Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

1/72 AC 130 Airfix

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pet Ožu 25, 2011 4:47 pm    Naslov poruke: 1/72 AC 130 Airfix Citiraj ovaj komentar

Evo da se i ja pokrenem malo,nažalost nisam bio aktivan što se tiče maketa a ni na forumu valjda od prošlogodišnjeg miga 29 ne svojom krivicom već zbog bolesti,kako sam se malo oporavio tako sam odmah uzeo neku plastiku pod ruke,i veliko hvala kolegi SPONGEU na stirenu,iako avioni nisu moje područije ja sam tenkist inače,ali sam se na početku maketarske karijere kao i većina maketara bavio sa avionima i helikopterima-većinu sam podjelio,ostala su samo 2,jedan on njih je i ovaj Airfixov AC 130 sastavljen sada već davne 1993,naravno avion je samo bio sastavljen i pofarban jer ko bi mi dao kit prije skoro 20god.danas je to lako uz internet sve se može saznati u ono vrijeme je to ipak bilo malo drugačije,
koliko god volim airfix jer su to počeci mojih maketarskih dana za ovo nema oprosta...avion je katastrofa ništa ne sjeda na mjesto i onaj koji je napravio taj kalup vjerovatno ima rezervirano mjesto u paklu...strašno kitanja oko motora,krila a to je tek početak,maketa sam htio baciti jer mi je smetala i nije bilo nekih djelova,ali ipak mi je bilo žao jer mi je taj avion drag,pa sam skinio boju i krenio nešto raditi,na kraju mi je palo na pamet da probam napraviti kao da se srušio ili tako nešto čisto isprobavanje nekih novih stvari više kao zezancija...uglavnom evo slika,ovo je jučer slikano sada je sve pokitovano gdje je spoj lima i plastike,sada krećem na oštećenja donjeg djela a nakon toga vodevo goriva u krilu i još masu žica kojekakvih,ima još posla ajme...vidićemo oće šta biti od toga.

Miros

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Osijek/Tenja
PorukaUpisano: Pet Ožu 25, 2011 5:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zanimljivo, pratim te Raspa nokte
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Pet Ožu 25, 2011 7:24 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, ne znam da li si ovo vidio:

http://www.network54.com/Forum/47751/message/1163023274/Crashed++MC-130+Combat+Talon+II+++1-48
dekybomber

Član od: 11 Jul 2006
Mjesto: Osijek
PorukaUpisano: Pet Ožu 25, 2011 8:13 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vidio sam,u biti to mi je i dalo ideju,meni da ispadne pola od toga kak je tom tipu ispalo ja zadovoljan,u biti mislim da bi još lakše bilo raditi u 1/48 mjerilu,ovo je patnja u 1/72,oči mi ispale već.
Poky

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Ožu 25, 2011 8:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo će biti zanimljivo....... Wink
Antun Janković

Član od: 04 Kol 2008
Mjesto: Swansea
PorukaUpisano: Sub Ožu 26, 2011 8:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za sada ti ide super. Samo tako nastavi!!!
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma