Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

tenkovska strategija
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Panzerfaust

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Reich Istra
PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 2:04 am    Naslov poruke: tenkovska strategija Citiraj ovaj komentar

http://play.worldoftanks.eu/

evo link kome se da malo napucavat i taktizirat ... nadam se da se vidimo preko nišana ili gusjenicu uz gusjenicu XD
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Mario.R

Član od: 11 Ruj 2010
Mjesto: Kostanje
PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 6:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

igram to već sedam mjeseci i nije strategija nego si u tenku i pucaš na druge igrače većinom tenkovi od 1929 do kraja 2 svjetskog rata i par poslije drugog svjetskog ratanapreaduješ na jače i jače tenkove ja sam otišao na njemačku liniju upravo sam uspijeo prijeći na novi tenk vk prije sam igrao tigera 2 imaš mnoge vrste tenkova tenk destroyera i artiljerije i imaš tri stabla tenkova njemački,ruski i američke.možeš taktizirat također s svojom ekipom možeš mijenatv vrste granata nadograđivat svoj tenk u svim pogledima ubrzo dolazu novi tenkovi francuzi japanci i britanci.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 8:49 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

probat ce se,hvala na linku.
Natrag na vrh
Panzerfaust

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Reich Istra
PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 11:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jedino što mi je bezveze što su timovi mixani .. nije da se igra njemci vs rusi ili rusi vs ameri itd ali sve 5 mi je za sad Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Mario.R

PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 12:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Panzerfaust Napisao/la:
jedino što mi je bezveze što su timovi mixani .. nije da se igra njemci vs rusi ili rusi vs ameri itd ali sve 5 mi je za sad Smile

poslije ćeš moći igrati nijemci ili rusi jedan protiv drugog doć će još hrpa modova u sljedeća 3 mjeseca ako imaš premium možemo igrat u paru javi se
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 1:15 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kaj i tu oni koji plate imaju pogodnosti Twisted Evil
Natrag na vrh
Mario.R

PorukaUpisano: Pet Tra 01, 2011 1:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne plaća se još 30 dana ali se nakon 30 dana poćije se premium plaćat iako ti premium ništa ne pomaže u borbi lakše zarađuješ exspirience i novce možeš također igrat klanove i platoon
Natrag na vrh
nono_zg

PorukaUpisano: Ned Tra 03, 2011 9:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

di se vidi kako napreduješ do sljedečeg levela, tj koliko ti još XP treba, kako se lova zarađuje ...
Natrag na vrh
werewolf

Član od: 21 Velj 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 11:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zaražen Wink
Da li postoji neki site gdje se govori o slabim točkama tenkova, da znam gdje da ciljam, trošim pancirnoprobojna zrna a mislim da bi mogao i bez njih samo da bolje znam gdje je najslabija točka?

PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 11:16 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mana kada te izbuše kaj moraš čekati da se partija završi, a kad se pogleda zna se desiti da me izbuše vrlo brzo ono brzo pa ostane vremana za čekati ....
Natrag na vrh
scarabei

Član od: 08 Pro 2009
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 11:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nono_zg Napisao/la:
mana kada te izbuše kaj moraš čekati da se partija završi, a kad se pogleda zna se desiti da me izbuše vrlo brzo ono brzo pa ostane vremana za čekati ....

Ne moras cekati, mozes slobodno izaci iz bitke i ako imas drugi tenk u garazi krenuti sa njim u nove pobjede Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
nono_zg

PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 11:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e vidiš to mi ni palo napamet, hvala.

Love se skupilo za neki lakši tenkić kako bi rekao Gruber iz Alo Alo-a.
Natrag na vrh
noname

Član od: 24 Stu 2009
Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a
PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 12:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

najbolja strategija je company of heroes Smile

http://www.youtube.com/watch?v=qGyPuey-1Jw
Natrag na vrh
Mario.R

PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 12:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ovo nije strategija ovo je vožnja tenka i ubijanje drugih tenkova zaigrajte sve nacije da vidite koja vam paše ja nakon 7 mjeseci igre ja sam odlučio da ću ići na e series i eventualno arty i američki td ovo sam sve ostalo igrao kod prijatelja doć će hardwipe to znači sve se briše sve statistike i tenkovi hardwipe je za 5-6 dana
Natrag na vrh
scarabei

Član od: 08 Pro 2009
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Tra 06, 2011 12:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja sam uspio dogurati do ruskog TD-a objecta i americkog T 30 a kod arty sam sa rusima dogurao do S 51.. poslije vajpa cu isto na americke a vjerojatno i ruske ponovo TD-ove i mozda jedna arty cisto radi para
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma