Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Sukhoi Su-37 "Terminator"
Idi na stranicu Natrag  1, 2

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Danny

Član od: 19 Pro 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Kol 03, 2010 2:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Migonja Napisao/la:
jest...odustajem od zrakoplovstva Razz.......bacam se na oklop

To ti nist ne znaci,ak bus i dalje brljavio po plastici!
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Migonja

Član od: 20 Jul 2009
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Uto Kol 03, 2010 3:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne al bar mogu lakše obrađivati sve djelove
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
PorukaUpisano: Uto Kol 03, 2010 11:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ti doista ne shvačaš poruku je li? Mi ti govorimo opčenito, ne pokušavamo te maknut sa zrakoplovstva, pokušavamo te maknuti sa katastrofalnih radova za nekoga poput tebe! Ti si na razini mojih prvih maketa kada sam imao 7 godina! A ako smijem zamijetiti počeo si kada si bio duplo stariji nego ja! Imaš vjerojatno 3 puta više gotovih maketa iza sebe nego ja, ali ja na svakoj maketi pokušavam biti bolji, moje dvije makete pokazuju dupli napredak nego tvojih 5! I ne govorim to kako bi sebe nahvalio, eto ti još puno primjera po forumu, jesi vidio T-34 od kolege xsyxs? Killa isto tako pokazuje veliki napredak na svakoj maketi! Kolega Christian je došao u moj klub prije 5 mjeseci i sa svojom prvom, pazi, PRVOM maketom osvojio medalju na natjecanju i kada sam je vidio u konkurenciji iskreno me bilo strah da će pobijediti! Navodno je dolazio svake srijede i nosi maketu sa sobom da pitaq za savjete(kažem navodno jer ja nisam mogao dolaziti puno zbog škole pa bi se često mimoišli jer sam kasno dolazio...) POTRUDI SE! MOŽEŠ NAPREDOVATI! SHVATI ŠTO TI POKUŠAVAMO OVDJE REĆI! nemoj da ti uđe na jedno a izađe na drugo... Confused Uzmi maketu, počni je slagat, stavljaj nam svaki korak, i nemoj da bude gotova za kraće od 3 mjeseca! Vodit ćemo te kroz slaganje, zato smo tu, svaki puta kada nešto napraviš stavi sliku na forum, tako da te natjeramo da polako radiš, i nemoj da to budu radovi tipa danas počneš i sutra odjednom spremna za farbanje...Vjerujem da će se kolege složiti oko toga... Wink
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sri Kol 04, 2010 12:18 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Daj e Filipe,kaj si lud. Daj chill bokte e. Ako želi radit ovakve makete nek radi kaj mu možemo e. Ak se njemu sviđa kaj te briga
Natrag na vrh
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Sri Kol 04, 2010 9:54 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Andrej Napisao/la:
Daj e Filipe,kaj si lud. Daj chill bokte e. Ako želi radit ovakve makete nek radi kaj mu možemo e. Ak se njemu sviđa kaj te briga

Andrej sve u slengu,a?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sri Kol 04, 2010 10:12 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

killa Napisao/la:
Andrej Napisao/la:

Andrej sve u slengu,a?

Daj e killa Twisted Evil
Natrag na vrh
Migonja

PorukaUpisano: Sri Kol 04, 2010 12:43 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a okeee......bum videl kaj bum napravil.....shvačam ja sve vaše poruke i ne mislim da me čete odvuči s zrakoplovstva....nego.....a ma nije bitno....
Knorac

Član od: 19 Kol 2009
PorukaUpisano: Ned Kol 15, 2010 10:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nego nemreš shvatit dobro namjernu kritiku. Sad
Migonja

PorukaUpisano: Ned Kol 15, 2010 12:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

to sam ti misliš Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2
Stranica 2/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma