Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

F-15 I

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Sub Tra 03, 2010 8:33 pm    Naslov poruke: F-15 I Citiraj ovaj komentar

Evo me opet po istom,nakon detalja na prednjem vjetrobranu sad imam problem na na potkrilnom nosaču.Radi se o sljedečem,momci od kojih sam nešto naručio nisu mi poslali potrebno za F-15I,poslali su četri identična (kako se to kaže na Hrvatskom da nije ovjes,i za ovo tražim pomoć?) pylon,a u verziji za Izrael dva vanjska i dva unutarnja su različiti.Dobio sam četri LAU128/LAU552 a potrebna su dva uz dva LAU 71/ADU4071.Da ne bi opet čeka misec dva pošiljku nadomjestio sam ih brzo i efikasno u samogradnji.Jedini problem je pozicioniranje,znam da u F-15I ADU 4071 ide dosta naprid od LAU552,sad kad bi netko imao dobru fotografiju kao npr od gore kad slikaju avion iz drugog aviona ili nekakav nacrt za F-15I.O koja dva djela se radi prikazuje moj smješni crtež,to su ova dva puna točkica,u realnom nisu ni indentični kao na mom crtežu,samo da se dokopam prave fotografije pa da to spasim.Ajmo ljubitelji "Ra'am"-a i "Sufa",pomagajte,nekome možda sitnica,ali i sitno je bitno.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Karaya

Član od: 21 Lis 2005
Mjesto: Velika Gorica
PorukaUpisano: Ned Tra 04, 2010 12:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

probaj ovo
http://www.myaviation.net/search/search.php?view=&where=MSA9IDEgQU5EIGFpcmNyYWZ0PSdCb2VpbmcgRi0xNUkgUmFcJ2FtJyA%3D&&nr_of_results=30&first_this_page=0&page_limit=10&sort_order=DESC&order=id&thumbnails=&engine_version=&nr_pages=3&page=;;

http://kfir.hobbyvista.com/articles/raamconvert.htm?reload_coolmenus

http://www.flickr.com/photos/zuf1/2255692808/sizes/o/

Wink Cool
mariok

Član od: 17 Lis 2007
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Ned Tra 04, 2010 12:52 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Po nekoj logici adapteri sa nosača na lansirnu šinu bi trebali biti u istoj ravnini, a dali su šine u istoj ravnini neznam Confused iskreno o Raam-u nemam blage veze Cool ali dobro pitanje!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
x wing

Član od: 08 Stu 2009
Mjesto: Makarska
PorukaUpisano: Pet Tra 16, 2010 4:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo uspio sam pronać odgovor na pitanje u kojoj su ravni adapteri za šine na kojima su projektili kod F-15I,slka nije savršena ali pokazuje da je razlika dosta velika,ako poželite u budućnosti napravit F-15 I ovo vam možda pomogne.

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovno maketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma