Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Filip
| | Član od: 12 Tra 2007 | | Poruke: 196 | |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 11:18 am Naslov poruke: HobbyShop u Grazu |
|
|
| Može li me netko uputiti gdje u Austriji, točnije u Grazu, mogu pronaći trgovinu s maketarskim priborom i materijalom? Trebam MicroSol & Set za decale i listove stirena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 11:33 am Naslov poruke: Re: HobbyShop u Grazu |
|
|
| Filip Napisao/la: | | Može li me netko uputiti gdje u Austriji, točnije u Grazu, mogu pronaći trgovinu s maketarskim priborom i materijalom? Trebam MicroSol & Set za decale i listove stirena. |
Maketarski ducan je u Seiersbergu, na juznom ulazu u Grad. To je ona velika nakupina shoping-centara sa umjetnim Uhrturmom (satnom kulom)... Ducan nije u samom sklupu te nakupine, vec u ulicici pored nje. I nije bas nesto velik i popunjen...
http://www.hobby2000.at/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Filip
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
Adresa?
Ako, kao što kažeš, ta trgovina i nije nešto opremljena, radije bih potražio neku drugu... biti ću kratak s vremenom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 12:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Meni je taj ducan ok.Imaju tamiya boje i tamiya sprejeve,dosta drvenih i metalnih profila,alata i raznih maketa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2540 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
I mene zanima neki drugi dučan u Grazu ali bojim se da nema, par adresa koje sam našao na netu rezultirale su nepostojanjem, ili zatvoreno ili privatni stanovi, vjerovatno sjedišta tvrtki u boljim vremenima.
Ova trgovina ima ponešto svega, problem je što nemaju Mr Surfacer ili barem ga nije bilo kad sam ja bio (dosta davno, Uskrs)
Pripazi kad izađeš sa glavne brze ceste ne ulaziš u sam sklop trgovačkog centra već produžiš prema gradu i na lijevo ti je trgovina u nizu niskih kuća-trgovina |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Nekoć su se zvali Hobby Sing... ah gdje su ta vremena... U međuvremenu su se preimenovali u Hobby 2000 i otišli iz centra (Jakoministrasse akose dobro sjećam) u Seiersberg. Ponuda i nije nešto, pogotovo danas u doba interneta, ali kad si već tamo baci pogled, možda se nešto ipak nađe.
Imaju i website: http://www.hobby2000.at/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Filip
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Znači Graz ne obiluje takvim sadržajima
Ha, dobro, što je tu je. Otići ću tamo i pogledati, možda nađem omekšivač za decale.
Hvala svima na pomoći!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Stu 10, 2011 2:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| Filip Napisao/la: | Adresa?
Ako, kao što kažeš, ta trgovina i nije nešto opremljena, radije bih potražio neku drugu... biti ću kratak s vremenom. |
Bio je prije par godina jedan ducan na pocetku Rossemuhlgasse, kad ides iz centra odmah jedna od prvih zgrada sa desne strane. Bilo je tamo i maketa i RC-a i tehnike.... No nisam siguran da je jos tamo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Sub Lip 27, 2020 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
| Opet, da ne dižem novu temu... jel bio neko u zadnje vrijeme u Grazu? Kakva je tamo maketarska situacija? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|