Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| KresoIRA
 | | Član od: 10 Tra 2010 | | Poruke: 31 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 12:42 pm Naslov poruke: Bell UH |
|
|
koje su stranice u Hrvatskoj za narucivanje maketa  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
 | | Član od: 13 Velj 2010 | | Poruke: 291 | | Mjesto: ZAGREB,Gajnice |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KresoIRA
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 1:01 pm Naslov poruke: |
|
|
| Fala,samo da pitam vidim da su stavili obavijest DA zatvaraju ducan(Balista),a preko Alpha Hobby Shopa sam prova narucit par maketa od Bella i nikako da mi posalju racun |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| glava71
 | | Član od: 18 Ožu 2009 | | Poruke: 21 | | Mjesto: Donji Macelj |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 1:35 pm Naslov poruke: |
|
|
KresoIRA: Alpha Hobby Shop ponekad ima problema kod slanja predračuna na mail, ako je adresa otvorena na Gmail-u.
To je izgleda samo kod nekih problem, neznam zakaj, jer ja kad god sam poslao naruđbu uredno sam u najbržem roku dobio predračum i ako imam otvoren mail na Gmail-u. Vjerojatno to ima nekakve veze s postavkam, ali koje nemam pojma. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Marco Polo HR
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KresoIRA
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 1:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Zovem se kreso,novi sam na forumu,od malena sam ljubitelj maketa a narocito helikoptera(Hueya)...dolazim iz Makarske....jesi mislio na to predstavljanje ili  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KresoIRA
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 1:56 pm Naslov poruke: |
|
|
| glava71 Napisao/la: | KresoIRA: Alpha Hobby Shop ponekad ima problema kod slanja predračuna na mail, ako je adresa otvorena na Gmail-u.
To je izgleda samo kod nekih problem, neznam zakaj, jer ja kad god sam poslao naruđbu uredno sam u najbržem roku dobio predračum i ako imam otvoren mail na Gmail-u. Vjerojatno to ima nekakve veze s postavkam, ali koje nemam pojma. |
Fala na informaciji,i bas imam gmail email,pa sad sta da napravim,jer bi sta prije narucio par maketa..da ih zovnem ili |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| glava71
 | | Član od: 18 Ožu 2009 | | Poruke: 21 | | Mjesto: Donji Macelj |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovu poruku su poslali meni, ali kaj se mene tice ja sam do sada sve predraćune i obavijesti dobivao uredno na svoj gmail...
"VAŽNO!!! >>> Ponovna OBAVIJEST za sve kupce koji imaju email adresu otvorenu kod @gmail.com, dakle preko Googla. .... I dalje iz nepoznatog razloga veliki broj kupaca s @gmail.com adresom u zadnje vrijeme ne primaju naše poslane poruke, tj. predracune pa dolazi do neporazuma jer kupac ceka predracun a mi smo predracun poslali i cekamo uplatu kupca.... VAŽNO!!! >>> Molimo SVE kupce s @gmail adresom koji su u zadnja dva-tri tjedna poslali narudzbu a nisu primili predracun DA NAS NAZOVU na 091-5666-026 radi dogovora o fimaliziranju narudzbe..... Tko može neka javi neku svoju drugu alternativnu email adresu na koju mozemo poslati predracun. Hvala na razumijevanju. .... Ujedno molimo da GMAIL korisnici provjere postavke svog email accounta i u njima odobre primanje poruka koje saljemo s nase adrese hanich@zg.t-com.hr ..... Vaš ALPHA Hobby Shop " |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Reaper
 | | Član od: 07 Ruj 2006 | | Poruke: 4365 | |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 2:22 pm Naslov poruke: |
|
|
| KresoIRA Napisao/la: | | Fala na informaciji,i bas imam gmail email,pa sad sta da napravim,jer bi sta prije narucio par maketa..da ih zovnem ili |
Ne...nemoj nikoga zvati.....ni slucajno..... sjedi i cekaj, kad tad ce proraditi telepatska veza sa shopom, pa ce onda lik koji prodaje skuziti da bi ti ustvari nesto narucio, i onda ce ti to poslati..... samo moras biti strpljiv...
Mislim,dajte stvarno..... mail ne radi, ok, imas telefon, sto ti mi moramo reci, da nazoves i narucis direktno makete koje tebe interesiraju.....dajte, stvarno......  _________________ Samo Hare Krishna nas ne voli
On voli stvari lijepe, ali tko ga jeb.....
-=Für immer Minderheiten=- |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 2:46 pm Naslov poruke: |
|
|
| KresoIRA Napisao/la: | | Fala,samo da pitam vidim da su stavili obavijest DA zatvaraju ducan(Balista),a preko Alpha Hobby Shopa sam prova narucit par maketa od Bella i nikako da mi posalju racun |
Stavili su obavijest da zatvaraju prodajni prostor, a internet trgovina radi i dalje |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aranza
 | | Član od: 25 Lis 2007 | | Poruke: 3458 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 3:15 pm Naslov poruke: |
|
|
| KresoIRA Napisao/la: | Zovem se kreso,novi sam na forumu,od malena sam ljubitelj maketa a narocito helikoptera(Hueya)...dolazim iz Makarske....jesi mislio na to predstavljanje ili  |
....upravo na to predstavljanje, zato bih te molio da pročitaš pravila foruma i to učiniš u predviđenoj rubrici.  _________________
Španac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kamaz
| | Član od: 13 Pro 2009 | | Poruke: 548 | |
|
Upisano: Ned Tra 11, 2010 10:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| inče, iumaš i Land of magic i turbo limač, svi ti imaju naručivanje samo nije online, nego priko telefona i ijedni i drugi su ti uslužni i moguči su razni dogovori... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|