Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

revell b-2 1:144

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
dorian

Član od: 22 Jul 2010
PorukaUpisano: Pet Jul 23, 2010 11:43 am    Naslov poruke: revell b-2 1:144 Citiraj ovaj komentar

imo sam malih problema s pikselima pa dok ne naučim stavljat ću linkove. bojano kistom. zeznuo sam se što sam prvo stavio dekale pa mat bezbojni lak

http://img69.imageshack.us/i/p1010474p.jpg/- odozgor

http://img210.imageshack.us/i/p1010475b.jpg/- odozdol, na vrhu je prednji dio stajnog trapa, ispod njega je spremnik bombi, a lijevo i desno od njega kotači

http://img831.imageshack.us/i/p1010479.jpg/-lijeva strana

http://img413.imageshack.us/i/p1010480gt.jpg/- ispred (tek sad primjećujem da kotači nisu pod pravim kutom

nadam se da vam se sviđa
Vedran

Član od: 05 Jul 2010
Mjesto: Garica-Otok Krk
PorukaUpisano: Pet Jul 23, 2010 11:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ima grešaka, ali bit će bolje drugi put.
Maskiraj pomoću neke trake dok bojaš, a i razrjedi boju pa ti se linije od kista neće ovako jako vidjeti.
Ja sam isto slagao tu amketu ali prije više godina, ispala je katastrofa!
Silverig je koma, također sam ju farbao pinelima.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
dorian

PorukaUpisano: Pet Jul 23, 2010 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vedran Napisao/la:
Ima grešaka, ali bit će bolje drugi put.
Maskiraj pomoću neke trake dok bojaš, a i razrjedi boju pa ti se linije od kista neće ovako jako vidjeti.
Ja sam isto slagao tu amketu ali prije više godina, ispala je katastrofa!
Silverig je koma, također sam ju farbao pinelima.

da budem iskren ne radim wash, silvering i to a ovo za traku mi je bio pun kufer jer se odlijepila boja (koristio sam schotov selotejp) pa sam išao radit slobodnom rukom. i sam si rekao da ti je bila ispala katastrofa, no nema veze svi imamo boljih i lošijih dana
Vedran

Član od: 05 Jul 2010
Mjesto: Garica-Otok Krk
PorukaUpisano: Pet Jul 23, 2010 12:52 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemoj koristiti selotejp on je prejak i moguće je da ti skine boju. Umjesto njega možeš koristiti krep traku, ima ih za kupiti raznih širina u boljim trgovinama ili specijaliziranima za boje i lakove.
Natrag na vrh
dorian

PorukaUpisano: Pet Jul 23, 2010 1:44 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vedran Napisao/la:
Nemoj koristiti selotejp on je prejak i moguće je da ti skine boju. Umjesto njega možeš koristiti krep traku, ima ih za kupiti raznih širina u boljim trgovinama ili specijaliziranima za boje i lakove.

sad ću sljedeći tjedan kupiti tayma traku jer kažu da ne skida boju
CCCP
Administrator
Član od: 14 Ožu 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Jul 23, 2010 6:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Može ti poslužiti i krep traka iz metroa ako nemaš baš novaca... Inaće ti silvering nije tehnika već pojava na dekalima, kada se vidi prozirni dio oko dekala tj. odsvijava svjetlost pa se vidi taj prozirni višak... Very Happy
Inaće maketa sasvim solidna, na greškama se uči... Wink
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma