Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 4:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljiva tema,i ja san ljubitelj povijesti i dvorci i utvrde su mi vrlo dragi.Pokojni predsjednik je žarko želio obnovit kraljevsku lozu u Hrvata i sebe vjerojatno proglasit kraljem ali su ga nažalost zaustavili članovi Hrvatskog plemičkog zbora jer nisu prepoznali plemenitost njegove vizije pa bi bilo lipo od tebe ako bi ga nazva "Franjino",ili možda "Schloss dr F.T",eto mislim da bi to bila lipa i simbolična gesta,mislim bilo bi lipo nisi obavezan,ono samo predlažem.
Evo i dobar link o dvorcima i utvrdama u HR ako ti pomogne kroz 997 fotografija
http://www.destinacije.com/thumbs.asp?lang=hr&folder=Slike-Hrvatska-UtvrdeiGradine&pg=1 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 5:16 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomek2002
 | | Član od: 23 Ožu 2010 | | Poruke: 178 | | Mjesto: Podturen |
|
Upisano: Sri Stu 09, 2011 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | Zanimljiva tema,i ja san ljubitelj povijesti i dvorci i utvrde su mi vrlo dragi.Pokojni predsjednik je žarko želio obnovit kraljevsku lozu u Hrvata i sebe vjerojatno proglasit kraljem ali su ga nažalost zaustavili članovi Hrvatskog plemičkog zbora jer nisu prepoznali plemenitost njegove vizije pa bi bilo lipo od tebe ako bi ga nazva "Franjino",ili možda "Schloss dr F.T",eto mislim da bi to bila lipa i simbolična gesta,mislim bilo bi lipo nisi obavezan,ono samo predlažem.
Evo i dobar link o dvorcima i utvrdama u HR ako ti pomogne kroz 997 fotografija
http://www.destinacije.com/thumbs.asp?lang=hr&folder=Slike-Hrvatska-UtvrdeiGradine&pg=1 |
A eto svi moji radovi su imaginarni pa će i naziv dvorca biti imaginaran, bez ikakvih političkih naziva ili stavova, u svakom slučaju hvala... _________________ volja uvijek dovodi do rezultata... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|