Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 10:23 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo je odlična vijest.
Čak je i cijena prihvatljiva, naravno, o tome ćemo suditi kad počnemo čitati. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 10:36 am Naslov poruke: |
|
|
Odlična vijest, nadam se kavlitetnom časopisu prihvatljive cijene... Husar je jako kvalitetan, ali za mene je neisplativ jer favoriziram moderniju tehniku, tako da mi se ne isplati kupovati časopis radi par stranica koje me zanimaju, ali časopis kada se pregleda cijeli je vrlo kvalitetan i jako ga cijenim (i autora)
Svaka pohvala, nadam se boljem novinarstvu nego u Nacionalu ili Areni |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomo_zg
 | | Član od: 09 Stu 2009 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 11:40 am Naslov poruke: |
|
|
Ovo izgleda obećavajuće. S obzirom na izbor tema koje su naveli može biti jako interesantno, možda osvanu kakve nove fotke s naših prostora
Čekamo 05.04.  _________________ Tomo
UMHBDR
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| mariok Napisao/la: | | Husar je jako kvalitetan, ali za mene je neisplativ jer favoriziram moderniju tehniku, tako da mi se ne isplati kupovati časopis radi par stranica koje me zanimaju, |
Zašto onda misliš da će u časopisu koji se zove Vojna Povijest bit više materijala koji tebe interesira?  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 1:38 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | mariok Napisao/la: | | Husar je jako kvalitetan, ali za mene je neisplativ jer favoriziram moderniju tehniku, tako da mi se ne isplati kupovati časopis radi par stranica koje me zanimaju, |
Zašto onda misliš da će u časopisu koji se zove Vojna Povijest bit više materijala koji tebe interesira?  |
A valjda me ponio osjećaj da ću moći stati pokraj kioska i kupovati nešto što me znaima...ili osjećaj iščekivanja novoga broja! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 1:39 pm Naslov poruke: |
|
|
meni se cini odlicna vijest...jedva cekam...nadam se da je moguca i pretplata....  _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 1:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| BuffaloBoy Napisao/la: | meni se cini odlicna vijest...jedva cekam...nadam se da je moguca i pretplata....  |
Pričekaj radije. Ak dožive broj 10, onda se pretplati. Poznavajući situaciju... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 2:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | BuffaloBoy Napisao/la: | meni se cini odlicna vijest...jedva cekam...nadam se da je moguca i pretplata....  |
Pričekaj radije. Ak dožive broj 10, onda se pretplati. Poznavajući situaciju... |
A cuj, Hrvatski vojnik izlazi vec dugi niz godina. Ako budu kvalitetni, opstat ce. Vjerujem da u Hr ima ljudi koji bi to pratili i kuPovali svaki mjesec. Mada, i to sta kazes.... Poznavajuci situaciju... _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 2:17 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | | BuffaloBoy Napisao/la: | meni se cini odlicna vijest...jedva cekam...nadam se da je moguca i pretplata....  |
Pričekaj radije. Ak dožive broj 10, onda se pretplati. Poznavajući situaciju... |
A cuj, Hrvatski vojnik izlazi vec dugi niz godina. Ako budu kvalitetni, opstat ce. Vjerujem da u Hr ima ljudi koji bi to pratili i kuPovali svaki mjesec. Mada, i to sta kazes.... Poznavajuci situaciju... |
Hrvatski vojnik se ne broji... Opstaje zahvaljujući MORHU, a ne zbog tržišta. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 2:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam, ali ne vjerujem da bi bacali novce da ga nitko ne kupuje. A mozda i bi
Vidjet cemo. Ja kupujem prvi broj sigurno. Nadam se najboljemu:) _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: | | Znam, ali ne vjerujem da bi bacali novce da ga nitko ne kupuje. |
Mda, isto kak ne bi farbali tunel 10x, gradili zetove kućice sa kvadratom po 4 soma €, nabavljali kamione po većoj cijeni, plaćali uredsku stolicu soma€ po komadu, izmišljali državne službe da zaposle rođake, slali ljude na liječničke pretrage koje netrebaju...
Brate mili, jel ti znaš u kojoj i kakvoj državi živiš? U riječniku pod "bacanje novaca" stoji karta Hrvatske. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| BuffaloBoy
 | | Član od: 21 Kol 2010 | | Poruke: 127 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
ah...a sa druge starne taj se casopis i stvarno dobro prodaje... _________________ Ležim na krevetu,gledam zvijezde na ovom prekrasno plavom nebu i razmišljam"a gdje je meni krov!?"
.....................................................................
I hope I didn't brain my damage! - Homer Simpson |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 3:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Da. Dobro jutro, Vukicu  _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5420 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 3:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro kaj niti jedna teme više nemre proći bez dnevne politike....
Ukratko drago mi je da se neš novo pojavilo, kupil bum i drago mi je da je mjesečnik, ćekajući Husara ,svaka 3mj, dobijem mlade. Nek potraje ćim dulje i nek bude kvalitetan ,bez previše politike i gluposti. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|