Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| mustang
| | Član od: 23 Ruj 2006 | | Poruke: 444 | |
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 1:37 pm Naslov poruke: Problem AB |
|
|
| Bio sam stavio onaj oglas za prodaju novog AB kojeg sam naručio sa Jadera jer malo me secesija nakačila.Dođe mi čovjek pogledati i isprobati,ja mu kažem godinama radim sa Vega 600 ovdje negdje griješim i ne znam ti demonstrirati.Naime svi dijelovi su u njemu,dizna,igla i sve ostalo,stavim adapetr,normalan tlak u kompresor,stavim malo vode i pokrenem.Zrak ide normalno,ni prejako ni preslabo,ali voda tj.potencijalna boja ne izlazi.Čačkam jačinu tlaka,podešavam ali voda osim u jednom slučaju ne izlazi.Naravno jasno je da je sve novo,nekorišteno,ali mi nije jasno gdje griješim.Hvala na odgovorima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 1:47 pm Naslov poruke: |
|
|
dok povuces trigger prema iza, jel igla ulazi unutra u diznu? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | | Član od: 15 Lis 2005 | | Poruke: 3139 | | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 1:50 pm Naslov poruke: |
|
|
ak je to na vegi 600 onda možda trebaš rupicu na poklopcu boćice provjerit ili ako nema onda sa sitnim borerom probušiš jedno 1.5 mm veličine.a ako ne radiš sa boćicom nego sa lonćićem onda nemam pojma,
E moraš imati na poklopcu rupicu bez obzira jel to gravyti ili botom feed AB. _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mustang
| | Član od: 23 Ruj 2006 | | Poruke: 444 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Jul 03, 2010 5:00 pm Naslov poruke: |
|
|
pa meni se igla ne vidi kad ju povucem skroz, no pogledaj ako si dobro stisnuo iglu tamo na kraju, kad otvoris AB. Meni se zna desit da stisnem to ko curica, pa kad povucem nazad trigger onda nema farbe, pa se onda cudim  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|