Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Afganistanski Fennek

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Svi 20, 2006 11:23 am    Naslov poruke: Afganistanski Fennek Citiraj ovaj komentar

Pozdrav ekipa
Mogli ste vidjeti moga sičušnoga Revellovog Fenneka kojega sam u sedamdesetdvojci napravio
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=1639
Sada bih napravio još jednoga, ali malo drugačije obojanoga. Njemci su svoje Fenneke u Afganistanu prvim kontingentima imali obojane standardnom Bundeswehr shemom, no kasnije početkom 2005. prelaze na pustinjsku shemu. Mene muči kako to izgleda iz drugih kutova, pronašao sam na netu jedino ovu fotku, pa ako netko zna nešto više please Moli se
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sub Svi 20, 2006 6:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Sva sreča da su ti moji s posla u Kabulu .
Ako ti normalno ta adresa nešto znači .

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Sub Svi 20, 2006 7:30 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

oooooooo Cool
Natrag na vrh
suba
Gost
PorukaUpisano: Pon Svi 22, 2006 12:55 am    Naslov poruke: odgovor nije tezak ! Citiraj ovaj komentar

evo da pomognem Smile
kod nemaca je sve po pravilu tako da je shema i raspored polja isti kao kod 'obicnog' evropskog farbanja... za boje ne znam tacno koje su, ali potrazi po njihovim sajtovima - a kao ilustraciju pogedaj istu stranu na holandskom i dva nemacka primerka!

Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma