Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 03, 2010 2:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| Migonja Napisao/la: | jest...odustajem od zrakoplovstva .......bacam se na oklop |
To ti nist ne znaci,ak bus i dalje brljavio po plastici! _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
 | | Član od: 20 Jul 2009 | | Poruke: 480 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Uto Kol 03, 2010 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
ne al bar mogu lakše obrađivati sve djelove _________________ Matija
Više mesa u bureke! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Kol 03, 2010 11:29 pm Naslov poruke: |
|
|
Ti doista ne shvačaš poruku je li? Mi ti govorimo opčenito, ne pokušavamo te maknut sa zrakoplovstva, pokušavamo te maknuti sa katastrofalnih radova za nekoga poput tebe! Ti si na razini mojih prvih maketa kada sam imao 7 godina! A ako smijem zamijetiti počeo si kada si bio duplo stariji nego ja! Imaš vjerojatno 3 puta više gotovih maketa iza sebe nego ja, ali ja na svakoj maketi pokušavam biti bolji, moje dvije makete pokazuju dupli napredak nego tvojih 5! I ne govorim to kako bi sebe nahvalio, eto ti još puno primjera po forumu, jesi vidio T-34 od kolege xsyxs? Killa isto tako pokazuje veliki napredak na svakoj maketi! Kolega Christian je došao u moj klub prije 5 mjeseci i sa svojom prvom, pazi, PRVOM maketom osvojio medalju na natjecanju i kada sam je vidio u konkurenciji iskreno me bilo strah da će pobijediti! Navodno je dolazio svake srijede i nosi maketu sa sobom da pitaq za savjete(kažem navodno jer ja nisam mogao dolaziti puno zbog škole pa bi se često mimoišli jer sam kasno dolazio...) POTRUDI SE! MOŽEŠ NAPREDOVATI! SHVATI ŠTO TI POKUŠAVAMO OVDJE REĆI! nemoj da ti uđe na jedno a izađe na drugo... Uzmi maketu, počni je slagat, stavljaj nam svaki korak, i nemoj da bude gotova za kraće od 3 mjeseca! Vodit ćemo te kroz slaganje, zato smo tu, svaki puta kada nešto napraviš stavi sliku na forum, tako da te natjeramo da polako radiš, i nemoj da to budu radovi tipa danas počneš i sutra odjednom spremna za farbanje...Vjerujem da će se kolege složiti oko toga...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 12:18 am Naslov poruke: |
|
|
| Daj e Filipe,kaj si lud. Daj chill bokte e. Ako želi radit ovakve makete nek radi kaj mu možemo e. Ak se njemu sviđa kaj te briga |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 9:54 am Naslov poruke: |
|
|
| Andrej Napisao/la: | | Daj e Filipe,kaj si lud. Daj chill bokte e. Ako želi radit ovakve makete nek radi kaj mu možemo e. Ak se njemu sviđa kaj te briga |
Andrej sve u slengu,a? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 10:12 am Naslov poruke: |
|
|
| killa Napisao/la: | | Andrej Napisao/la: | | Daj e Filipe,kaj si lud. Daj chill bokte e. Ako želi radit ovakve makete nek radi kaj mu možemo e. Ak se njemu sviđa kaj te briga |
Andrej sve u slengu,a? |
Daj e killa  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 12:43 pm Naslov poruke: |
|
|
a okeee......bum videl kaj bum napravil.....shvačam ja sve vaše poruke i ne mislim da me čete odvuči s zrakoplovstva....nego.....a ma nije bitno.... _________________ Matija
Više mesa u bureke! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Knorac
 | | Član od: 19 Kol 2009 | | Poruke: 26 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Kol 15, 2010 10:05 am Naslov poruke: |
|
|
nego nemreš shvatit dobro namjernu kritiku.  _________________ Smuđ,šaran a bogami i kečiga |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Migonja
|
Upisano: Ned Kol 15, 2010 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
to sam ti misliš  _________________ Matija
Više mesa u bureke! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|