Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 16, 2011 2:48 pm Naslov poruke: zadnjih nekoliko radova |
|
|
prvo Su 122
zatim KV-1 1/48
Su 76
T-90 AA tenk
brummbar
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Jul 16, 2011 3:52 pm Naslov poruke: Re: zadnjih nekoliko radova |
|
|
| Tomi Napisao/la: | prvo Su 122
|
super radovi,pogotovo mi se sviđa onaj prvi,nego,samo me zanima,jesi mozda ovu zvizdu okrenija naopako ?  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Sub Jul 16, 2011 5:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Buraz, postajes sve bolji Samo uzivaj i nastavi dalje
LP
ilija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomi
| | Član od: 25 Stu 2008 | | Poruke: 284 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 16, 2011 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
josipe iskreno nemam pojma to je tako malo da ja ovaj bijeli znakić ne vidim,ali jesam to vidim sad na makro slikama _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Sub Jul 16, 2011 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
super si ih napravio pogtovo mi se sviđa Su-76 (winterwash mi je super) i KV-1 (efekt hrđe nastale curenjem ) samo prvo što sam primjetio da malo u koso stoji desna gusjenica na prvoj slici od Su-122 sad nisam siguran ali nema veze super radovi samo tako dalje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 16, 2011 9:23 pm Naslov poruke: |
|
|
lijepi radovi, samo moja mišljenje je da ti je malo taj weathering nekako "premasivan" za mjerilo i boja se čini jako debela, to je mislim za ove 72-ke, i malo pripazi na tu prašinu i mucice, ali inaće KV ti je odličan! samo par savjeta, kod auspuha uzmi AB i neku crnu pa našpricaj kako ti se čini da bi putovao topao zrak po tom dijelu trupa, obično po tim predjelima tenkovi budu čađavi, čak i avioni i helikopteri, npr. pogledaj slike naših Mi-8ica sivih, lijepo se vidi kako je "zagorila" iza auspuha, a što se tiće ovih weatheringa na 72-kama, probaj se moža više pograt washem i kao zemlju probaj koristiti smrvljenu smeđu kredu ili neki finiji materijal od kave, čak i na 35-icama to zna izgledat bolje nego krupno blato _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Jul 17, 2011 10:08 am Naslov poruke: |
|
|
Jako dobro, par greškica su več drugi naveli.
Podloga za KV-1 je "pojela" maketu!
Budi umjereniji sa kinđurenjem samih podloga, nije dobro kad sporedna stvar odvlači pažnju od glavne. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|