Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| 101Airborne
 | | Član od: 18 Svi 2007 | | Poruke: 1430 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sri Stu 30, 2011 5:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Spremnik na kalašu isto neki camo mod dobio a?  _________________
You have enemies? GOOD. That means you actually stood up for something in your life. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5402 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 30, 2011 6:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | Spremnik na kalašu isto neki camo mod dobio a? Cool |
Ak se ne varam omot od "Rambo" keksi iz "CSO"a/"SDO"a?  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Sri Stu 30, 2011 11:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Citat: | | Spremnik na kalašu isto neki camo mod dobio a? Cool |
Ak se ne varam omot od "Rambo" keksi iz "CSO"a/"SDO"a?  |
Hehe, ne pronašao par okvira pa da se nađe ali pošto su bili ostavljeni na zemlji trebalo ih malo uredit pa iskoristio priliku malo ih zašarat!!! Humbrolke od maketa su poslužile svrsi!!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
|
Upisano: Čet Pro 01, 2011 12:06 am Naslov poruke: |
|
|
Evo još jedne T55 od 111.brg. snimljene u Lipici (Lika) . Broj na njemu je 169.
|
 |
| pozarart
|
Upisano: Čet Pro 01, 2011 12:16 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo kao da je iz ww2!!!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Čet Pro 01, 2011 9:58 am Naslov poruke: |
|
|
Sve su odlicne fotke koje se rijetko vidaju!
A ove zadnje dvije CB su ODLICNE ko da su napravljene za vrijene 2. svj. rata.
Stvarmo multimedijalni umjetnik. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Čet Pro 01, 2011 1:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Bome ove dvije zadnje su baš za dioramu i vinjetu raditi  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
|
Upisano: Čet Pro 01, 2011 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Bome ove dvije zadnje su baš za dioramu i vinjetu raditi  |
E to bi mi bilo drago!!!
Lika - zemlja poskoka, ali eto jedan je završio u staklenci ovog lovca navodno imunog na zmije !!! Poskok je predan sanitetu radi izrade protuotrova.
Evo jedne rijetke zvjerke, niti neznam o kojem se vozilu radi a nažalost imam samo ovu fotku. Je li to Daf...imali smo i još jedan sličan u brigadi. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Pro 02, 2011 10:26 am Naslov poruke: |
|
|
Velebit je bio prepun poskoka, doslovno su spavali sa nama u bunkerima. A jednog kojeg smo ulovili moja malenkost i kolega Štef, smo pripremili na roštilju i popapali  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| telige-telige
 | | Član od: 30 Stu 2011 | | Poruke: 14 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Pet Pro 02, 2011 12:42 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | Super fotke, fala ti na njima, a ovaj Citroen izgleda mrak u ovoj shemi, mislim da sam već negdje vidio njegovu fotku, šteta što nema makete, ovo bi bilo gušt farbati  |
Nema makete, ali ima civilna verzija CX Break die cast model od Minichampsa u 1:43. Sa manjim preradama (rotirke i zračnik, te trake na bočnim staklima) i bojanjem može nastati ovakav model sa fotke.
Ubaci ovo u tražilicu: MINICHAMPS 400111412 1/43 CITROEN CX BREAK , i izbacit će ti sve stranice preko kojih ga možeš nabaviti.
Što se fotki tiče, odlične su. Imam i ja nešto iz tih vremena, moram pogledati možda ima koja bi bila zanimljiva ovdje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| FilipZG
 | | Član od: 10 Lis 2009 | | Poruke: 387 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Čet Pro 15, 2011 10:30 am Naslov poruke: |
|
|
Što se nastavka (II. dijela) knjige o hrvatskim vozilima tiče - da, planirano je da taj nastavak bude 'TIPOVI VOZILA' u tom ratnom periodu (1991-1995). Tu knjigu sam počeo pripremati s kolegom Vladom Trendafilovskim, ali smo nekako stali jer smo htjeli najprije da u toj biblioteci budu zastupljeni i ostali rodovi (mornarica i avijacija) i drugi autori, a dok smo dočekali naš red izdavač (odnosno izdavači) su izgubili interes .... i sad čekamo a ne znam što.
Materijala imamo i kad bi dobili zeleno svijetlo mislim da bi to mogli složiti vrlo brzo i da bi knjiga mogla ugledati svijetlo dana u roku od godinu dana ....
E sad ....
Vojo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vojo
 | | Član od: 16 Kol 2006 | | Poruke: 1878 | | Mjesto: Krk |
|
Upisano: Čet Pro 15, 2011 10:32 am Naslov poruke: |
|
|
| pozarart Napisao/la: | Evo još jedne T55 od 111.brg. snimljene u Lipici (Lika) . Broj na njemu je 169.
....
|
Znajuć gdje si bio, valjda je to snimljeno u Lipicama a ne u Lipici .... Jer, selo se zove Lipice.
Vojo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Čet Pro 15, 2011 1:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | Što se nastavka (II. dijela) knjige o hrvatskim vozilima tiče - da, planirano je da taj nastavak bude 'TIPOVI VOZILA' u tom ratnom periodu (1991-1995). Tu knjigu sam počeo pripremati s kolegom Vladom Trendafilovskim, ali smo nekako stali jer smo htjeli najprije da u toj biblioteci budu zastupljeni i ostali rodovi (mornarica i avijacija) i drugi autori, a dok smo dočekali naš red izdavač (odnosno izdavači) su izgubili interes .... i sad čekamo a ne znam što.
Materijala imamo i kad bi dobili zeleno svijetlo mislim da bi to mogli složiti vrlo brzo i da bi knjiga mogla ugledati svijetlo dana u roku od godinu dana .... Very Happy |
Jel izlika izdavača "kriza" ili baš nedostatak interesa? Šteta,ja ju čekam ko ozebli sunca i stalno se nadam da ću ju ugledati negdje na polici neke knjižare....  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|