Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 2:25 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | ...Kako bi rekao Gollum iz Lotr-a: "My precious!!!".... |
Pa to uopce nije cudno kad znamo ko je vlasnik i osnivac ove firme!!!!
Kada je tako detaljno radio na Gospodarima prstenova nista manji trud ne pridaje izradi svojih maketa.  _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 2:31 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | Odavno se nisam pohvalio... Wingnut Wings 1/32 Albatros D.V. Direktno od proizvođača, poštarina gratis, bez carine...
Hvala Essex!
Maketa je fantazija. Sve što sam do sad imao u rukama (a imao sam jaako puno i još imam na stash-u) nije ni blizu kvaliteti i točnosti ove makete. Izrada i uklapanje (već sam malo isprobao) kao najbolja Tamiya, a dekali i jetkovina izvanredni. Sastavnica je zapravo knjižica sa svim referencama u koloru i još k tome referentnim fotografijama. Kako bi rekao Gollum iz Lotr-a: "My precious!!!" |
Albatros je zaista nešto nevjerojatno, ne znam da li sam uopće ikad vidio nešto slično.
Sopwith Pup ti je jučer također poslan! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 3:11 pm Naslov poruke: |
|
|
| T34 Napisao/la: | Sve to stoji ali te figure su malo prevelike... Momcha, što misliš? Za visinu kako tako, ali u većinu maketa ne mogu kroz otvore za posadu da ih uguram! | I ne samo prevelike,neke poze koje su predviđene na boxartima uopče nepašu na vozilima. Recimo tenkisti koji drže poklopac uopče nemože nakraju držat i potrebno je kirurgije da bi se ruka prilagodila jer je najčešće prevelika
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 3:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| Essex Napisao/la: | | Grunf Napisao/la: | Odavno se nisam pohvalio... Wingnut Wings 1/32 Albatros D.V. Direktno od proizvođača, poštarina gratis, bez carine...
Hvala Essex!
Maketa je fantazija. Sve što sam do sad imao u rukama (a imao sam jaako puno i još imam na stash-u) nije ni blizu kvaliteti i točnosti ove makete. Izrada i uklapanje (već sam malo isprobao) kao najbolja Tamiya, a dekali i jetkovina izvanredni. Sastavnica je zapravo knjižica sa svim referencama u koloru i još k tome referentnim fotografijama. Kako bi rekao Gollum iz Lotr-a: "My precious!!!" |
Albatros je zaista nešto nevjerojatno, ne znam da li sam uopće ikad vidio nešto slično.
Sopwith Pup ti je jučer također poslan! | Supeer!! Bojim se za svoje srce kad izađe najavljeni Fokker D.VII... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 4:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| momcha Napisao/la: | | Ja do sad nisam imao problema sa MiniArtom ili MB-om.Sasvim su ok za 1/35 razmeru.Cak su neki od setova dobijali i godisnje nagrade od srane korisnika.Sa kojim si kompletom imao problema konkretno? |
Onima iz T-70 što se dobiju. No čine mi se preveliki ionako, kad gledam slike uz makete i sl...ne znam. Ne mislim pokretat raspravu oko toga, pitam samo tebe za dojam...thanks! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 5:17 pm Naslov poruke: |
|
|
DEvo samo mala obavejst. IS 2 je poslan 14. 6 . prije 10 min. mi je došao
Živio Japan i EMS! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 5:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Andrej Napisao/la: | DEvo samo mala obavejst. IS 2 je poslan 14. 6 . prije 10 min. mi je došao
Živio Japan i EMS! |
3 dana? wtf? koliok te kostala postarina? _________________ https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barakuda
 | | Član od: 22 Sij 2007 | | Poruke: 2557 | | Mjesto: ST |
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 6:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Evo i moja narudžba s HLJa. Poslana 11.06. došla 15.06., predignuto danas.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
|
Upisano: Sri Lip 16, 2010 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Haha vidi t62  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mayday
 | | Član od: 18 Lip 2008 | | Poruke: 69 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Čet Lip 17, 2010 12:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas stigao iz Hanicha Italeriev MiG-29.
10 dana nakon narudžbe, bolje ikad nego nikad.  _________________ Fire! fire! mayday! mayday! we're going down! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus
 | | Član od: 18 Kol 2008 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Lip 17, 2010 3:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Nekidan od flicka:
Danas LOM:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| M41Bulldog
| | Član od: 17 Lip 2010 | | Poruke: 9 | |
|
Upisano: Pet Lip 18, 2010 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
pozdrav svima, malo tamiye ne škodi
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|