Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Velj 18, 2011 11:23 pm Naslov poruke: GB Sherman: M4A3 76 mm Dragon 1/35 |
|
|
Sada će se neki odvaliti smijati: da zagrižen let-lampaš da uzme raditi tenk
Ali ajde, odugo mi je nekoliko tenkova na listi želja, ali nikako da uhvatim nešto... Na zadnjoj LOMovoj akciji (HVALA LandOfMagic!!!) sam kupio jako povoljno ovoga Shermana, pa eto želim ga napraviti u sklopu ovog GBa!
Raditi ću ovoga:
raditi ću ovoga bijelog 711
radovi na trupu
E sada pitanje: malo mi je nejasno na uputama jel bi ovo trebao biti pravi položaj ovih otvora mislim položaj cijelog sklopa (ovako mi se čini da su to otvori za hlađenje motora, ako sam u pravu?)
Nemojte mi se rugati...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| momcha
| | Član od: 24 Tra 2008 | | Poruke: 267 | |
|
Upisano: Pet Velj 18, 2011 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| Da,idu unazad.Kakva je maketa sama po sebi za sklapanje? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Velj 18, 2011 11:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| pa vidi ovako : neke stvari se uklapaju kao bombona, a na nekima će trebati kitati: podvozje i gornji dio je katastrofa, sa strana po pola mm i više, trebati će pokitati na nosačima kotača, a i spoj kupole i njego dijela koji ide u tijelo je loš.... Ali sve u svemu je OK |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Pet Velj 18, 2011 11:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Fino si ti zaronio.
Meni je ta maketa bila prvi Dragon koji sam radio i koliko se sjećam nisam imao nekih većih problema.
Podsjetila me je ova slika da je trebalo pobrusiti ove linije i još neke stvari okolo koje su originalno na maketi iz ne znam kojih razloga, a ne bi trebale biti.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Sub Velj 19, 2011 12:45 am Naslov poruke: |
|
|
| Ja upravo sastavljam toga. Ima ga u projektima u radu. Isti problem. Spoj gornjeg i donjeg dijela trupa katastrofa(to se vidi i na slici gore), spoj donjeg i gornjeg dijela kupole malo manja katastrofa. Sastavnica ajme. Nerazumljiva na 6-7 mjesta. Mora trazit po slikama pravog kako je sta stajalo. Ovo govorim u slucaju da nisi upoznat sa tenkovima. Ali sve ostalo jako dobro. Nadam se samo da imas gusjenice sa strane. Sretno sa izradom:) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|