Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

C-130 Herkules, Austrian air force, 2011

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dr. vlado

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 8:24 pm    Naslov poruke: C-130 Herkules, Austrian air force, 2011 Citiraj ovaj komentar

Pozdrav, ekipa!

Prije nekoliko dana imao sam priliku da sa IPMS-om posjetim bazu austrijskih zračnih snaga u Hörsching-u kraj Linz-a, gdje smo obišli i jedinicu koja leti na C-130 Herkulesima. Da ne duljim – uživao sam u svakom momentu! Very Happy Napravio sam negdje oko 300 fotki jer smo mogli obići i 8T-CA koji je upravo bio na reviziji i skoro svi poklopci su bili otvoreni... Iako nam je bilo dozvoljeno fotkati svaki detalj, morali smo se obavezati da izvjesne fotke ne smijemo objavljivati na internetu. Sorry, befel je befel...(ali ako nekom zatreba uvijek ima PM… Wink )
Evo ovdje mali izbor ovoga šta neće nikog zasmetati.
8-Tango-Charly-Charly na stajanci:

Prijedlog za dioramicu:

8-Tango-Charly-Alfa u hangaru:

Za kraj, i moja malenkost se oprobala za komandama stare mrcine, bar na zemlji...

Uživajte!
Živi i zdravi bili!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 8:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Fala dotore! Posebno mi se sviđa ova na kojoj se vidi kak je izrivetiran Very Happy
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pet Ruj 30, 2011 9:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na slikama!! Nisam uopće znao da Austrija ima C-130! Shocked
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Uto Lis 04, 2011 12:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidi ti našega doktora kako gušta ,nećeš ti bit miran dok opet ne skoćiš .Ali se bar ugledaj u NASU ,tri padobrana su zakon Very Happy
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma