Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 12:32 pm Naslov poruke: Husar br.21 pitanje |
|
|
Danas kupio novi broj i moram raći da sam se vrlo ugodno iznenadio, rekao bih jedan od zanimljivijih u njemu ima: ,meni, nova fotka NDH Pz-I gdje se napokon vidi položaj bijelog V sa stražnje strane ,tekst o Do-17Z ,par kvalitetnih fotki Bu-131 i Bu-133 u ZNDH, preporučam!
A najzanimljivije je recenzija nove knjige dvojca Dimitrijević Savić "Oklopne jedinice na jugoslovenskom ratištu 1941-1945" pošto se u tekstu spominje da se knjiga može nabaviti samo u Sr. i Slo. Pitam ovdje dali itko ima kakve informacije kako da nabavim svoj primjerak, ima li kakve naznake da će se moći kupiti kod nas ili dali netko ima kakav "dil" sa autorima za naše područje? _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Gdje to sada uopće kupiti. Do sada sam kupovao u onoj knjižari na Trgu. Zadnjih par brojeva uopće nisam našao. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Hurasa ima na kioscima oko gl. kolodvora (importane kod pokretnih stepenica i na ulazu u zgradu z. kolodvora) _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 2:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Gdje to sada uopće kupiti. Do sada sam kupovao u onoj knjižari na Trgu. Zadnjih par brojeva uopće nisam našao. |
Ćega Vjeko, Husara?! Pa u svim boljim kioscima Tiska ga ima...
Mene zanima ta gore navedena knjiga, navodno ima podosta dobrih fotki oklopa s ovih prostora... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| DarkoB
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 124 | | Mjesto: sl. i kr. grad Varaždin |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Čet Pro 29, 2011 7:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala Darko! _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|