Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Neke moje nebuloze

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
U-48

Član od: 01 Tra 2010
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 4:04 pm    Naslov poruke: Neke moje nebuloze Citiraj ovaj komentar

Mislim da necu nesto novo reci ali bi da pitam nekog jeli ikada razmisljao o upotrebi zubotehnickih materijala, znm reci ce neki da su skupi ali imaju odlicne karakteristike npr akrilat dvkomponentno cudo plastike lako se oblikuje, kada ga zamjesate ima konzistenciju zvake ili plastelina a kuhanjem se stvrdnjava na nivo plastike, da se brusiti fino poluprovidan jedino boje ehm...boja mesa,gingive, nezz sa primerom ili nekim finim auto sprickitom se da farbat.. imal ko pojma o ovome jer su ovi materijali prilicno dobri i prilicno dostupni i u BiH.
Ili celicne zicice za izradu kukica na parcijalnim protezama korektivnim aparaticima etc etc.
Sovremenny

Član od: 29 Sij 2009
Mjesto: Istra
PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 4:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja već odavno koristim kojekakav stomatološki pribor.....

http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomy100

Član od: 07 Sij 2010
PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 4:16 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ne bavim se dugo maketarstvom ali mislim da ti to nije losa ideja...........mamina prijateljica je sestra kod zubara i sve te smijese sto prave se jako lagano obraduju a i ako nesto zabrljas lako je popravi...opet zamutis i samo sljepis s ostalim......
U-48

PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 4:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomy100 Napisao/la:
ne bavim se dugo maketarstvom ali mislim da ti to nije losa ideja...........mamina prijateljica je sestra kod zubara i sve te smijese sto prave se jako lagano obraduju a i ako nesto zabrljas lako je popravi...opet zamutis i samo sljepis s ostalim......

Very Happy dobro je nisam lud hahahaha
Tomy100

Član od: 07 Sij 2010
PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 4:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

U-48 Napisao/la:
Tomy100 Napisao/la:

Very Happy dobro je nisam lud hahahaha

ma samo kazem....a i fora je malo se igrat zubara Laughing Wink
U-48

PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 5:56 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Tomy100 Napisao/la:

nezz za plombe Very Happy mogu za presvuc preko plastike al skupeeh
al ovi inlay vosak modelarski vosak ako nista mores pravit neke svoje pozitive et negative a acrilat cudo jedino oko bojenja nisam siguran mozda ko i osatle plastike uz dobru podogu šprickit
Sovremenny

Član od: 29 Sij 2009
Mjesto: Istra
PorukaUpisano: Ned Tra 11, 2010 6:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

možeš kitat sa smjesom za plombe ali ti treba polimerizacijska lampa za ju stvrdnut.....

http://www.youtube.com/watch?v=HkBLZWSj4Bg
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radionica, savjeti, pitanja itd... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma