Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1356 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Kol 21, 2011 5:19 pm Naslov poruke: tamiya mustang p-51b 1/48 |
|
|
oj ljudi,evo,poceo san neki dan novi projekt.Radi se o vrlo dobroj tamiyinoj maketi,lagana je za sklapanje i dosta detaljirana.unatoc tome odlucio sam uzeti i PE set za kokpit.najveca greska na maketi je zaobljeni pod,koji je u stvarnosi bio ravan.kolega Darko mi je poslao zamjenski,ali od d verzije,no ipak sam odlucio sam napraviti novi pod.izrezao sam stari,novi sam napravio od sim kartice i preko nje cu staviti jedan tanji sloj plastike koji simulira drvo,kao sto je izgledalo u pravom avionu.Odlucio sam se napraviti avion Carla Luksica,vjerujem da vas je vecina upoznata sa tim avionom,radi nedavne rasprave bas na ovom forumu,kolega Darko mi je također poslao i serijske brojeve za taj avion (puno hvala Darko).Da ne davim previse,evo slika,koje su mogle biti i bolje,al ja sam teski tudum za slikavanje
dryfit :
to je to za sad,uskoro nove slike,nadam se vam se sviđa,naravno,svi savjeti i kritike su uvjek dobrodosli  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Ned Kol 21, 2011 6:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mislim da kutija na kojoj stoji radiouređaj (rezervar) treba biti paralelna sa rebrima, tebi visi prema dolje ? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Ned Kol 21, 2011 6:37 pm Naslov poruke: |
|
|
to sam cekao, hajde imenjace opali!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Ned Kol 21, 2011 9:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| darko Napisao/la: | | Mislim da kutija na kojoj stoji radiouređaj (rezervar) treba biti paralelna sa rebrima, tebi visi prema dolje ? |
je darko,u pravu ste,al ovo je samo dryfit,tako da cu to popraviti i jos malo dotjerati ovaj pod  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 12:29 pm Naslov poruke: |
|
|
projekt se nastavlja
kokpit je zavrsen,jos ga samo trebam zalijepiti za trup.osim one samogradnje poda dodao sam jos i eduardov zoom PE set i zadovoljan sam kako je ispalo.pod sam prvo obojao bojmo drva pa onda preko crnom bojom i pokusao sam napraviti efekt struganja i istrosenosti crne boje,vi prosudite jesam li uspio napravi sam i preshading na stranama kokpita,po rebrima i zadovoljan sam kako je ispao.
evo slika,svi savjeti i kritike su i ivse nego dobrodosli,samo komentirajte
uskoro nove slike  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mirko S. Zlikovski
 | | Član od: 25 Ožu 2008 | | Poruke: 422 | |
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 1:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Fali ti znak od Torcide kraj ovog "1950" na repu!
Ili je možda na suprotnoj polovici?
A sad bez šale, vrhunski cockpit! Možda samo da malo ublažiš ove ogrebotine po podu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| Mirko S. Zlikovski Napisao/la: | Fali ti znak od Torcide kraj ovog "1950" na repu!
Ili je možda na suprotnoj polovici?
A sad bez šale, vrhunski cockpit! Možda samo da malo ublažiš ove ogrebotine po podu. |
hahaahah,pogodili ste,na drugoj polovici repa pise Th
to sam prije preshadinga testira boju
drago mi je da van se sviđa kokpit _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlican cockpit. Pod? Ja ne bih ublazio te strugotine. Eventualno da ih u sredistu jos dodas. Ovako mi malo izgledaju kao da je netko uzeo noz i namjerno zarezivao po podu. Di se najvise gazilo tu bi ta crna trebala biti najistrosenija. Mozda malo da prodjes brus papirom. Ali oprezno. Mislim da bi tada bio jos bolji efekt istrosenosti. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 4:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: | | Odlican cockpit. Pod? Ja ne bih ublazio te strugotine. Eventualno da ih u sredistu jos dodas. Ovako mi malo izgledaju kao da je netko uzeo noz i namjerno zarezivao po podu. Di se najvise gazilo tu bi ta crna trebala biti najistrosenija. Mozda malo da prodjes brus papirom. Ali oprezno. Mislim da bi tada bio jos bolji efekt istrosenosti. |
a ne znan bi li,straj me je da ne istrugan i boju drva,a tek ni onda bilo problema,ostavit cu ovako kako je _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 4:39 pm Naslov poruke: |
|
|
hahaha a jesi lud, vrhunski izgleda, ali si ga uznapredova masu u zadnjiu godinu...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Pet Ruj 09, 2011 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | Što smo se raspištoljili ,di god se okrenem eto ti njega ništo lipi.
A ko je reka prin godinu Jozu za admina, ovi mali će radit dobro ?A?
A ovo je više nego dobro  |
ahahha hvala đani,trudin se da bude sta bolje.
ee kad se sitin lani,to su bila vrimena,dok smo na vlasti bili
a sta cece,smijenilo me,pa sad triban radit sta vise mogu da bi se ponovo vratija u fotelju  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
|
Upisano: Ned Sij 29, 2012 1:30 pm Naslov poruke: |
|
|
malo san se sad prid kraj radova zasitija hellcata pa san nastavija radove na mustangu,nista previse,svaki dan po 20 min i evo sta san uspija napravit.
probusija san rupe na auspusima i to me najvise satralo,al zadovoljan san,puno bolje izgleda sad nego bez rupa (probusija san i rupe na cjevi strojnica,al to nisan slika)
yellow zinc chromate nisan ima pa san je onako od oka zamisa.sta van se cini,jel slici pravoj YZC?
eto,to je to za sada,jos triban pokitat neke linije panela na krilima,i spojit krila sa trupon i onda ide novi update svaki komentar je dobrodosao,samo komentirajte,opozorite me a eventualne greske itd....
P.S.oprostite na kvaliteti slika,nije lako slikat djelove obojane u alcladu _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| imotskisuzuki
 | | Član od: 13 Stu 2009 | | Poruke: 114 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Ned Sij 29, 2012 5:10 pm Naslov poruke: |
|
|
nice  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Sij 29, 2012 5:45 pm Naslov poruke: |
|
|
YZC ne izgleda loše, ali ne bi li trebala biti obojana i kompletna unutrašnjost, a ne samo stijenke?? _________________ MAK Reoplan - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|