Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| marinero
 | | Član od: 30 Stu 2010 | | Poruke: 18 | |
|
Upisano: Sri Pro 01, 2010 7:05 pm Naslov poruke: konopi |
|
|
| Pocetnik sam u brodomaketarstvu i upravo radim moj prvi brod naravno braceru. Za sada mi ide dobro ,ali blizi se jarbol. Jedra cu nekako svladati ali neznam kako ce ici petljanje sa konopima ,pa moze li kakva pomoć sa slikama i gdje nabaviti konope ,koje dimenzije konopa,kako ga sam napraviti... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sri Pro 01, 2010 11:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne znam odakle si, u Splitu imaš dućan za drvene makete i tamo ima gotovih konopa. Inaće postoje određena pravila kako se određuje debljina konopa i kako se izrađuju.Ako se želiš bavit ovin hobijem nabavi nešto knjiga o istom. _________________ www.aquosus.net , u škveru Bounty i Cutty Sark, na čekanju Wasa i Royal William |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Ned Pro 19, 2010 1:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Lale Napisao/la: | | ... u Splitu imaš dućan za drvene makete ... |
Bog Lale!
U kojoj je ulici taj dućan? _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jomi
| | Član od: 29 Lis 2010 | | Poruke: 44 | |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 2:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Bok Lale,
isto pitanje vrijedi...
u kojoj ulici je dućan u Splitu i dal imaju web adresu?
Isto se bliže konopi a ne znam di da nabavim, iz zagreba sam. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 5:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo adrese http://www.marisstella.hr/. Nisam odavno bia tamo jer sve radim sam. Provjeri ako imaj i ako ti šta triba javi pa ti donesem gore ako oni ne šalju. _________________ www.aquosus.net , u škveru Bounty i Cutty Sark, na čekanju Wasa i Royal William |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jomi
| | Član od: 29 Lis 2010 | | Poruke: 44 | |
|
Upisano: Pet Stu 11, 2011 10:09 am Naslov poruke: |
|
|
| Može, hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| okip
| | Član od: 02 Jul 2009 | | Poruke: 2 | |
|
Upisano: Sub Stu 12, 2011 12:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| točno, to je na adresi Vranjički put 8, na Brdima u Splitu..možete to vidjeti na adesi www.marisstella.hr . u sklopu su salona keramike, obično imaju dosta sitnica... postoje i gotovi kitovi naših brodova kojih nema drugdje na tržištu, unutra je visokokvalitetni materijal, rezano laserom, jedra su već izvezena na tkanini, ali treba imati malo iskustva jer su te makete poprilično detaljne. Neke od njih dobivale su već nagrade i medalje na takmičenjima... imaju i Mantua kitove uz to, ali treba uhvatiti dinamiku njihovog dobivanja robe jer sve brzo prodaju... ŠALJU POŠTOM !! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|