Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5157 | |
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 1:32 pm Naslov poruke: 1/12 Torch chopper |
|
|
choperica zavrsena prije par dana, nisam stigo poslikati, ali danas ulovio malo vremena.
neda mi se nista pisati o njoj, sve je vec receno u projektima, zao mi je sto nisam uspio nabaviti pulleye od onog lopova brazilca, bio bi jos puno efektniji da mu je prijenos otvoren. ali kaj se more
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 1:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Odlično izgleda. Sviđa mi se kombinacija boja. Mogao bi još nešto složiti u tom mjerilu. (čitaj: MotoGP) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marko1988
 | | Član od: 07 Sij 2009 | | Poruke: 79 | |
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 1:48 pm Naslov poruke: |
|
|
PREKRASNO , stvarno bez rijeci _________________ If I agreed with you, we'd both be wrong
I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
If you can smile when things go wrong, you have someone in mind to blame |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 5:14 pm Naslov poruke: |
|
|
odličan, samo iman malu zamjerku na zadnje kolo jesi li moga stavit neke matice sa strana ovako izgleda bzvz... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 5:33 pm Naslov poruke: |
|
|
tu zadnju osovinu mozda jos malo dotjeram, trebam naci par dobrih fotki pa cu to rjesit.
A tom-ek, ak odlucim slozit jos kaj u 1/12, to nebu bila gp pila. Imam jednu ideju vec neko vrijeme, jos razradjujem logistiku (i cijenu)  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5773 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Klodovik
 | | Član od: 08 Sij 2007 | | Poruke: 276 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Rijetko komentiram aute i motore jer nisu moj đir, ali ovo predobro izgleda. Kapa do poda meštre, stvarno je efektan... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pet Kol 13, 2010 10:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Stvarno super izgleda, sve na visini(ocekivano, hehe). Ali, jedno me sad ubolo u oko- sajla gasa. Zasto si ju tako proveo? Po meni si trebao ici od rucice gasa prema sredini pa uz ramu dalje. Tako se dobije da je sajla u prolicno istom polozaju neovisno gdje je upravljac okrenut. Ovako bi se dogodilo da je u krajnjem desmon polozaju sajla jako labava i visi, dok u krajnjem lijevom bi bila prilicno zategnuta I takodjer bi ti konstantno strugala po tanku i time zgulila boju... Osim toga, nema se cemu prigovoriti vec gledati i uzivati  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Sub Kol 14, 2010 1:15 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala decki
2 shinobi - sajlu gasa sam radio po onoj fotki sto sam stavio u temu u projekte u radu, mislim da je na predzadnjoj stranici, onaj crni bajk. tamo su sve sajle prilicno slobodne i imaju veliki luk kod tanka. pa sam tako i ja napravio. mogu okretati volan u oba smjera do kraja, sajla se ne napinje previse. mozda ju malo jos pospremim ispod tanka, ako bas hoces  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Kol 14, 2010 3:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Da je neka druga pozadina reko bi da je pravi Stvarno si se potrudio i odlično izgleda... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Ned Kol 15, 2010 5:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam baš ljubitelj ovakvih motora ali maketa je ispala fantastično nedostaci su rečeni i od low-a i od članova tako da neću niš više govorit nego jednostavno super . _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Čet Kol 19, 2010 3:48 pm Naslov poruke: |
|
|
E stari, bike je predobar! Šteta što se na probaš još malo više u tim vodama. Dva komentara a za prvoga su ti vec ostali dečki rekli - neke matice iza. A drugi je lanac. Da si naručio neki drugi i probao ga ubaciti unutra bilo bi savršeno, znam da nisi baš htio puno trošit na tu pilu ali ipak za sljedeči put, samo da znaš.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
|
Upisano: Čet Kol 19, 2010 4:38 pm Naslov poruke: |
|
|
ha ha, sta me i ti nagovaras na moto GP
ali pa slozio sam ja rossijevu repsolku prije par godina. Pa je onda nesretno odvozila utrku sa police na pod
Ali dio tog motora je spasen i prebacen (uz ogromne napore) na chopera - zadnja kociona kljesta na torchu su bila prednja na hondi  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| J_o_E
 | | Član od: 11 Pro 2009 | | Poruke: 86 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 22, 2010 8:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Super chopper  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 23, 2010 12:20 am Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|