Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mi 8T zvezda

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
slider
Gost
PorukaUpisano: Sub Tra 03, 2010 7:04 pm    Naslov poruke: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

drustvo, trebal bi da mi netko objasni , ukratko i na jednom mjestu - kaj treba da se od zvezdinog Mi8T napravi jugos, a kaj da se napravi hrvat ?
pa da vidim dal mi se isplati zezat s tim il radim rusa Cool
i da, jel radi netko dekale za hrvate ?
TIA
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sub Tra 03, 2010 7:23 pm    Naslov poruke: Re: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:
.........i da, jel radi netko dekale za hrvate ?TIA

Likso ima dekale za HRZ Mi-heliće u 1:72!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
ZacP

Član od: 30 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Tra 06, 2010 11:53 pm    Naslov poruke: Re: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:
drustvo, trebal bi da mi netko objasni , ukratko i na jednom mjestu - kaj treba da se od zvezdinog Mi8T napravi jugos, a kaj da se napravi hrvat ?
TIA

Od Zvezdinog Mi-8T možeš bez nekog većeg mesarenja napraviti samo tri naša Mi-8: 101 („Staru frajlu“), 103 i 151. Ostale „osmice“ ne igraju, zbog drugačijih (većih) rezervoara za gorivo. Sa „151“ bi bilo najmanje problema (u maskirnoj shemi), sa „Starom frajlom“ je problem oznaka, a 103 je imao neke prozore ispupčene pa bi se morao zezati sa tim.
„Yugosa“ možeš napravit praktično kojeg hoćeš.
Za HRZ MI-8 oznake se javi na ze-ro-decals AT net TOČKA hr i vidi što je u ponudi.
Poz,
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
slider
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 07, 2010 8:46 am    Naslov poruke: Re: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

ZacP Napisao/la:
slider Napisao/la:
TIA

Od Zvezdinog Mi-8T možeš bez nekog većeg mesarenja napraviti samo tri naša Mi-8: 101 („Staru frajlu“), 103 i 151. Ostale „osmice“ ne igraju, zbog drugačijih (većih) rezervoara za gorivo. Sa „151“ bi bilo najmanje problema (u maskirnoj shemi), sa „Starom frajlom“ je problem oznaka, a 103 je imao neke prozore ispupčene pa bi se morao zezati sa tim.
„Yugosa“ možeš napravit praktično kojeg hoćeš.
Za HRZ MI-8 oznake se javi na ze-ro-decals AT net TOČKA hr i vidi što je u ponudi.
Poz,

Fala Zac, ali dilemu sam rijesio, i jugos je gotov sinoc..... Very Happy
naseg radim iduci put...151.
Za jugosa sam koristil dekale kaj su izdali oni iz Aeroplana prije 25 godina...rundele i brojeve, crne i bijele----nevjerojatno al jos su ko nove.... Shocked
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Sri Tra 07, 2010 4:01 pm    Naslov poruke: Re: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

slider Napisao/la:

Shocked

Di su slike ?
werewolf

Član od: 21 Velj 2008
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sri Tra 07, 2010 5:19 pm    Naslov poruke: Re: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

Vulkanizer Napisao/la:
slider Napisao/la:

Shocked

Di su slike ?

Nema slika!!--prednatjecateljska sutnja--sve glavne face ne postaju radove par mjeseci pred natjecanja Wink
Gost
PorukaUpisano: Sri Tra 07, 2010 5:31 pm    Naslov poruke: Re: Mi 8T zvezda Citiraj ovaj komentar

werewolf Napisao/la:
Vulkanizer Napisao/la:
slider Napisao/la:

Shocked

Di su slike ?

Nema slika!!--prednatjecateljska sutnja--sve glavne face ne postaju radove par mjeseci pred natjecanja Wink

fala na komplimentu, ali vec dugo ne idem na natjecanja, a nisam ni neka faca Cool
slike sam sad pofotkal, budem stavio - ne volim slikat navecer pod umjetnom rasvjetom
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma