Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 5:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan, i sretno kolega u vojssci  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| torax
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 2398 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 21, 2010 7:58 pm Naslov poruke: |
|
|
bravo!!vrhunska maketa!!!...sve je tu, do zadnjeg detalja  _________________ "Es gibt keine verzweifelten Lagen, es gibt nur verzweifelte Menschen". |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Stips
 | | Član od: 23 Ruj 2009 | | Poruke: 224 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 22, 2010 1:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijep rad, a što se tiće "dodatne opreme" svi mi to pomalo forsiramo i radimo, bitno je da u konačnici dobro izgleda. Sretno u vojsci.
P.S. pomalo ti zavidim da mogu odradio bih još jedan rok, jer tamo sam se najviše namaketario. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Goran1989
| | Član od: 16 Tra 2010 | | Poruke: 13 | |
|
Upisano: Sri Svi 12, 2010 7:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Melem za oči
Vidim, dečki su bili na placu (paprika,kupus, mrkva)  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Plavac
 | | Član od: 01 Stu 2009 | | Poruke: 270 | | Mjesto: Novi Sad |
|
Upisano: Sri Svi 12, 2010 7:50 pm Naslov poruke: |
|
|
Prelepa maketa,sve pohvale druze  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| momcha
| | Član od: 24 Tra 2008 | | Poruke: 267 | |
|
Upisano: Sri Svi 12, 2010 9:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno izgleda,vidim da smo povrce uzimali na istoj tezgi u Mosonu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2539 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Sri Svi 12, 2010 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Aranza Napisao/la: | | ovo sa povrćem je zaista originalno. |
Kao što negdje već rekoh, povrće je ljetno (tikvice, paprike, krastavci) a uniforma na podu - zimska:
Veeelika greška, odma minus!
 |
E zapravo to je ratni plijen iz oborenog savezničkog aviona koji je trebao izbaciti padobranom opskrbu za Renea i prijatelje britance koji glume francuske žandare ("Alo Alo")
Lijepo, i zanimljivo
Leo |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragisa1956
 | | Član od: 01 Lis 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 24, 2010 7:19 pm Naslov poruke: PZO oklopnjak otvorenih vrata |
|
|
Poštovanje!
Zagledavam kompliciraniji oklop Hitlerove vojske,pa mi se silno sviđa otkrivati možda i poznate stvari o tvorničkim normama obojanja vozila.
Držim da je možda snimka takva da se boja unutrašnjosti vozačke kabine promijenila,a trebala bi biti ONOVREMENA SLONOVAČA.Proizvođač boja kojemu najviše vjerujem u posljednje doba je W.E.M.(ja to čitam VEM,pa ponekad tako i napišem),a prodaje tu Panzerfarbe.Sviđa mi se i internetska stranica Panzerfarben.Maketa je lijepo složena i obojena,pa bi bilo za očekivati da se još malo istraži opisana situacija,te odluči po zaključenome popstupiti.Ima na maketi puno prostora za "mikroogrebotine" do temeljne boje,pa poneku noviju vještinu kakve zagovaraju Mig-proizvođaći,da sve izgleda izražajnije i time dramatičnije.Te proizvode ni ja nisam kupio,ali najveći dio svega toga se može i u vlastitoj kuhnji smiješati i iskušati.
Poslikana maketa je iskreno,PUNO BOLJA OD MOJE,koja je NEZAPOČETA.
Čestitam!LP.db _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 24, 2010 7:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Vidim da se još pisalo od zadnji puta kad bijah tu. Nije vojska što je bila, nema se vremana ni čizme zavezat, a kamoli maketarit... Još jednom hvala svima na komentarima. Što se tiče dodatne opreme, ja se uvijek držim svoje "što god nije skroz nerealno i apsurdno na maketi, može ići gore". A i razni dodaci su mi uvijek zanimljivijih od "čistih" vozila... Što se pak boje tiče, ne opterečujem se nijansama, dunkelgelb ovaj ili onaj i slično. Mislim da se ni švabe nisu pretjerano trgali oko toga pa zašto bih ja...
Kroz koji dan će i podloga pa ako koga zanima okačim pokoju sliku skroz gotovog...
Pozdrav. _________________ http://mkgrunf.blog.hr/
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Doodeck
| | Član od: 05 Pro 2009 | | Poruke: 711 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Jul 16, 2010 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
I kak da ja sad složim svojega kad vidim ovak nekaj fantastičnoga???
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 918 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|