Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

LOM popust
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sub Lis 23, 2010 2:13 pm    Naslov poruke: LOM popust Citiraj ovaj komentar

Pozz, sluceno sam danas otvorio stranicu da vidim ako imaju neke boje i vidio sam ovo

http://www.landofmagic.hr/hr/news/show/227

mislim da do 60% popusta je jako isplatljivo, za ljubitelje brodova, vidim da je tu Nagato u 1/350 899,00 fer cijena ako se racuna da na Hobbyeasy dode 132,00 eur maketa + 30,00 eur postarine. Pa odite bacit oko
miller

Član od: 15 Ruj 2010
PorukaUpisano: Čet Sij 13, 2011 3:35 pm    Naslov poruke: Re: LOM popust Citiraj ovaj komentar

Da ne otvaram novi topic, zanima me gdje je nestao riječki lom, danas sam prošao pokraj i prazno je Question
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
st65uka

Član od: 06 Stu 2007
Mjesto: Auckland, NZ
PorukaUpisano: Čet Sij 13, 2011 3:54 pm    Naslov poruke: Re: LOM popust Citiraj ovaj komentar

miller Napisao/la:
Da ne otvaram novi topic, zanima me gdje je nestao riječki lom, danas sam prošao pokraj i prazno je Question

evo ti citat sa jednog drugog foruma:
Citat:
Sa 31.12. 2010. godine LOM-ov dućan u Rijeci otišao je u povijest. Reorganizacijom tvrtke odlučeno je da više nije rentabilan pa je prodajno mjesto ugašeno.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Mario.R

Član od: 11 Ruj 2010
Mjesto: Kostanje
PorukaUpisano: Čet Sij 13, 2011 6:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kad smo već kod kupovine u splitskom lomu je doša nova pošiljka nisan gleda sve šta je bilo ali police su pune i ima nešto još sa strane u kutijama kupio sam nashorna 219 kn. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Vedran

Član od: 05 Jul 2010
Mjesto: Garica-Otok Krk
PorukaUpisano: Pet Sij 14, 2011 5:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Baš lijepo, Rijeka je ostala i bez zadnjeg poštenog mjesta gdje su se mogle kupiti makete. Ljuti se ovaj
Sad je ostao smao internet, na koga ću se morati počet privikavati.
Natrag na vrh
bugy1

Član od: 23 Pro 2006
Mjesto: Ljubljana-Split
PorukaUpisano: Sri Sij 19, 2011 11:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Šteta, da više nema dučana za makete u Rjeci Crying or Very sad
Night Hawk

Član od: 03 Svi 2007
PorukaUpisano: Sri Sij 19, 2011 11:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vedran Napisao/la:
Baš lijepo, Rijeka je ostala i bez zadnjeg poštenog mjesta gdje su se mogle kupiti makete. Ljuti se ovaj

Pa što se i Lom zatvorio?

Član od: 08 Pro 2009
PorukaUpisano: Čet Sij 20, 2011 1:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Night Hawk Napisao/la:
Vedran Napisao/la:

Pa što se i Lom zatvorio?

Nažalost da.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Aces High

Član od: 02 Lip 2009
Mjesto: Đakovo
PorukaUpisano: Uto Velj 01, 2011 9:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo za one koji ne znaju - i osječki LOM je zatvoren. Crying or Very sad
Natrag na vrh
ino

Član od: 26 Ruj 2008
Mjesto: Zadar
PorukaUpisano: Uto Velj 01, 2011 9:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Samo da se u Zadru to ne dogodi..
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Uto Velj 01, 2011 7:12 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Aces High Napisao/la:
Evo za one koji ne znaju - i osječki LOM je zatvoren. Crying or Very sad

a u 3 pm.... pa koji se to k događa??? da možda neće otvarati u novim centrima u Osijeku?? strava.... to mi je bilo jedina svijetla točka da u roku 50 min vožnje dođem do maketaaaaaaaaaaaaa Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Natrag na vrh
Aces High

PorukaUpisano: Uto Velj 01, 2011 7:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mariok Napisao/la:

a u 3 pm.... pa koji se to k događa??? da možda neće otvarati u novim centrima u Osijeku?? strava.... to mi je bilo jedina svijetla točka da u roku 50 min vožnje dođem do maketaaaaaaaaaaaaa Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

A eto....kad sam pročitao ovo za riječki, imao sam osjećaj da ode i ovaj. Pa sam prošetao vidjeti (što mi je bila uobičajena praksa - iako sam si rekao da ću se ove godine držati podalje LOMa jer uvijek moram ući, pa kupiti nešto... Laughing )...a ono prazno sve. Samo reklama ostala. Crying or Very sad

Najčudnije je to što na njihovim stranicama ni riječi. Očito im se ne isplati držati tolike trgovine, a sad imaju i taj web shop pa ono....
Natrag na vrh
Jazzo

Član od: 13 Sij 2006
Mjesto: Karlovac
PorukaUpisano: Čet Velj 03, 2011 9:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa kaj fali web shopu, meni je jučer došao paket kojeg sam uplatio u ponedjeljak, sve zapakirano puno sigurnije (zaštićeno od mogućih oštećenja) nego kad kupim u hobby easyju ili lucky modelu.
Natrag na vrh
tupoljev

Član od: 01 Ruj 2009
PorukaUpisano: Čet Velj 03, 2011 8:05 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

saznao sam da će se lom u Osijeku ponovno otvoriti u 3 mjesecu u Porta novi
Natrag na vrh
Aces High

PorukaUpisano: Čet Velj 03, 2011 9:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jazzo Napisao/la:
Pa kaj fali web shopu, meni je jučer došao paket kojeg sam uplatio u ponedjeljak, sve zapakirano puno sigurnije (zaštićeno od mogućih oštećenja) nego kad kupim u hobby easyju ili lucky modelu.

A tko je rekao da mu nešto fali??

tupoljev Napisao/la:
saznao sam da će se lom u Osijeku ponovno otvoriti u 3 mjesecu u Porta novi

Ajd super vijest! Nadam se da će malo obogatiti ponudu maketa opet.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Naprijed
Stranica 1/7

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma