Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| miller
 | | Član od: 15 Ruj 2010 | | Poruke: 15 | |
|
Upisano: Sri Stu 03, 2010 11:05 am Naslov poruke: tražim aute vođa |
|
|
Zanima me gdje mogu nabaviti (u Hrvatskoj ili vani) sljedeće modele iz drugog svjetskog rata u bilo kojoj skali (1:18. 1:24 ili 1;35), može i gotov napravljen model
- mercedes 770k (hitlerov)
- mercedes 540k (pavelićev)
- horch 930 (ss-ov)
- horch 951 (titov)
- zis 101 (staljinov)
- lancia astura (musolinijeva)
unaprijed hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Stu 03, 2010 11:48 am Naslov poruke: |
|
|
Ako se ne varam, od gore navedenih jedino Mercedes 540K postoji kao plastična maketa...
Proizvodio ga je Italeri u mjerilu 1/24, ali riječ je o dosta rijetkoj maketi nabavljivoj jedino online...
Što se ostalih tiče, plastične makete tih vozila u standardnim maketarskim mjerilima, koliko ja znam, ne proizvodi nitko...
Eventualno se mogu naći metalni die-cast modeli, ali mi se time na ovom forumu ne bavimo baš previše.
Bolje bi bilo da to pitaš na www.autici.net _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| miller
|
Upisano: Sri Stu 03, 2010 12:50 pm Naslov poruke: |
|
|
| Zahvaljujem na odgovoru |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Sri Stu 03, 2010 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Revell radi Mercedes 540 K u 1/48 i lako je nabavljiv preko ebaya i nije skup. Osim Pavelića u njemu se vozio i Goering. Auto je jako lijep i interesantna maketa, ali su mi vlasnici mrski, tako da me njihova vozila ne privlače. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| miller
|
Upisano: Čet Stu 04, 2010 12:01 am Naslov poruke: |
|
|
| vrsa Napisao/la: | | Revell radi Mercedes 540 K u 1/48 i lako je nabavljiv preko ebaya i nije skup. Osim Pavelića u njemu se vozio i Goering. Auto je jako lijep i interesantna maketa, ali su mi vlasnici mrski, tako da me njihova vozila ne privlače. |
neću u politiku ali kome su pak oni dragi , počeo sam tražiti vozila poznatih vođa, kasnije idem na amere, titovu ergelu i ostalo, možda i ovoga mislim da je sa bornea koji ima oko 1000 vozila  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 04, 2010 10:41 am Naslov poruke: |
|
|
Ideš...
Namjeravaš li sakupiti sve modele ili makete auta koje posjeduje sultan od Bruneja, nadam se da planiraš proživjeti barem dva-tri života
Naime, taj lik posjeduje najveću privatnu kolekciju vozila i neke od najrjeđih auta na svijetu, ukupno 7000 njih...doduše, ima po par stotina primjeraka potpuno identičnih, bijelih Mercedesovih G klasa da bi mu se pratnja imala u čemu voziti...
Zanimljiv podatak je i da je frajer navodno vlasnik većine Koenigsegga ikad proizvedenih...luđak totalni sa mnogo previše para  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
 | | Član od: 03 Svi 2010 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 04, 2010 12:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| PowerPlant Napisao/la: | Ideš...
Namjeravaš li sakupiti sve modele ili makete auta koje posjeduje sultan od Bruneja, nadam se da planiraš proživjeti barem dva-tri života
Naime, taj lik posjeduje najveću privatnu kolekciju vozila i neke od najrjeđih auta na svijetu, ukupno 7000 njih...doduše, ima po par stotina primjeraka potpuno identičnih, bijelih Mercedesovih G klasa da bi mu se pratnja imala u čemu voziti...
Zanimljiv podatak je i da je frajer navodno vlasnik većine Koenigsegga ikad proizvedenih...luđak totalni sa mnogo previše para  |
ideš
nisam znao za taj podatak, sad sam baš malo guglo malo, evo i skromne liste sa registracijama i brojevima šasija http://www.germancarforum.com/pit-general-discussion/5703-list-sultan-bruneis-complete-car-collection.html _________________ Matija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| miller
|
Upisano: Čet Stu 04, 2010 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
@PowerPlant - njega sam izabrao kao šalu, imam u planu skupiti vozila samo ljudi tj.vođa (dobrih i loših) koji su promijenili povijest svijeta, prvenstveno mislim na ljude kao tito, staljin, hitler, truman i hirohito. Zasada ,
novi auti su mi ko jaje jajetu tako da su se od njih suzdržati, (možda r8 i dbs) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Stu 04, 2010 7:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Lik je luđak... ima ferrarije u karavan izvedbi  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tomislav gogic
 | | Član od: 06 Tra 2010 | | Poruke: 105 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Sij 15, 2011 8:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ja ti mogu nabavit italerijev mercedes 540k 1:24 mjerilo za 200 kunica |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|