Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 2:02 pm Naslov poruke: Jugo "054" Sabre |
|
|
Ima li ko kakvu sliku dotičnog zrakoplova....
ja imam ovaj profil,neznam koje su boje.. (to me zanima)
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 6:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Zar ovo nije E, a ne D.
KOd ovih jugo Sabreova nema puno filozofije. Metalni su cijeli aluminij osim ovih reflektirajućih dijalova, a ovi maskirni su ti RAF shema i boje svi standardni isti. Imaš još ovih par amblema eskadrila ili koje zube nacrtane i to je to. Možda su na nekima jedino rondele malo drugačije veličine i ona zastava na repu. Ako planiraš nabavljat dekale u njima ćeš dobit vjerovatno sve uključujući i ove crvene crte, mada bi je ja bojao jer me dugi dekali živciraju zbog pucanja. (sinoč me jedan izmućio ).
Ovaj vrh repa je druge boje na slici, pa sad ne znam jel to šta znaći, po meni ne bi trebalo, al možda vrijedi provjeriti. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| vrsa Napisao/la: | Zar ovo nije E, a ne D.
KOd ovih jugo Sabreova nema puno filozofije. Metalni su cijeli aluminij osim ovih reflektirajućih dijalova, a ovi maskirni su ti RAF shema i boje svi standardni isti. Imaš još ovih par amblema eskadrila ili koje zube nacrtane i to je to. Možda su na nekima jedino rondele malo drugačije veličine i ona zastava na repu. Ako planiraš nabavljat dekale u njima ćeš dobit vjerovatno sve uključujući i ove crvene crte, mada bi je ja bojao jer me dugi dekali živciraju zbog pucanja. (sinoč me jedan izmućio ).
Ovaj vrh repa je druge boje na slici, pa sad ne znam jel to šta znaći, po meni ne bi trebalo, al možda vrijedi provjeriti. |
Je,na slici je pogrešno,slika nije moja  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 6:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Taj vrh repa bi trebao biti svijetlo sive boje. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Eto onda je sve riješeno. Moja preporuka Alclad II boje, par nijansi aluminija i bojaj u 3-4 nijanse, tako da naglasiš panele, ali malo, vrlo mala razlika među nijansama. Mana je što površina mora biti super glatka, dakle nikakve rupice i neravnine ne dolaze u obzir i gloss crna ko podloga. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 6:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| vrsa Napisao/la: | | Eto onda je sve riješeno. Moja preporuka Alclad II boje, par nijansi aluminija i bojaj u 3-4 nijanse, tako da naglasiš panele, ali malo, vrlo mala razlika među nijansama. Mana je što površina mora biti super glatka, dakle nikakve rupice i neravnine ne dolaze u obzir i gloss crna ko podloga. |
Znam koristim IIAlclad ali doma imam samo Duralimunium  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 6:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da je on malo pretaman. Probaj nabavit alluminium ili light alluminium. Ne znam koje još nijanse imaju, al ovaj je pretaman. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
|
Upisano: Uto Jul 06, 2010 7:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| vrsa Napisao/la: | | Mislim da je on malo pretaman. Probaj nabavit alluminium ili light alluminium. Ne znam koje još nijanse imaju, al ovaj je pretaman. |
ok kada dođem do toga,još sam u nabavci ifnormacija,maketu imam naručih PE set i dobih od kolege Timmya decale i masku,još nabavljam stensile
HVALA TIMMY |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|