Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Tra 30, 2010 8:58 pm Naslov poruke: Zanimljivosti o Zagrebu |
|
|
http://www.forum.hr/showthread.php?t=147817&page=8
na ovoj stranici topic-a su slike nego mla 6 na lučkom a na prosloj je neki glaeb u španskom
ima dosta slika zagrebačkih podzemnih putova,bunkera i tajnih mjest obavezno pogledajte  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sponge
 | | Član od: 16 Lis 2009 | | Poruke: 316 | |
|
Upisano: Pet Tra 30, 2010 11:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljivo, zbilja zanimljivo.
Hvala na linku.
Lijep pozdrav.
Sponge |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5386 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 1:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Da, naišo sam na ovaj topic prije mjesec dana ,i pročitao ga u jednom dahu! fenomenalan je ,saznao sam hrpu stvari o Zg. koje nisam znao.... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
zanimljiv link..
nego što je bilo sa tim G-2? bio sam predprošlo ljeto sa prijateljem tamo pa ga više nije bilo...  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MiGac
| | Član od: 31 Svi 2008 | | Poruke: 33 | |
|
Upisano: Sub Svi 01, 2010 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
Ako se sve nastavi po planu taj avion ce opet biti tamo gdje mu je i mjesto Medju oblacima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 1:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| MiGac Napisao/la: | Ako se sve nastavi po planu taj avion ce opet biti tamo gdje mu je i mjesto Medju oblacima  |
DA pricalo se vec o tome ima li kakvih novosti kako idu radovi i mozda neka prognoza kada bi trebao biti gotov? _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 4:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedno vrijeme je taj jastreb stajao u dvorištu iza moje kuće, a onda je novi vlasnik tu digao ogroman šator/balon ,al nisam siguran da tu obnavljaju avion ,barem ne po zvucima koji stižu iznutra... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1353 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 4:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Poky Napisao/la: | | Jedno vrijeme je taj jastreb stajao u dvorištu iza moje kuće, a onda je novi vlasnik tu digao ogroman šator/balon ,al nisam siguran da tu obnavljaju avion ,barem ne po zvucima koji stižu iznutra... |
a,jesi ti ono jednom slikao taj avion i rekao da je isprid kuce,znaci nije vise tu? _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| MiGac
| | Član od: 31 Svi 2008 | | Poruke: 33 | |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 8:45 pm Naslov poruke: |
|
|
| Karaya Napisao/la: | | MiGac Napisao/la: | Ako se sve nastavi po planu taj avion ce opet biti tamo gdje mu je i mjesto Medju oblacima  |
DA pricalo se vec o tome ima li kakvih novosti kako idu radovi i mozda neka prognoza kada bi trebao biti gotov? |
Radovi idu dobro, vrse ih majstori iz Zmaja koji su na Galebovima radili i prije 20 i vise godina.
Privatni vlasnik u privatnoj garazi, pa se zato jako malo zna (a tako je i bolje).
Ako sve bude po planu G-2 ce opet letjeti HR nebom  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Špicfajer
| | Član od: 09 Pro 2009 | | Poruke: 326 | | Mjesto: Kastela,Croatia |
|
Upisano: Ned Svi 02, 2010 9:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Eh, da sam ranije zna za taj galeb doša bi tu samo da mu 'dignem' 'brauninge' . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
|
Upisano: Pon Svi 03, 2010 12:58 am Naslov poruke: |
|
|
| Citat: | | a,jesi ti ono jednom slikao taj avion i rekao da je isprid kuce,znaci nije vise tu? |
Pa kažem ti da je na mijestu gdje je stajao izrasto šator,odnosno plastični hangar, za vrijeme izgradnje tog šatora avion su maknuli sastrane ,a kad su dovršili dovršili šator ja baš tih dana nisam bio doma da vidim dal su i galeba (prije sam krivo napisao jastreb) spremili unutra ,a i sve okolne ograde su bili prekrili nekakvim zelenim plahtama pa se niš nije vidlo sa moje strane, al eto MIGac tvrdi da ga rade pa se nadam da je u pravu... _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Karaya
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2103 | | Mjesto: Velika Gorica |
|
Upisano: Uto Svi 04, 2010 9:28 am Naslov poruke: |
|
|
| MiGac Napisao/la: | | Karaya Napisao/la: | | MiGac Napisao/la: | Ako se sve nastavi po planu taj avion ce opet biti tamo gdje mu je i mjesto Medju oblacima  |
DA pricalo se vec o tome ima li kakvih novosti kako idu radovi i mozda neka prognoza kada bi trebao biti gotov? |
Radovi idu dobro, vrse ih majstori iz Zmaja koji su na Galebovima radili i prije 20 i vise godina.
Privatni vlasnik u privatnoj garazi, pa se zato jako malo zna (a tako je i bolje).
Ako sve bude po planu G-2 ce opet letjeti HR nebom  |
Ajde ajde neka je tako to je i najbolja verzija jer po onoj staroj 100 baba kilavo djete!
Samo se nadam da ce biti obojan u neke autenticne boje ako ne RV i PVO onda RZ Libije ili neke druge zemlje koja ga je koristila. _________________ Vedran |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|