Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| ZlatkoB Administrator
 | | Član od: 29 Svi 2006 | | Poruke: 184 | | Mjesto: Zg |
|
Upisano: Čet Lip 02, 2011 9:22 am Naslov poruke: Aeromiting Varaždin |
|
|
Kolege ,
Organizatori potvrdili da će se održati planirani aeromiting u Varaždinu 18. i 19. ovaj mijesec Gripen dolazi s dosta zemaljske ekipe .
Nadam se da će biti dobro vrijema  _________________ Pozdrav Zlatko |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 02, 2011 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
Dolazim i ja ako nadjem prijevoz  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Čet Lip 02, 2011 12:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako ima neko od Dubrovnika do Splita nek se javi,možda nas se skupi da odemo organizirano,ja san za odlazak |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lip 02, 2011 9:35 pm Naslov poruke: |
|
|
najte se unaprijed veselit, svih ovih godina svasta je najavljivano, a vidjeno jaaako malo....
vidil bum kaj bu mi preletilo prek kuce prilikom slijetanja, pa cemo odlucit otici ili ne  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 9:08 am Naslov poruke: |
|
|
Ne znam baš, bio sam u Vž prije dvije godine i bilo je super, letjelo je sve i svašta. _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 2:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| tole Napisao/la: | | Ne znam baš, bio sam u Vž prije dvije godine i bilo je super, letjelo je sve i svašta. |
ok, al nije letjelo sve kaj su najavili....B-25 i jos kojesta...al svatko ima svoj ukus pa necemo dalje raspravljat  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Bitno da se leti. S aeromitinzima u RH sam i ja uglavnom nezadovoljan, ali na kraju je najbitnije da se nesto desava...  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 3:12 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: | ok, al nije letjelo sve kaj su najavili....B-25 i jos kojesta...al svatko ima svoj ukus pa necemo dalje raspravljat  |
S obzirom kakve probleme imaju organizatori bit će uspijeh ako bude letjelo išta osim Cessne 172. I pod problemima ne mislim na SAAB, NATO, Red Bull i sl. već na lokalne moćnike i "ljubitelje zrakoplovstva" koji haraju (vladaju nije dobra riječ) Varaždinom i varaždinskim aerodromom.
Stoga bi bilo dobro da se po nečijoj dobroj volji i entuzijazmu ne pljuje unaprijed.
S obzirom na uvjete u kojem je organiziran prošli aeromiting je bio čudo! A B-25 nije došao zbog vremenskih neprilika (kao što znaš aeromiting je u zadnji čas pomaknut za tjedan dana zbog vremena, a tad je B-25 već imao drugi angažman) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tomo Napisao/la: | | slider Napisao/la: | ok, al nije letjelo sve kaj su najavili....B-25 i jos kojesta...al svatko ima svoj ukus pa necemo dalje raspravljat  |
S obzirom kakve probleme imaju organizatori bit će uspijeh ako bude letjelo išta osim Cessne 172. I pod problemima ne mislim na SAAB, NATO, Red Bull i sl. već na lokalne moćnike i "ljubitelje zrakoplovstva" koji haraju (vladaju nije dobra riječ) Varaždinom i varaždinskim aerodromom.
Stoga bi bilo dobro da se po nečijoj dobroj volji i entuzijazmu ne pljuje unaprijed.
) |
ne znam gdje je pljuvanje s moje strane....
samo sam rekao da do sad nikad nije bilo sve kaj se najavilo...i ja sam bio u nekim organizacijama aeromitinga ( doduse u vrijeme mraka) pa znam koliko je potrebno vremena i volje i truda za nesto takvo....i ne pada mi na pamet pljuvat po tome
samo sam htio malo spustit loptu da ljudi ne ocekuju previse i ne budu razocarani
a o tim mocnicima nazalost jako puno znam, al tu si mi nemremo pomoc nazalost
ali, mozda je malo nezahvalno s moje strane ocekivat na aeromitingu nesto vise od cessni i pipera....pa se ispricavam |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| markojeras
| | Član od: 08 Lis 2005 | | Poruke: 914 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Ne želim spamat, ali onima koji žele vidjeti zrakoplove iz 2.s.r. preporučam:
http://www.oldtimer-hahnweide.de/teilnehmer.php
(popis koji se nadopunjuje)
Bio sam na poslijednjem i to se ne može nigdje drugdje doživjeti...B-17 kojeg ganjaju Bf 109 i FW 190 a njih pak natjeravaju Spitfire i Hurricane. A zvuk I-16 je neopisiv... _________________ Uviek napried! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 3:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| markojeras Napisao/la: | Ne želim spamat, ali onima koji žele vidjeti zrakoplove iz 2.s.r. preporučam:
http://www.oldtimer-hahnweide.de/teilnehmer.php
(popis koji se nadopunjuje)
Bio sam na poslijednjem i to se ne može nigdje drugdje doživjeti...B-17 kojeg ganjaju Bf 109 i FW 190 a njih pak natjeravaju Spitfire i Hurricane. A zvuk I-16 je neopisiv... |
ides, miki...fala na linku...malo sam bacil pogled na popis aviona, i nisam ni mislil da ima zaista svega...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1722 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 3:43 pm Naslov poruke: |
|
|
| slider Napisao/la: |
ne znam gdje je pljuvanje s moje strane....
samo sam rekao da do sad nikad nije bilo sve kaj se najavilo...i ja sam bio u nekim organizacijama aeromitinga ( doduse u vrijeme mraka) pa znam koliko je potrebno vremena i volje i truda za nesto takvo....i ne pada mi na pamet pljuvat po tome
samo sam htio malo spustit loptu da ljudi ne ocekuju previse i ne budu razocarani
a o tim mocnicima nazalost jako puno znam, al tu si mi nemremo pomoc nazalost
ali, mozda je malo nezahvalno s moje strane ocekivat na aeromitingu nesto vise od cessni i pipera....pa se ispricavam |
Uglavno, da ne raspravljamo bezveze preko foruma, pomozi organizaciji i ovog aeromitinga tako da se suzdržiš od svog "marketinga" istog još tjedan dana. Ako dođe i pola od najavljenog to će još uvijek biti super aeromiting za naše pojmove.
A svoja očekivanja možeš ispuniti za mjesec dana u Zeltwegu. Vidimo se tamo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| millo
 | | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 142 | | Mjesto: zagorje zeleno |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|