Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Dvije makete od Rudija

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
TISO

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Kujnce vojvodina Štajerska
PorukaUpisano: Pon Svi 29, 2006 1:31 pm    Naslov poruke: Dvije makete od Rudija Citiraj ovaj komentar

Kolega sa Makete.net sa nickom Rudi Čajevec me zamolio,da ovde objavim dvije fotografije njegovih maketa, pa da vi date manji komentar:

Diorama sa Ki-43 od Revella 1/72

Rufe od Tamiye u 1/48

Žach
Gost
PorukaUpisano: Pon Svi 29, 2006 1:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Rufe je napravljen izvanredno, weathering je zaista vrhunski, svaka čast! Može još fotki te makete?
Btw. Rudi je član foruma, zašto osobno ne objavi fotke, ima problema sa logiranjem na OMF ili ...?
Natrag na vrh
coolrunnings_99

Član od: 17 Stu 2005
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Pon Svi 29, 2006 3:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mrkli mrak jedno i drugo

nikad dosta prljanja Cool

pozdrav svima

ante
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 30, 2006 12:39 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jako lijepo .
Rufe je postaran i izlizan do savršenstva .
Sve pohvale .

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Žach
Gost
PorukaUpisano: Uto Svi 30, 2006 12:44 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

TISO, javi Rudiju da bi bilo super da navrati na OMF i napiše par riječi o proceduri weatheringa ovog sjajno izvedenog Rufea. Još jenom sve pohvale!
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Svi 30, 2006 7:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

šta reći????
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Svi 30, 2006 7:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

P-51 Napisao/la:
šta reći????

..upravo tako.Čovjek koji puta jednostavno ostane bez riječi. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 31, 2006 8:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zdravo Very Happy jer sam nemam mogučnosti nit znanja za postavljane fotki,zamolio sam svog kolegu TISO .A.na MAKETE NET i OMF,koristim isti niik a to je RUDI ČAJEVEC.
Pa perdžimo na moje kreacije-
RUFE-napravljen OOB,na kome sam htio prikazazati što više blizu izgleda pravog aparata,znači vedering a posebnost it je u bojenju ,za info7 sedam slojeva.O tome sam pre neki dan uz kavu popričao i sa PRELUDE kad smo se sreli u CELJU.Bok ,prelude. Very Happy
-DIORAMA HAYABUSHE-JE MOJA PRVA DIORAMA U ŽIVOTU-Napravljena je prije15-16 godina,u doba kad još nisam upotrebljivao zračni kist Very Happy ,što znači da je sve napravljeno ručno običnim kistom.A maketa vam je 1-72 REVELL.TOLKO o maketama. :roll:bok Rudi Škornik alias RUDI ČAJEVEC.
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Svi 31, 2006 10:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlične makete. Nego, čemu služi ona letva Rufeu na repu? Confused
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
prelude

Član od: 23 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Svi 31, 2006 10:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pozdrav Rudi, odlični radovi, pogotovo Rufe.
Sad samo još nestrpljivo čekamo obećanu partizansku štuku, nadam se do jeseni i naših natjecanja...

P.s. Fotke nije komplicirano postavljati. Naime, ako sam ja (koji sam inače tudum za te stvari) mogao naučiti neće sigurno ni tebi biti problem... (pogledaj uputstva gore pod postavljanje fotki preko ImageShack-a)
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
RUDI ČAJEVEC
Gost
PorukaUpisano: Sri Svi 31, 2006 11:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ONO NA REPU TI JE KAO DRVENA CVINGAZA ZAŠTITU KRMNIH POVRŠINA OD ORKANSKIH VJETROVA I SLIČNO-transport itd.
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma