Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Pet Ruj 10, 2010 4:34 pm Naslov poruke: sd.kfz. 2 kleines kettenkraftrad |
|
|
jel ima mozda neko knjigu o doticnom vozilu i da ju je voljan podjelit samnom? ....ja sam uspio nac i skinut sam onu od waffen arsenala....steta kaj ne znam njemacki ...koristila bi mi neka na engleskom  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Ned Ruj 12, 2010 2:15 am Naslov poruke: |
|
|
nitko nema bas niti jednu knjigu o kettenkradu?  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Uto Pro 14, 2010 11:36 pm Naslov poruke: |
|
|
idem pitat nekaj, cisto iz morbidne znatizelje jer znam da niko nece imat to kaj ja trazim .....jel ima slucajno neko nacrte kettenkrada?...ahahahahaha, moram se sam sebi smijat .....trebala bi mi neka slika ili nacrt na kojoj se vidi polozaj torzionih ruku, odnosno kut pod kojim su u odnosu na podnicu.....nekak mi se cini da ovaj dragonov nekak "preplitko sjedi na njima....ko mi pomogne, bog ce mu platiti, hehe  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Franc
 | | Član od: 22 Lis 2010 | | Poruke: 243 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Čet Pro 16, 2010 1:00 am Naslov poruke: |
|
|
to sam si vec skinuo...niko nema nista vise od ove knjige? _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ino
 | | Član od: 26 Ruj 2008 | | Poruke: 212 | | Mjesto: Zadar |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
|
Upisano: Pet Pro 17, 2010 11:23 am Naslov poruke: |
|
|
o, hvala .....ima tu stvari koje cemi pomoc  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|