Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

klub David Schwartz.....

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
ibrica10

Član od: 14 Velj 2010
Mjesto: zagreb
PorukaUpisano: Sri Svi 12, 2010 10:59 pm    Naslov poruke: klub David Schwartz..... Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima
Zanimalo bi me gdje se sastaje klub Mladen Schwartz odnosno gdje mu se nazale prostorije?
Cuo sam da su negdje oko Britanca.

Hvala Question

ibrica10: poruka promijenjena dana: Pet Svi 14, 2010 12:18 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Andrej

Član od: 13 Pro 2006
PorukaUpisano: Sri Svi 12, 2010 11:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Klub se zove David Schwarz . Laughing

Nije više kod Britanca , sada je Voćarska 71.
Natrag na vrh
ibrica10

PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 1:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kaj nije mladen schwarz ? tako sam cuo barem. bilo mi je malo cudno jer mislim da se tako zove neki politicar.
a gdje je vocarska ulica?
Natrag na vrh
killa

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 6:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ide se iz Vlaške kao da ide prema Šalati po Vončininoj ali ne skreneš za salatu nego ides ravno kad dodes do vrha ulice skreneš desno i nakon nekih 100 metara je neki kompleks ( vrtić) a tamo neki park , uđeš u taj park i spojeno je s zgradom u desnom kutu zgrade su mala vrata , tamo pokucas i uđeš (srijedom od 19-23).
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
big zed

Član od: 27 Ožu 2006
Mjesto: ZAGREB
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 8:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A jučer je bilo druženje i do 00 00 sati. Uglavnom MK David Schwarz se nalazi na adresi Voćarska 71, killa je objasnio sistem dolaska , mislim da ima i autobusna linija , koja doduše vozi čudnim putevima gospodnjim, ali stane točno ispred kluba. Naš termin je srijeda 19 pa do kad ne završimo, ali u klubu se može sastajati i druge dane po dogovoru s ostalim kolegama ako trebaš maketariti - naime kao pravi maketarski klub uredili smo i pravu radionicu s posebnim djelom za farbanje/lakiranje i svim potrebnimn alatima, kompresorima airbrushovima itd, itd - da ne duljim dođi i vidi.....
Natrag na vrh
cromodeler

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 9:28 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Možete pogledati sve informacije i na internet stranicama Maketarskog kluba David Schwarz :
www.mkdavidschwarz.hr/
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
ibrica10

PorukaUpisano: Čet Svi 13, 2010 4:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ispricavam se, znaci klub ipak nije Mladen Schwarz. Guglo sam malo o doticnom karakteru i dobro da se klub ne zove po njemu. Malo bi cudno gledali na klub koji nosi njegovo ime. bilo bi malo fasisticki.

Vidio sma davno neke stranice od kluba i bile su dosta u crnim tonovima pa sam pomislio da ipak klub nosi to ime, drago mi je da sam pogrijesio.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Svi 14, 2010 9:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ibrica10 Napisao/la:
ispricavam se, znaci klub ipak nije Mladen Schwarz. Guglo sam malo o doticnom karakteru i dobro da se klub ne zove po njemu. Malo bi cudno gledali na klub koji nosi njegovo ime. bilo bi malo fasisticki.

Vidio sma davno neke stranice od kluba i bile su dosta u crnim tonovima pa sam pomislio da ipak klub nosi to ime, drago mi je da sam pogrijesio.
Ajde malo promisli prije nego nešto napišeš. Jesi li baš morao napisat sve ovo o svojim zanimljivim predpostavkama vezano o porijeklu naziva kluba? Zasigurno su se mnogi dobro nasmijali čitajući ovaj tijek misli. Klubovi se obično zovu po nekim čuvenim osobama iz zrakoplovne prošlosti ili nazivi imaju neke veze ili asociraju na tematiku u maketarstvu. Kakva bi uopće mogla biti logička veza sa propalim nazovi političarem "ultranacionalistom" redikulom? Rolling Eyes Prezime Schwarz ne nosi samo jedan čovjek...

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
ibrica10

PorukaUpisano: Sri Svi 19, 2010 1:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nema potrebe za svadjom, ocito sam pomjesao dvije osobe pa sam mislio da je ime udruge drugacije.
drago mi je da nema fasizma u klubovima i da se ne velica ndh i druge fasisticke tvorevine.
Natrag na vrh
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Sri Svi 19, 2010 9:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ibrica10 Napisao/la:
nema potrebe za svadjom, ocito sam pomjesao dvije osobe pa sam mislio da je ime udruge drugacije.
drago mi je da nema fasizma u klubovima i da se ne velica ndh i druge fasisticke tvorevine.

Možeš početi koristiti Grunfov savjet iz prve rečenice njegovog posta kad god tebi odgovara..... Mad
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
mskukan

Član od: 08 Svi 2007
PorukaUpisano: Sri Svi 19, 2010 9:26 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kak nema fasizma u klubovima? u mom klubu je brutalan fasizam.

preCjednik uvijek uzme meso onima koji mogu pojest vise od njega, pa se nikad ne uspiju prezderat nego samo dobro najest

Teška vremena prijatelju moj, đavo ih odnio
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma