristis akrilne boje i ako si jako pazljiv prilikom ciscenja ABa.
Natrag na vrh
Gak

Član od: 30 Svi 2011
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Sri Tra 11, 2012 11:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Thundercat Napisao/la:
Ovaj:

http://www.ebay.co.uk/itm/140339257692

Takav sam baš neki dan naručio i odmah uz njega dvije rezervne dizne 0,2, jer lako puknu ako malo jače zategneš... :/

Gumice jesu loše i brzo ih nitro "pojede", ali lako se zamijene s malo teflon trake, a njoj ništa ne smeta, provjereno.
Natrag na vrh
blaž

PorukaUpisano: Čet Tra 12, 2012 8:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tnx svima,a neznam ni sam,u bitii delam sa enmelkama većinom,a sad k aj kupit neam blage veze,dal se onda isplati uzet neku kineskinju od oko 200 kn,il neki malo bolji za oko 500-600kn....
Natrag na vrh
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Čet Tra 12, 2012 9:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bih ti preporucio da si uzmes ovog kineza. Jedina mana mu je mekana igla. Imam 2 komada sa 0.2 i 0.3 diznama i prezadovoljan sam. Oba perem nitro razredjivacem i gumice su u dobrom stanju. Ja sam ih uzimao prije 2-3 godine, mozda sad stavljaju losije gumice nego prije. No za 200 kuna sto se tice omjera cijene i kvalitete, definitivni best buy airbrush kojim mozes raditi sve sto ti srce pozeli Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Slider

PorukaUpisano: Čet Tra 12, 2012 9:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zilkan Napisao/la:
Ja bih ti preporucio da si uzmes ovog kineza. Jedina mana mu je mekana igla. Imam 2 komada sa 0.2 i 0.3 diznama i prezadovoljan sam. Oba perem nitro razredjivacem i gumice su u dobrom stanju. Ja sam ih uzimao prije 2-3 godine, mozda sad stavljaju losije gumice nego prije. No za 200 kuna sto se tice omjera cijene i kvalitete, definitivni best buy airbrush kojim mozes raditi sve sto ti srce pozeli Smile
kak idu enamelke s o,2 diznom??
ovo kaj sam probal bile su akrilke...
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Pet Tra 13, 2012 12:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Meni idu odlicno. Ako mi se cini boja jako gusta i viskozna, ubacim 2-3 kapi nitra da bude protocnija, a ostalo nalijem white spirit ili uljni razredjivac. u biti, ja 99 posto radim sa enamelima, revell i model master. matt boje inace jace razrijedim jer kao da imaju malo krupniji pigment i kao da su nekako "krute", ne znam to bolje opisati. u pocetku sam se dosta mucio sa tankom diznom jer ju nikada nisam uspio ocistiti kako treba i nisam znao. sad kad je cistim, stavim je u nitro+uljni razredjivac nekih 10-15 minuta da otpusti boja pa bude cista ko suza
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
blaž

PorukaUpisano: Pet Tra 13, 2012 8:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kaj onda znači dovoljno bi bila kineskinja na to Razz,onda ne za 500-600 kn...,inače to mi bu 1.kaj bum kupil,a sad neznam dalje kaj mi još treba od crijeva,trebal bi i kompresor kupit(moguća samogradnja),tak da praktički krećem od nule Very Happy ,al dobro laganini....
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pet Tra 13, 2012 8:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

blaž Napisao/la:
kaj onda znači dovoljno bi bila kineskinja na to Razz,onda ne za 500-600 kn...,inače to mi bu 1.kaj bum kupil,a sad neznam dalje kaj mi još treba od crijeva,trebal bi i kompresor kupit(moguća samogradnja),tak da praktički krećem od nule Very Happy ,al dobro laganini....

ja sam dobil crijevo s njim
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma