Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| sokol2503
| | Član od: 23 Tra 2010 | | Poruke: 9 | | Mjesto: Ivanić Grad / Bunjani |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mislav
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 425 | |
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 8:28 am Naslov poruke: |
|
|
Za pocetak ce ti biti dobar. Ovo je kist s kojim mozes lijepo farbati vece povrsine i jednobojne sheme, no nekakav finiji rad mozes u principu zaboraviti. Tanju crtu od 4 mm ces tesko s njim povuci. _________________ Mislav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1045 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 8:32 am Naslov poruke: |
|
|
Evo ja ću koju; za te novce to je dobar zračni kist, međutim, jeli to ono što ti treba? definitivno će odraditi neke grube stvari tipa prebojavanja cijele makete jednom bojom, primerom, ili bezbojnim lakom, ali za fine radove treba ti nešto drugo
Kao početniku možda ti je i zadovoljavajući taj za stjecanje prakse pa kasnije možeš prijeći na druge, a ovaj ti itekako može i dalje služiti upravo za ono što sam prvo naveo, tako nešto slično imam i ja za bojanje većih površina i sl., ali za većinu stvari koristim badger 200. _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sokol2503
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 10:31 am Naslov poruke: |
|
|
| znaci, dobra shema bi bila kombinacija oba modela, jer ovaj ''moj'' ima sab pribor u setu ako se ne varam, a ovo je kist i crijevo. Znaci samo kompresor je još potreban. Ako se ne varam... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1354 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 12:35 pm Naslov poruke: |
|
|
uzmi ovaj,uzmi ovaj i ja ga namjeravam uzet bas radi toda sto su ga svi na forumu nahvalili  _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sokol2503
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 1:09 pm Naslov poruke: |
|
|
| e pa onda ćemo zajedno naručiti pa će netko sa foruma to fino nama nabaviti, jer ja nemam acc ni karticu za ebay. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| sokol2503 Napisao/la: | | e pa onda ćemo zajedno naručiti pa će netko sa foruma to fino nama nabaviti, jer ja nemam acc ni karticu za ebay. |
http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=12815  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| josipww2
 | | Član od: 04 Lis 2009 | | Poruke: 1354 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Tra 24, 2010 5:46 pm Naslov poruke: |
|
|
je al pise da sa ebaya kupuju samo one stvari di pise buy now _________________ nisam zgodan,al sam nezgodan |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| danijel
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 66 | | Mjesto: Veliko Trgovišće |
|
Upisano: Uto Tra 27, 2010 12:42 am Naslov poruke: |
|
|
| josipww2 Napisao/la: |
je al pise da sa ebaya kupuju samo one stvari di pise buy now |
Ne kužim kaj je sad ovo...otkud vam to???
Ja na ebay.co.uk bidam bez problema na bilo kojoj aukciji kao i na "buy now" opciji.
...jedino ako mislite na neki poseban e-bay store sa svojim pravilima..... _________________ Tesla je mrtav, Einstein je mrtav, a ni ja se ne osjećam baš bogzna kak... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Azagtoth
| | Član od: 04 Svi 2006 | | Poruke: 198 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 26, 2010 9:19 am Naslov poruke: |
|
|
| danijel Napisao/la: | | josipww2 Napisao/la: |
je al pise da sa ebaya kupuju samo one stvari di pise buy now |
Ne kužim kaj je sad ovo...otkud vam to???
Ja na ebay.co.uk bidam bez problema na bilo kojoj aukciji kao i na "buy now" opciji.
...jedino ako mislite na neki poseban e-bay store sa svojim pravilima..... |
Sve stoji, bidati se može na svaki oglas, ali poanta je u tome da kolega naručuje isključivo "buy now" oglase i ne želi se upuštati u dražbe prilikom nabavke maketa za članove foruma... Dakle, trebate li pomoć pri narudžbi, gledajte isključivo "buy now" oglase na ebayu... a, imate li mogućnost samostalnog naručivanja, bidajte gdje i koliko hoćete na svoju ruku.
Toliko o tome. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|