Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 10:35 am Naslov poruke: |
|
|
Jako lijepa izložba. Da sam znao da će biti požurio bi sa svojim Leophardom  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 12:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Krasno. Makete su super, a prezentacija ( s pozadinama, je vrhunska) Neke od tih (originala, ne maketa) sam vidio i na terenu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 2:14 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljiv je nivo obrazovanja onih koji su komentirali ovaj tekst. Koliko se uopće zna i razumije o meketarstvu u Hrvata oslikava ovaj komentar i reakcija još jednog primitivca na njega:
"katastrofa od teksta... TOLIKO riječi o grupi odraslih ljudi koji sastavljaju Revellove plastične makete... što inače rade klinci u pučkoj školi... smiješno"
hehe... potpuno se slažem... smijurija...
to sam zadnji put radio kad sam imao 8 ili 9 godina...
Bez obzira što se novinar nije potrudio 2 minute pregledati tekst i točno napisati imena, tekst je afirmativan za maketarstvo i nadam se da će izložba nakon Knina doći barem još u Zagreb, Split i Osijek. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 2:31 pm Naslov poruke: |
|
|
Ajde nemoj tako ovaj pametnjakovic barem zna da je jedan od proizvodaca Revell
A trebalo bi pisati mozda pokoji u Dikici ili nesto slicno pa da bude zanimljivo.
Ovo je super projekt!!!
Mozda dodje i do kojeg drugog grada u HR, bilo bi ljepo. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| darko
 | | Član od: 10 Ruj 2006 | | Poruke: 2356 | | Mjesto: Daruvar |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 2:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Što drugo očekivati od naroda koji u debelom postotku i ne zna što se zapravo sutra obilježava, znaju samo da je slobodan dan i da će spojit vikend, jupiiiiii
U svakom slučaju hvalevrijedna inicijativa...
darko: poruka promijenjena dana: Sri Kol 04, 2010 2:54 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Kol 04, 2010 2:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: |
Mozda dodje i do kojeg drugog grada u HR, bilo bi ljepo. |
U planu je. Vjerojatno prvi na redu Sisak. Želja nam je i Karlovac, ovi u ZG su za sada.....bolje da neznate. No, nadajmo se, jer autor projekta se stvarno trudi da izložba obiđe Hrvatsku.
Za izložbu sam radio postamente na kojima su makete, tako da mi je autor izložbe donio katalog, 60 stranica sa maketama svih autora, neobjavljene fotke uglavnom iz Domovinskoga rata. Pokušajte doći do toga, stvarno lijepa knjižica u boji. Manjega formata A5, ali sve bitno je u njoj što se tiće izložbe i izloženih maketa. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Čet Kol 05, 2010 9:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| tiger Napisao/la: | | Karaya Napisao/la: |
Mozda dodje i do kojeg drugog grada u HR, bilo bi ljepo. |
U planu je. Vjerojatno prvi na redu Sisak. Želja nam je i Karlovac, ovi u ZG su za sada.....bolje da neznate. No, nadajmo se, jer autor projekta se stvarno trudi da izložba obiđe Hrvatsku.
Za izložbu sam radio postamente na kojima su makete, tako da mi je autor izložbe donio katalog, 60 stranica sa maketama svih autora, neobjavljene fotke uglavnom iz Domovinskoga rata. Pokušajte doći do toga, stvarno lijepa knjižica u boji. Manjega formata A5, ali sve bitno je u njoj što se tiće izložbe i izloženih maketa. |
Odlicno!
Pa nije niti Sisak tako daleko
A i ovaj katalog zvuci zanimljiv.  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2453 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 9:07 am Naslov poruke: |
|
|
Par fotografija od Tihomira Bregara:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 1:41 pm Naslov poruke: |
|
|
Fenomenalno izgleda, samo, prazno, mislim nema naroda , jel imate informacija o eventualnoj posječenosti izložbe? _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 2:46 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda zaista odlično. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pet Kol 06, 2010 7:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Postav je fotografiran prije otvaranja izložbe, pa je to razlog što nema ljudi. Vjerujem da će Tihomir imati neke informacije o posjeti.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran II
| | Član od: 20 Ožu 2006 | | Poruke: 62 | | Mjesto: ZAGREB |
|
Upisano: Sub Kol 07, 2010 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| tiger Napisao/la: | | Postav je fotografiran prije otvaranja izložbe, pa je to razlog što nema ljudi. Vjerujem da će Tihomir imati neke informacije o posjeti.... |
Ima posijete....
A ona na najvišoj razini izostala je igrom, za nas maketare nesretnih, okolnosti. Naime jedan gospodin ispred ulaza na našu izložbu, u bijeloj kapi koji pruža ruku, kojeg uopće nismo primjetili tamam kad je premjerka krenula posjetiti izložbu zaskočio je sa svojim problemom, ako se dobro sjećam stambenim....
... i nakon što ga je premjerka poslušala, osiguranje ju je da je makne od tog gospodina ujedno i maknulo od izložbe ...
Eto tako za neke stvari u životu malo fali... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
|
Upisano: Pon Kol 09, 2010 9:22 am Naslov poruke: |
|
|
Ja sam čuo od autora izložbe da je ipak bio i posjet na višoj razini. Izložbu je pogledao ministar kulture gosp. Božo Biškupić i pohvalno se izrazio o izložbi. _________________
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 09, 2010 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo ja sam danas svratio dok samse vraćao sa mora i pogledao iszložbu, izložba je jako lijepa, ali je i opčenito cijea Kninska tvrđava odlično uređena i osmišljena, jedino je šteta što baš i nema engleskih natpisa u muzejima i što nije dovoljno promovirano, te je sve vezano za domovinski rat samo privremeni postav kolko sam shvatio, za par mjeseci će biti nešto drugo... _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dog
 | | Član od: 17 Stu 2006 | | Poruke: 568 | | Mjesto: rijeka |
|
Upisano: Sri Kol 18, 2010 9:52 am Naslov poruke: |
|
|
pohvale organizatorima i maketarima...
svaka čast dečki... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|