Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Pet Svi 21, 2010 3:02 pm Naslov poruke: Imali tko ? |
|
|
Pozdrav svima danas sam si kupio od revella master class AB i moram vam reći da mi se jako sviđa mislim da će mi biti uživancija sa njim raditi no još sam daleko od špricanja jer mi treba crijevo sa adapterom za bocu i boca.U chipoteci gdje sam ga kupio nisu imali više crijeva a bocu si mislim kupiti kasnije (imam dvije neobojane makete za njih ću kupiti boce da ih ofarbam ,a onda šparam za kompresor). Htjeo bih vas upitati ako netko od vas ne treba crijevo i adapter od možda startera ili standarda da li bi ga htjeo prodati.Dogovor na PM.
P.S Ako je netko zainteresiran neka molim vas bude iz Zagreba i dali bi ste mi mogli dati kakav savjet za buduće korištenje AB-a. Hvala.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marko
 | | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 38 | | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 03, 2010 2:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Nije to loš AB, ali mislim da si skupo prošao. U Metrou imaš solidan AB sa kompresorom i crijevima za 800 kn.
Crijevo nažalost nemam.
Za bocu računaj otprilike jedna boca po maketi, pa si zbroji. _________________ mali vladek |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
 | | Član od: 03 Svi 2010 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Lip 03, 2010 4:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Marko Napisao/la: | Nije to loš AB, ali mislim da si skupo prošao. U Metrou imaš solidan AB sa kompresorom i crijevima za 800 kn.
Crijevo nažalost nemam.
Za bocu računaj otprilike jedna boca po maketi, pa si zbroji. |
jel to friška informacija, da ih ima u metrou ? _________________ Matija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1986 | |
|
Upisano: Pet Lip 04, 2010 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
bilo ih je i po 400 ali mislim da ih više nema _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
|
Upisano: Pet Lip 04, 2010 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| hornet Napisao/la: | | bilo ih je i po 400 ali mislim da ih više nema |
ima ko frišku informaciju dal se negdje na području zg-a može još nabavit taj kompresor + AB za cca 800, 900kn, bio bih mu zahvalan ako ima veći trgovački centri poput bauhausa, baumaxa, metroa itd, do prije 2 tjedna nisu imali  _________________ Matija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Lip 04, 2010 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
mene isto zanmia einhell kompresor za 400 kn koji mi je prporučio Aranza kaže da ima u pevecu pa valja pogledati  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 10:14 am Naslov poruke: |
|
|
| mrgud Napisao/la: | | hornet Napisao/la: | | bilo ih je i po 400 ali mislim da ih više nema |
ima ko frišku informaciju dal se negdje na području zg-a može još nabavit taj kompresor + AB za cca 800, 900kn, bio bih mu zahvalan ako ima veći trgovački centri poput bauhausa, baumaxa, metroa itd, do prije 2 tjedna nisu imali  |
Bio jučer u Bauhausu na Žitnjaku i imali su na polici jedno 6-7 komada Hercules Kompresor + AB za 900kn.
Možda imaju i više, nisam pitao. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mrgud
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 11:06 am Naslov poruke: |
|
|
puno hvala  _________________ Matija |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| xsyxs
 | | Član od: 24 Lis 2009 | | Poruke: 300 | |
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav svima jeli ima u pevecu kakvih kompresora do 600 kn
P.S dali pevec uopće još radi ( područje Zagreba ) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bero
| | Član od: 28 Pro 2008 | | Poruke: 775 | |
|
Upisano: Uto Lip 08, 2010 1:32 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ne znam za Peveca, ali sam vidio i u Bauhausu možda jedan ili dva modela kompresora sa bocom do 600kn. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|