Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| prelude
 | | Član od: 23 Stu 2005 | | Poruke: 1886 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ruj 22, 2010 11:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvalevrijedna inicijativa.
No, sori ako me vid vara, ali nisu li vam evidencijski (puni) brojevi za vertikalac malo "premasni" i preveliki. Malo mi naime, vuku na one koji su nabojavani nakon raspada SFRJ, a ti su bili primjetno veći i "masnije" otisnuti.
Nadalje, ne na svim L-ovima, ali na npr. L-15 (M i MF) su čini mi se "trbušaste" brojke (npr. 0, 8, 6 i sl.) imale trag "prekidanja" šablone. Ne vidim to na ovim skenovima pa se ispričavam ako je do mog lošijeg vida ili su pak L-ovi 823 i 870 bili iznimke.
I konačno, nadam se da su u izgledu i stensili za Jugo L-ove u 72 i 48. To nam zapravo najviše nedostaje na tržištu ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
Upisano: Čet Ruj 23, 2010 12:29 pm Naslov poruke: |
|
|
nisu brojeve pune ne brini.mozda ti tako izgleda jer su fotografije malo lose.kad neko kupi ove dekale i uradi recenzija onda cemo da vidimo kakve su dekale ja nema svrhe da uradim recenziju jer necu biti objektivan kako su ovo moje dekale  _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Ned Lis 10, 2010 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Oznake Balkan models ce biti od sutra u poslijepodnevnim satima u prodaji u Stripovima na Kvadrat, Preradoviceva 34, Zagreb.
Pozdrav! _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|