Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Aeromiting Varaždin
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ZlatkoB
Administrator
Član od: 29 Svi 2006
Mjesto: Zg
PorukaUpisano: Čet Lip 02, 2011 9:22 am    Naslov poruke: Aeromiting Varaždin Citiraj ovaj komentar

Kolege ,

Organizatori potvrdili da će se održati planirani aeromiting u Varaždinu 18. i 19. ovaj mijesec Laughing Gripen dolazi s dosta zemaljske ekipe .

Nadam se da će biti dobro vrijema Laughing
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Čet Lip 02, 2011 11:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dolazim i ja ako nadjem prijevoz Very Happy

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Čet Lip 02, 2011 12:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

http://www.evarazdin.hr/aeromiting-varazdin-201/
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Čet Lip 02, 2011 12:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ako ima neko od Dubrovnika do Splita nek se javi,možda nas se skupi da odemo organizirano,ja san za odlazak
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
slider
Gost
PorukaUpisano: Čet Lip 02, 2011 9:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

najte se unaprijed veselit, svih ovih godina svasta je najavljivano, a vidjeno jaaako malo....
vidil bum kaj bu mi preletilo prek kuce prilikom slijetanja, pa cemo odlucit otici ili ne Very Happy
Natrag na vrh
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 9:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne znam baš, bio sam u Vž prije dvije godine i bilo je super, letjelo je sve i svašta.

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
slider
Gost
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 2:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tole Napisao/la:
Ne znam baš, bio sam u Vž prije dvije godine i bilo je super, letjelo je sve i svašta.

ok, al nije letjelo sve kaj su najavili....B-25 i jos kojesta...al svatko ima svoj ukus pa necemo dalje raspravljat Very Happy
Natrag na vrh
SZVO

Član od: 07 Pro 2005
Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bitno da se leti. S aeromitinzima u RH sam i ja uglavnom nezadovoljan, ali na kraju je najbitnije da se nesto desava... Avionko

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:
ok, al nije letjelo sve kaj su najavili....B-25 i jos kojesta...al svatko ima svoj ukus pa necemo dalje raspravljat Very Happy

S obzirom kakve probleme imaju organizatori bit će uspijeh ako bude letjelo išta osim Cessne 172. I pod problemima ne mislim na SAAB, NATO, Red Bull i sl. već na lokalne moćnike i "ljubitelje zrakoplovstva" koji haraju (vladaju nije dobra riječ) Varaždinom i varaždinskim aerodromom.
Stoga bi bilo dobro da se po nečijoj dobroj volji i entuzijazmu ne pljuje unaprijed.

S obzirom na uvjete u kojem je organiziran prošli aeromiting je bio čudo! A B-25 nije došao zbog vremenskih neprilika (kao što znaš aeromiting je u zadnji čas pomaknut za tjedan dana zbog vremena, a tad je B-25 već imao drugi angažman)
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
slider
Gost
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomo Napisao/la:
slider Napisao/la:

S obzirom kakve probleme imaju organizatori bit će uspijeh ako bude letjelo išta osim Cessne 172. I pod problemima ne mislim na SAAB, NATO, Red Bull i sl. već na lokalne moćnike i "ljubitelje zrakoplovstva" koji haraju (vladaju nije dobra riječ) Varaždinom i varaždinskim aerodromom.
Stoga bi bilo dobro da se po nečijoj dobroj volji i entuzijazmu ne pljuje unaprijed.

)

ne znam gdje je pljuvanje s moje strane.... Question
samo sam rekao da do sad nikad nije bilo sve kaj se najavilo...i ja sam bio u nekim organizacijama aeromitinga ( doduse u vrijeme mraka) pa znam koliko je potrebno vremena i volje i truda za nesto takvo....i ne pada mi na pamet pljuvat po tome
samo sam htio malo spustit loptu da ljudi ne ocekuju previse i ne budu razocarani
a o tim mocnicima nazalost jako puno znam, al tu si mi nemremo pomoc nazalost
ali, mozda je malo nezahvalno s moje strane ocekivat na aeromitingu nesto vise od cessni i pipera....pa se ispricavam
Natrag na vrh
markojeras

Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ne želim spamat, ali onima koji žele vidjeti zrakoplove iz 2.s.r. preporučam:

http://www.oldtimer-hahnweide.de/teilnehmer.php
(popis koji se nadopunjuje)

Bio sam na poslijednjem i to se ne može nigdje drugdje doživjeti...B-17 kojeg ganjaju Bf 109 i FW 190 a njih pak natjeravaju Spitfire i Hurricane. A zvuk I-16 je neopisiv...
slider
Gost
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:26 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

markojeras Napisao/la:
Ne želim spamat, ali onima koji žele vidjeti zrakoplove iz 2.s.r. preporučam:

http://www.oldtimer-hahnweide.de/teilnehmer.php
(popis koji se nadopunjuje)

Bio sam na poslijednjem i to se ne može nigdje drugdje doživjeti...B-17 kojeg ganjaju Bf 109 i FW 190 a njih pak natjeravaju Spitfire i Hurricane. A zvuk I-16 je neopisiv...

ides, miki...fala na linku...malo sam bacil pogled na popis aviona, i nisam ni mislil da ima zaista svega... Surprised
Natrag na vrh
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:

ne znam gdje je pljuvanje s moje strane.... Question
samo sam rekao da do sad nikad nije bilo sve kaj se najavilo...i ja sam bio u nekim organizacijama aeromitinga ( doduse u vrijeme mraka) pa znam koliko je potrebno vremena i volje i truda za nesto takvo....i ne pada mi na pamet pljuvat po tome
samo sam htio malo spustit loptu da ljudi ne ocekuju previse i ne budu razocarani
a o tim mocnicima nazalost jako puno znam, al tu si mi nemremo pomoc nazalost
ali, mozda je malo nezahvalno s moje strane ocekivat na aeromitingu nesto vise od cessni i pipera....pa se ispricavam

Uglavno, da ne raspravljamo bezveze preko foruma, pomozi organizaciji i ovog aeromitinga tako da se suzdržiš od svog "marketinga" istog još tjedan dana. Ako dođe i pola od najavljenog to će još uvijek biti super aeromiting za naše pojmove.
A svoja očekivanja možeš ispuniti za mjesec dana u Zeltwegu. Vidimo se tamo!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Nick

Član od: 26 Stu 2006
Mjesto: VŽ
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 3:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ulaznice su u prodaji :

http://tinyurl.com/452c75b
millo

Član od: 13 Pro 2009
Mjesto: zagorje zeleno
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 4:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kaj se mene tice bit ce to tek zagrijavanje za:
http://www.airpower.gv.at/en/home/

Pozdrav
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma