Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, kombinacija je odlicna... stvarno dobro izgleda... samo ga jos skucaj u pod i bit ce ludnica.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Svi 10, 2010 8:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Boja je strava, totalni pogodak. Motor izgleda super, osobno bih ga malo washao, ali opet to je subjektivno. Sto se tice zica, nemam slike doticne mashine, ali reci koje te muce, mozda znam kamo bni trebale ici  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sub Ruj 04, 2010 3:59 pm Naslov poruke: |
|
|
malo da otpuhnem prasinu i sa topica,a i sa moje cude,evo sto se radilo
razmisljao sam i o felgama sa Gt-r a,sta kazete?
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5150 | |
|
Upisano: Sub Ruj 04, 2010 4:12 pm Naslov poruke: |
|
|
vidim da one odljevene kablove na firewalu kod suvozaca jos nisi skinuo. to treba ici dolje.
a felge su prilicno velike, na granici, ali sta da ti ja govorim za felge, pa pogledaj mog Challengera  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 8:01 pm Naslov poruke: |
|
|
negooooo ocemo mi radit ovaj gb?
mislili ste da cu skrstenih ruku samo sjedit i promatrat shiru kako dere po dukcu, tomeka kako zapocinje jos jednu epsku pricu o zicama, metalima i plasticuriji, tko zna sto ce miha izvaditi iz ladice, a i mac nije jos za bacit, drzi se dobro obzirom na godine i to
nakon sto sam odradio najvazniju maketu u zivotu (maketu stana u 1:1) nastavljam tamo gdje sam stao.
twin turbo V8 Dodge Charger '68
primjetio sam da ima jos nezavrsenih projekata iz ovog gb-a, pa ako se netko zeli pridruziti, mozemo napravit party
e tako sam ja napravio nove nosace motora i novi nosac IC-a, sa starim nisam bio zadovoljan, labavo nesto bilo, slomilo se
a promijenio sam i felge, nece biti nose to the ground neg 23" all around.
a i sto se boje tice, sve vise naginjem nekoj narancastoj ili crvenoj, rekao sam da ce biti plavi, ali ovo ce biti opaka pila (realno bi imao preko 1000 hp-a) tako da plava boja nebi isticala kakva bi to zapravo zvijer bila.
dosta pricice, drago mi je da sam opet poceo mesarit, ljepo cemo se druzit
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 8:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Koja pila .
Jedino mozda malo tanje prednje gume,nekak mi se cini da su deblje od straznjih? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 8:10 pm Naslov poruke: |
|
|
to je sjena, isti su kotaci. sva 4. bez zezanja, i druga strana isto ima kotace  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 8:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Haha gle gle Dosao cika Matija da se igra sa velikim deckima
| Low Napisao/la: | e tako sam ja napravio nove nosace motora i novi nosac IC-a, sa starim nisam bio zadovoljan, labavo nesto bilo, slomilo se
|
Da da slomilo se Ti nisi maketario vise od godinu dana pa i neznas kako treba primit plastiku da ne pukne.
Ajd sretno kod slaganja i mislim da bi u narančastoj bio super  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 688 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 9:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Znači to je taj najavljivani update. Nemoj da sad stane na tome  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Uto Ruj 20, 2011 10:01 pm Naslov poruke: |
|
|
ma kaj bi stalo na tome? skinuo sam prst prasine sa kutijice expotyja, charger je na zescem mesarenju  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|