Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| zzed
| | Član od: 15 Svi 2009 | | Poruke: 124 | | Mjesto: zg |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 3:47 pm Naslov poruke: Model hobbies isporuka - važna informacija |
|
|
23.09. sam naručio paket, poslan je 27.09. i tek danas sam ga primio.
Paket je u urednom stanju, međutim primijetio sam žig Kanadske pošte.
I ja sam bio zabrinut ovih dana nakon neuobičajenog 3-tjednog čekanja, s obzirom da su paketi znali stići i za rekordnih 5-6 dana, sa standardom od 10-15 od dana slanja.
Dakle nije stvar bila u našoj carini niti u našim poštarima, koji nisu najbrži na svijetu ali nisu niti baš tolike lijenčine a niti su lopovi.
S obzirom da već godinama naručujem od model hobbies-a, znam da vrlo rijetko griješe i sasvim sigurno ne varaju svoje kupce. Što se neodgovaranja na mail-ove tiče, mislim da je to stvar iskustva, jer se obično po reklamaciji nakon dan-dva paket pojavi na odredištu.
Pa evo, dragi kolege, nadam se da sam utješio one koji trenutno očajavaju oko svojih dragocjenih maketa.
Ukoliko niste iz Zagreba, a paket vam je bio u istom prijevozničkom 'lotu', vjerujem da ćete preuzeti svoje u roku nekoliko dana.
pozdrav svima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 3:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Netko pobrkao kontejnere.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 4:27 pm Naslov poruke: Re: Model hobbies isporuka - važna informacija |
|
|
| zzed Napisao/la: | | 23.09. sam naručio paket, poslan je 27.09. i tek danas sam ga primio. |
Naručio 8.9., isporučeno 20.9. i još nije stigao. 11.10. obećan mi je zamjenski paket. Sad u nestrpljenju očekujem, ali si me pomalo i utješio. Bilo bi mi žao oprostiti se od MH jer mi se čini najbolji/najpovoljniji dobavljač 1/72 figura. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tihi
 | | Član od: 10 Kol 2007 | | Poruke: 60 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 5:05 pm Naslov poruke: |
|
|
ja naručio 03.7 poslano 9.9 i isto nisam još dobio poslao sam im mail
odgovorili su mi drugi dan i pitali su me za broj naružbe i sada čekam odgovor. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 5:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| tihi Napisao/la: | | ja naručio 03.7 poslano 9.9 |
Hoćeš reći da im je trebalo 2 mjeseca samo da pošalju?
Meni su poslali nakon 12 dana od narudžbe ali nakon što sam intervenirao mailom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tihi
 | | Član od: 10 Kol 2007 | | Poruke: 60 | | Mjesto: ZG |
|
Upisano: Čet Lis 20, 2011 4:18 pm Naslov poruke: |
|
|
| bili su tada na godišnjem i naručivao sam neke boje pa pretpostavljam da to nisu imali na lageru ili ko zna kaj nisam još nikad od njih naručivao do sada i čisto sumnjam da ču više opet. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
|
Upisano: Čet Lis 20, 2011 5:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| tihi Napisao/la: | | nisam još nikad od njih naručivao do sada i čisto sumnjam da ču više opet. |
Meni ako do kraja mjeseca ne dođe pošiljka vjerojatno ću isto prestati ili barem osjetno reducirati broj narudžbi kod njih. U međuvremenu ću isprobati JadarHobby, po cijenama su tu negdje, ali imaju manji izbor. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nihongo
 | | Član od: 13 Lis 2009 | | Poruke: 52 | | Mjesto: Čakovec |
|
Upisano: Čet Lis 20, 2011 7:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Moj paket je jučer stigao na vrata. Naručen je bio 09.09., a poslan 13.09. Definitivno najduže što sam ikad čekao od MH-a (ili bilo kojeg engleskog shop-a). U njihovom mail-u vele da znaju za problem (valjda smo se svi pobunili) i da je problem u našoj pošti. S druge strane pošiljke iz Hong Kong-a i Japana mi dolaze u rekordnom vremenu. Pa sad ti znaj.
Nije da ih branim, ali onaj period kad su bili na godišnjem bio je naveden na site-u i čini mi se da uopće nisu obrađivali narudžbe (što je isto bilo navedeno). A što se tiče stvari koje nisu na lageru, ovisi kako hoćeš da ti pošalju paket: možeš čekati da sve bude na lageru ili ti mogu slati kako je što dostupno. Pišem sve ovo jer sam zapravo do sad bio jako zadovoljan s tim shop-om (uvjeti, cijena, shipping i brzina dostave ) i nadam se da ovo s dostavom neće dugo trajati. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
|
Upisano: Pet Lis 21, 2011 5:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo napokon stigao i moj. Samo ne znam kojeg je datuma poslano da utvrdim je li u pitanju orginalni ili "replacement" paket.
Uglavnom, uspjeli su me zadržati kao kupca pa ću i dalje naručivati od njih. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Ned Lis 23, 2011 12:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Meni isto doslo nakon mjesec i pol, nesto je posta najvjerojatnije zafrknula...
LP
Ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| millo
 | | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 142 | | Mjesto: zagorje zeleno |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2012 7:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo da se i ja nadovežem. Pošiljka je poslana 26.09. i još nije stigla.
Dal da im pošaljem mail? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2012 7:14 pm Naslov poruke: |
|
|
| millo Napisao/la: | Evo da se i ja nadovežem. Pošiljka je poslana 26.09. i još nije stigla.
Dal da im pošaljem mail? |
pa to je tek 3 tjedna. nakon 5 tjedana se salje prvi mail, to vrijedi za sve. ni jedan prodavac (bilo privatan na ebayu ili neki on-line shop) nece prstom maknuti dok ne prodje 40 dana _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
|
Upisano: Pet Lis 19, 2012 7:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| Najvjerojatnije je stvar u pošti, a ne u MH-u. Nedavno je netko na forumu dao link na vijest gdje piše da pošiljke iz Engleske i one koje idu preko Engleske kasne zbog velikog prometa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pet Lis 19, 2012 7:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Kekso Napisao/la: | | Najvjerojatnije je stvar u pošti, a ne u MH-u. Nedavno je netko na forumu dao link na vijest gdje piše da pošiljke iz Engleske i one koje idu preko Engleske kasne zbog velikog prometa. |
ne, pravio sam u zadnji mjesec dana dvije narudžbe (velike) sa modelhobbiesa, i ova druga je imala razrjeđivač (zbog čega nije išla avionom jer ne šalju 'rizične' pošiljke avionom) i stiglo je cca za tjedan i pol...
isto tako ona od prije, naručeno je negdje pri početku rujna - stigla je u roku od 5 dana...
a isto tako jedna narudžba sa ebaya mi nije stigla a naručio sam isto početkom devetog - kontaktirao sam lika, oni su to uredno poslali, iskreno mislim da je do Pošte, no opet, ne znam, nisam siguran... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
|
Upisano: Pet Lis 19, 2012 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
To je ok, s MH-a dolazi u prosjeku za tjedan dana, ali prije godinu dana bio je slučaj da smo svi tu na forumu čekali pošiljku oko 2 mjeseca, jer je kontejner or something navodno završio u Kanadi!!!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|