Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| btudan
 | | Član od: 28 Ruj 2007 | | Poruke: 43 | | Mjesto: Karlovac |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Lip 13, 2011 10:27 pm Naslov poruke: |
|
|
u hebate, sjecanja...rup 12, ANGRC i PRC.....a jesam se rupovke nanosio....
btw, onaj na prvoj slici s sesiricem mi nesto poznat  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | | Član od: 26 Stu 2007 | | Poruke: 1169 | | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Uto Lip 14, 2011 2:13 am Naslov poruke: |
|
|
Mario, jesi star; i jos se sjecas u cemu si se vozio  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Lip 14, 2011 10:40 am Naslov poruke: |
|
|
HA,HA Slider i ti si PRC-ovke i RUP isto nosao okolo i razvalcio antene!!  _________________ Vedran
Karaya: poruka promijenjena dana: Uto Lip 14, 2011 3:23 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 14, 2011 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| zilkan Napisao/la: | Mario, jesi star; i jos se sjecas u cemu si se vozio  |
vidi se da si klinac
to su sve radio uredjaji, a vozio sam se u pincu, btru, bmpu i MKŠK  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Lip 14, 2011 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | | zilkan Napisao/la: | Mario, jesi star; i jos se sjecas u cemu si se vozio  |
vidi se da si klinac
A blago tebi a mi imali PUCH-a i jednog velikog FAP-a kojem kocnice nisu radile pa se u njemu nismo vozili
A dobar dio je bio nanoge  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 14, 2011 8:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | | slider Napisao/la: | | zilkan Napisao/la: | Mario, jesi star; i jos se sjecas u cemu si se vozio  |
vidi se da si klinac
A blago tebi a mi imali PUCH-a i jednog velikog FAP-a kojem kocnice nisu radile pa se u njemu nismo vozili
A dobar dio je bio nanoge  |
pa to je bilo po defaultu, dok nisam postal stara kuka
rup 12 na ledja, dva akumulatora vise s njega da te lupaju po donjem dijelu ledja i vozi.....preko brda i dolina  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| AleksandarMorozov
 | | Član od: 03 Stu 2006 | | Poruke: 1791 | | Mjesto: Petrova rupa |
|
Upisano: Uto Lip 14, 2011 11:51 pm Naslov poruke: |
|
|
"preko brda i dolina"
Mda. A zašto se ne izraziš jezikom svoje generacije? Ha Matori? Zar se nije reklo "po šumama i gorama" u tvoje vrijeme?
Iruda mu Slajo...opremu koju smo koristili...ratovali pomoću nje...uzdali se u nju...smatrali ju pouzdanom...modernom...nenadjebivom...počinjemo pronalaziti po sajmovima otpada i starudije. Brzo vrijeme ide, jel da? Prebrzo.  _________________ Uprava Državne Bezbjednosti, radnik na određenim poslovima |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Sri Lip 15, 2011 12:03 am Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | "
Iruda mu Slajo...opremu koju smo koristili...ratovali pomoću nje...uzdali se u nju...smatrali ju pouzdanom...modernom...nenadjebivom...počinjemo pronalaziti po sajmovima
otpada i starudije. Brzo vrijeme ide, jel da? Prebrzo.  |
Uhebate ,ubi me u pojam .Inaće ako bude kome na pamet palo radit dioramu vezista , ima jedna parola.
Kad su me ko mladoga šofera poslaili vozit u dajcu veziste sičam se grafita na zidu:
''Rodila mama proalice ,što nosaju motalice .Razvucite zicu na k**** brdu na sretnu novu 83. ''  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lip 15, 2011 3:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | | AleksandarMorozov Napisao/la: | "
Iruda mu Slajo...opremu koju smo koristili...ratovali pomoću nje...uzdali se u nju...smatrali ju pouzdanom...modernom...nenadjebivom...počinjemo pronalaziti po sajmovima
otpada i starudije. Brzo vrijeme ide, jel da? Prebrzo.  |
Uhebate ,ubi me u pojam .Inaće ako bude kome na pamet palo radit dioramu vezista , ima jedna parola.
Kad su me ko mladoga šofera poslaili vozit u dajcu veziste sičam se grafita na zidu:
''Rodila mama proalice ,što nosaju motalice .Razvucite zicu na k**** brdu na sretnu novu 83. ''  |
neeee- original glasi : ''Rodi majka propalicu da namata motalicu'' ( rima, dinamika, sve....)
srecom sam ja vidio motalicu samo u prolazu, mi smo bili gospoda za stolom s tasterom u rukama
za matorog - sume i gore su bile malo prije mene....al su maricki prc-i ipak bili bolji od ropovki...ak nist, barem laksi ))) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| domagoj
| | Član od: 26 Lip 2006 | | Poruke: 212 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Ned Jul 10, 2011 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| AleksandarMorozov Napisao/la: | "preko brda i dolina"
Mda. A zašto se ne izraziš jezikom svoje generacije? Ha Matori? Zar se nije reklo "po šumama i gorama" u tvoje vrijeme?
Iruda mu Slajo...opremu koju smo koristili...ratovali pomoću nje...uzdali se u nju...smatrali ju pouzdanom...modernom...nenadjebivom...počinjemo pronalaziti po sajmovima otpada i starudije. Brzo vrijeme ide, jel da? Prebrzo.  |
...da, da...bili i mi uime maketarskog kluba sisak...uglavnom veli stricek koji je izlagao radio stanice da sad vojska doslovno baca na otpad svu tu jugo radio opremu (rupovke i sl..), a sve ispravno. I da oni to kupuju na kile na tom otpadu.
Eto dokle smo dosli:-(. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Jul 10, 2011 10:47 pm Naslov poruke: |
|
|
je je, nosio i moj stari rupovku, ali samo u JNA na odslužeju roka. prije par vikenda smo našli jednu istu kao njegovu u Osijeku u tvrđi na sajmu, a prije kojih 7 godina kada je bio zbor garde na jarunu za dan HV-a je pak naišao na štandu sa radio stanicama baš na svoju iz 80-te koju je vuko, isti model isti serijski broj, i još je radila savršeno(bile su upaljene pa se malo podsjetio)  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1717 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pon Jul 11, 2011 8:47 am Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | | zilkan Napisao/la: | Mario, jesi star; i jos se sjecas u cemu si se vozio  |
vidi se da si klinac
A čika Slajder, hajde nam opet ispričaj kako si na zapovjednom borbenom slonu bio osobni Hanibalov RTO kad je onomad prelazio Alpe...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Jul 11, 2011 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | slider Napisao/la: | | zilkan Napisao/la: | Mario, jesi star; i jos se sjecas u cemu si se vozio  |
vidi se da si klinac
A čika Slajder, hajde nam opet ispričaj kako si na zapovjednom borbenom slonu bio osobni Hanibalov RTO kad je onomad prelazio Alpe...  |
dosadno je tebi, jel? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Pon Jul 11, 2011 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
A jesu te zeli z rende. Kaj bi bilo da tnaju da je kod mene RTU 100 bila najnovija teknika, a imali smo nekog starog Siemensa koji je radil na srednjem valu...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|