Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Nacrti teretnih brodova

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
limachcro

Član od: 13 Lis 2009
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pet Tra 02, 2010 8:26 am    Naslov poruke: Nacrti teretnih brodova Citiraj ovaj komentar

Prijatelj mi se bavi drvenim brodomaketarstvom.Do sada je izrađivao jedrenjake.Sada bi počeo sa teretnim brodovima.A zanimaju ga isključivo teretni brodovi prošlog stoljeća i ovi današnji.Nadam se da mi možete pomoći oko mog tj prijateljevog problema.Trebao bi nabaviti nacrte teretnih brodova prošlog stoljeća i ovi današnji a neznam kamo da to potražim.Koga god pitam svi imaju nacrte jedrenjaka.Pa bi vas lijepo zamolio da mi date neku dobru web stranicu kamo mogu skinuti nacrte ili dućan u hrvatskoj kamo bi se mogli kupiti ti nacrti , jako bi mi dobrodošla ta informacija.

Hvala puno unaprijed na pomoći.Želim vam sretan Uskrs.

Pozdrav iz Rijeke tj iz brodogradilišta 3.Maj
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
st999

Član od: 19 Stu 2009
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Pet Tra 02, 2010 7:35 pm    Naslov poruke: Re: Nacrti teretnih brodova Citiraj ovaj komentar

limachcro Napisao/la:
Prijatelj mi se bavi drvenim brodomaketarstvom.Do sada je izrađivao jedrenjake.Sada bi počeo sa teretnim brodovima.A zanimaju ga isključivo teretni brodovi prošlog stoljeća i ovi današnji.Nadam se da mi možete pomoći oko mog tj prijateljevog problema.Trebao bi nabaviti nacrte teretnih brodova prošlog stoljeća i ovi današnji a neznam kamo da to potražim.Koga god pitam svi imaju nacrte jedrenjaka.Pa bi vas lijepo zamolio da mi date neku dobru web stranicu kamo mogu skinuti nacrte ili dućan u hrvatskoj kamo bi se mogli kupiti ti nacrti , jako bi mi dobrodošla ta informacija.

Hvala puno unaprijed na pomoći.Želim vam sretan Uskrs.

Pozdrav iz Rijeke tj iz brodogradilišta 3.Maj

U čemu je problem??? Nađi knjigu nacrta, odaberi koju novogradnju očeš i lipo zamoli tete iz kopirnice da ti kopiraju, skeniraju... odabrane nacrte (najbolje generalni plan, tlocrt palube i opremaški nacrt nadgrađa)
Ovo savršeno funkcionira kod mene u Brodotrogiru.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Drveno brodomaketarstvo Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma