Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 4:21 pm Naslov poruke: Photobucket IMG kod? |
|
|
Uploudao sa slike na photobucket i usput vidio(a i oni rekli) da photobucket ima neki novi dizajn i stvar je u tome da nikako ne mogu označiti,kopirati a kamoli zalijepiti na forum IMG kod pa da se slika vidi.
Ima još netko taj problem i kako da kopiram taj kod, jer prije bi se samo pokazivačem miša pomaknuo na to, desni klik, copy , pa to lijepo zalijepio? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 5:33 pm Naslov poruke: |
|
|
| I ja sam imao isti problem, ali sam se donekle snašao. Klikni na sliku koju želiš pokazati, onda mišem klikni na IMG kod (baš na sami kod), pritisni CTRL+A da ga označiš i kopiraš ga sa CTRL+C i zaljepiš kam već trebaš. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 9:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Neće nikako, kod se ponaša ko da nije tekst nego neka pozadina; ne mogu nikako kliknuti na njega i obilježiti ga, kao da ne postoji, a ne mogu ga ni prepisati jer se ne vidi cijeli.
Šta je falilo starome dizajnu???  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 10:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vedran Napisao/la: | Neće nikako, kod se ponaša ko da nije tekst nego neka pozadina; ne mogu nikako kliknuti na njega i obilježiti ga, kao da ne postoji, a ne mogu ga ni prepisati jer se ne vidi cijeli.
Šta je falilo starome dizajnu???  |
Da li si kliknuo na sliku iz albuma koju želiš kopirati? Kad ti ju otvori u normalnoj veličini, sa strane imaš IMG kod i njega iskopiraj na način koji sam već napisao. Meni funkcionira. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 10:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Stavi miš na sliku i onda če ti se otvoriti meni ispod, dovoljno je kliknuti na natpis lijevo na kojem piše IMG code i on je kopiran, sad samo paste-aj na forum i to je to. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 10:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala na savjetima, tako sam i ja prije radio i sve je funkcioniralo ali sad neće i neće, možda je u mom kompu ili nečemu drugome stvar.
Možda će se prije ili poslije samo sredit. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 11:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Znam da zvuci glupo, ali dali si logiran na PB? Tako se meni jednom dogodilo, vidim svoje slike i sve ali nemam opciju uploada i slicno. Nakon par minuta WTF??!! faze skuzim  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Night Hawk
 | | Član od: 03 Svi 2007 | | Poruke: 912 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Stu 20, 2010 11:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko vidim, dovoljno je kliknuti na IMG code i on ga automatski kopira. Kad klikneš piše copied na sekundu dve. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 8:03 am Naslov poruke: |
|
|
...malu ikonu ruke, koja se pomiče po ekranu umjesto strelice samo staviš na sliku i ispod se otvara direct link i image kod. Ništa ne klikaj već spusti ruku ispod slike na image kod i jednom klikni na njega. Tada ti je kopirano.
Vrati se na poruke - forum gdje ćeš postaviti sliku i desni klik - zalijepi (paste).
To je sve. _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 9:23 am Naslov poruke: |
|
|
| Aranza Napisao/la: | ...malu ikonu ruke, koja se pomiče po ekranu umjesto strelice samo staviš na sliku i ispod se otvara direct link i image kod. Ništa ne klikaj već spusti ruku ispod slike na image kod i jednom klikni na njega. Tada ti je kopirano.
Vrati se na poruke - forum gdje ćeš postaviti sliku i desni klik - zalijepi (paste).
To je sve. |
Vedran je u pravu, ova opcija sa padajućim menijem kad staviš pokazivač na sliku ne radi uvijek... ni meni nije jasno što prčkaju po sajtu, ali ta opcija ponekad radi a ponekad jednostavno ne reagira. Tada preostaje ova opcija klikanja na sliku, i kad se ona otvori tada sa strane postoji meni sa IMG codom... ali, na ovaj način uploadanje slika na forum traje predugo, pogotovo ako imaš 5-6 slika, tako da je mene generalno prošla volja za stavljanjem slika procesa u radu na forume... više vremena potrošim na to nego na izradu makete. _________________ MAK "Reoplan"
Boris G.: poruka promijenjena dana: Ned Stu 21, 2010 9:27 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 9:25 am Naslov poruke: |
|
|
| Shinobi Napisao/la: | Znam da zvuci glupo, ali dali si logiran na PB? Tako se meni jednom dogodilo, vidim svoje slike i sve ali nemam opciju uploada i slicno. Nakon par minuta WTF??!! faze skuzim  |
Hmmm...ja ne vidim svoje slike ako nisam logiran!?  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
 | | Član od: 11 Ruj 2010 | | Poruke: 165 | | Mjesto: Kostanje |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 10:08 am Naslov poruke: |
|
|
| jedno pitanje u vezi photobucketa pokušavam se registrirat ali neće sve uredno popunim kliknem sign me up ali onda piše "We're sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register on Photobucket." |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 10:11 am Naslov poruke: |
|
|
| Mario.R Napisao/la: | | jedno pitanje u vezi photobucketa pokušavam se registrirat ali neće sve uredno popunim kliknem sign me up ali onda piše "We're sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register on Photobucket." |
moras staviti brojeve i slova u nick,barem je to bio moji prblem |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
 | | Član od: 11 Ruj 2010 | | Poruke: 165 | | Mjesto: Kostanje |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 10:18 am Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | Mario.R Napisao/la: | | jedno pitanje u vezi photobucketa pokušavam se registrirat ali neće sve uredno popunim kliknem sign me up ali onda piše "We're sorry. Based on the information you have submitted to us, you are ineligible to register on Photobucket." |
moras staviti brojeve i slova u nick,barem je to bio moji prblem |
stavio sam slova al opet isto |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vukii
 | | Član od: 30 Pro 2006 | | Poruke: 202 | |
|
Upisano: Ned Stu 21, 2010 10:27 am Naslov poruke: |
|
|
| meni se isto dešava ,piše copiedi nemrem to prebaciti na forum,a kad stisnem ljevo piše samo adobe acrobat 10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|